lluisllach89 írta:Ez akkor is szúrta a szemem amikor leírtad, mármint hogy egyiknek sem örülnél. Azért túlzás volt ahogy elnézem
Az izraeli kegyetlen jó volt a Poolban, kár hogy elment onnan. Artetánál meg nagyobb nevet vártál. Ki az a jó játékos, nagyobb név aki nem akar címeket nyerni? Már bocs.
Ki ne akarna címeket nyerni? De nem játszhat mindenki a ManUnited-ben, a Chelsea-ben, a Barcában stb. Szerintem például Gourcuff simán aláírt volna...vagy M'Vila és Hazard is, csak ők túl drágák voltak.
Arteta-val már kezdek megbarátkozni, egyre több helyen írják, hogy nagy fogás volt. Benayoun-nal viszont nem, egyrészt irritál, mint játékos, másrészt tipikus Arsenalos igazolás: máshol leselejtezett játékos és csak azért jött, mert az A/B/C-célpont túl drága volt, szóval ha ló nincs, jó a szamár is...
Akiket érdekelnek az új igazolások, azoknak olvasnivaló a kötelező olvasmány mellé:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... the_block/
No summa-summárum, most kalapot kell emelni Wenger előtt. Végignézve az érkezőkön, egy falat kenyérként van szükségünk mindegyikre. Egyik sincs 25 alatt, tapasztalat szrásig van bennük, bizonyított harcosok és karakter mindegyik. Nemzetközileg ha nem is magasan elismert, de bejáratott játékosok, lehetőséget adnak egy kollektívabb játékra és taktikai rugalmasságra, érett emberek és zsugások, Santost kivéve, mindenki hordott már kapitányi szalagot.
visca el barca írta:Game90 írta:Mertesacker, Koscielny, Squillaci, Vermaelen, Djourou
na arra leszek kiváncsi ebből az 5-ösből melyik lesz az állandó páros. Squi sztem kiesik, de hogy wenger a maradék négyből kiket fog favorizálni passz....
szerinted Game?
Vermaelen egyértelműen az elsőszámú védőnk, neki bérelt helye van a kezdőben. Legtöbbször Mertezacskó és Koscielny lesz a társa, ez ellenféltől és formától függ szerintem. Djourou az utóbbi időben elég bizonytalan, ha nem lesznek sérülések (hahaha), akkor ebben a szezonban szerintem kevesebb lehetőséget fog kapni, mint tavaly. Squillaci-t meg nem akarom a pályán látni, nála még egy földbe szúrt karó is jobb lenne. De szerencsére csak akkor fog pályára lépni, ha a másik 4 védőnek egyszerre lesz eltörve mindkét lába...Szerintem a Vermaelen - Merte lesz az állandó páros és Koscielny az elsőszámú beugró.
messideco írta:
Milyen igaz:
Bergkamp, Vieira, Ljunberg, S. Campbell, Pires, Henry...mekkora egyéniségek voltak
Remélem sikerül egyben tartani ezt a magot (Szczesny, Sagna, Vermaelen, Frimpong, Wilshere, Ramsey, Walcott, RvP + Oxlade-Chamberlain) és akkor megint ott lehetünk a tűz közelében

Wilshere-ből meg lehetne egy új legenda...
messideco írta:
A Tottenham is nagy elánnal kezdte el az átigazolási hajrát, de csak vesztettek vele

De ki bánja.
A United egyre antipatikusabb számomra. Rengeteg olyan játékos került oda, akiket egyáltalán nem szeretek
Mintha elfogyott volna a pénz a Spurs-nél...
ManUnited-ból csak őket utálom: Rio, Evra, Rooney, Nani, Giggs, Park. Amúgy Anderson-t és Young-ot kifejezetten bírom