Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Moldovát már elintézték oda-vissza, San Marinoval játszanak.matador írta:Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
3 meccsük van még... -.-""""lluisllach89 írta:Amúgy lényegtelen sajna, egy svéd győzelem és ugrott az egész. Hogy 4 vesztett pontjuk legyen a svédeknek max 2 döntetlent játszhatnak. Tehát 2 döntetlen vagy 2 vereség, vagy mindkettőből 1-1.
Ha már egy meccsen győznek, ugrott az esélyünk. Meg persze nekünk mindkettő meccset be kell húzni, míg ők azért le fogják gyűrni a finneket.
Nem baj, szép volt fiúk, kedd még húzós lesz szerintem idegenben.

Erre nem 1,hanem kismillió példa van, és ha az egymáselleni eredmény számít, akkor mindig is az idegenben rúgott több gól dönt, ha a két meccs alapján x az állás. Csak bajnoki tabellákon dönt az a legtöbb bajnokságban azonos gknál, hogy kinek van több rúgott gól. Kivétel a spanyol bajnokság, ahol a VÉGÉN az egymás elleni dönt olyan mód,ahogy írtuk. De a lényeg, ha olyat olvasol,hogy egymás elleni eredmény dönt, akkor MINDIG x-nél az idegenben lőtt több gól dönt.lluisllach89 írta:Nekik az idegenben lőtt gól miatt. Legalábbis egy Bl példát tudok mondani erre, mikor a MU és a Bayern egy csoportban volt, németeknél 1-1 lett, míg a másik meccsen 0-0, és a MU végzett előrébb.shutterisland írta:amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?
De ez régen vót

Szerintem egyáltalán nem volt jobb a csapat, csupán a svédek voltak gyengék, ezzel persze nem szeretném Rudolfék érdemeit becsmérelni.messideco írta:Szép volt fiúk! Megvan a győzelem.
Csak én érzem úgy, hogy Dzsudzsák nélkül jobb volt a csapat?
Nekik az idegenben lőtt gól miatt. Legalábbis egy Bl példát tudok mondani erre, mikor a MU és a Bayern egy csoportban volt, németeknél 1-1 lett, míg a másik meccsen 0-0, és a MU végzett előrébb.shutterisland írta:amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?

Dzsudzsákot nagy focistának tartanám-persze magyar szinten- ha a válogatottba is csinálna valamit. Mert nekem annyi marad csak belőle, hogy vágott egyet a finneknek, meg 2007ben megforgatta az olaszokat, de az sem ma volt.N7 írta:
Őszintén szólva Gera nekem nem hiányzott,Dzsudzsi igeeen és picit Szalai is:) Na meg Juhász Rolival azért stabilabb az a védelem:)

fanbarca írta:Szalai 1 hónap, Gera 2 hét, Balázs 2 hónap múlva..FtcSikiHun írta:
Egyébként Szalai, Gera, Dzsudzsi mikor épül fel?
Mindenesetre küzdenünk kell, s reméljük, hogy a finnek "összeverekednek" a svédekkel. Hajrá San Marino!!
Szalai 1 hónap, Gera 2 hét, Balázs 2 hónap múlva..FtcSikiHun írta:
Egyébként Szalai, Gera, Dzsudzsi mikor épül fel?
pedig csöndben jegyzem meg,hogy ez lenne az alap és az ezen felüli teljesítmény a kellemes meglepetés. legalább is,amikor lelkesedtem anno a válogatottért,akkor ez lett volna.ozsimiki írta:Azért HA hozzuk a Moldávok ellen,és a Finnek ellen is a 3 pontot, semmi sem fog megmenteni engem sem,de szerintem egy józan felfogású Magyart sem,hogy ne gratuláljak maximálisan a csapatnak.
Azt hiszem eléggé megsüvegelendő teljesítmény az,ha csak a VB döntős Hollandok vernek meg minket kétszer,és a svédek otthon. Többi meccset pedig hozzuk egytől-egyig. (ha a fenti bekövetkezik)
Szóval szerintem ez a lehető legnagyobb maximum, bár a Hollandok ellen idegenben nagy pechünk volt,h legalább nem lett x...de elsődlegesen a maximum.
már így is elég szép teljesítmény ez.
Most már ne hibázzunk,és adjuk meg magunknak a sanszot,h a svédek hibázhassanak.

Azért a hollandoktól szerintem kikapnak, mert a válogatottak nem szokták félvállról venni ( hol lesz a meccs), mert egyrészről meccsben kell lenni, ki kell használni a kevés találkát, másrészről elvárás is van. Szerintem mondjuk 25-30%, nem csak 10, persze így is ők az esélyesebbek,de ezzel a játékkal még a finnektől is kikaphatnak...ozsimiki írta:Tisztán látás végett, akik nem tudnák:
-minden csoport 1. kijut
-a legjobb csoport 2. kijut
- a többi csoport 2.okokat összepárosítják,és oda vissza vágós alapon eldöntik ki jut ki.
-+ a két szerevező ország már automata résztvevő
az a gond,hogy most beértük ugyan a svédeket,de egymás elleni számít, és az nekik jobb (2-0, 1-2). és még eggyel kevesebbet is játszottak.
tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).
Röviden ennyi.
Svédek mennek Finnországba, ott kellene egy x legalább,és otthon ki kellene kapniuk a biztos kijutó Hollandoktól. szerk: san marinoba is mennek,de az meglesz biztosan.
esélyünk: 10%.
Gondolom a Svédekre gondoltál..ozsimiki írta:
tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK (javítva) LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).