Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
socio66

2011.09.01. 14:26:48

szintentartásnak megteszik ezek az igazolások,de előrelépni nem fognak. mármint az arsenal.
ugyanazt lehet elmondani,mint minden évben. ha úgy erősítenének hogy közben megtartják az értékeiket,akkor jók lennének,de az hogy folyamatosan kevesebb pénzből pótolják a távozókat,az nem célravezető.
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.01. 13:38:32

messideco írta:El fogadom a véleményed, ha nem értek is vele egyet. A United az évek alatt sokat süllyedt a szememben.
Mégis hogyan? :lol: Mik voltak azok a momentumok ami miatt szerencsétlenek idáig jutottatak? :D Már ha 2008-tól nézzük
Unitedes feketelistám: Berbatov,Evra,Young,Welbeck,Valencia, Diouf,Nani
Ez is epic kategória. Berbatov,Diuf peremember olyan mintha a Madridot PedroLeon-ért rühellnénk.
Young, Welbeck,Valencia az meg rejtély. Valencia paraszt volt a döntőn de hasonlót sem látttam tőle soha.
Remélem egy-két liverpoolos ellenfelet lerúg majd
Nah meg ezek után van értelme szimpatikus-unszimpatikus játékosokról beszélni
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.01. 13:36:33

messideco írta: A Unitedes feketelistám: Berbatov,Evra,Young,Welbeck,Valencia, Diouf,Nani. Valahogy nem azt a Uniteded sugallja amelyik pár éve Bl-t nyert. Na az nagyon szimpatikus csapat volt.
Young,Welbeck mitől unszimpatikus? Valencia mitől? Azért mert tavalyi döntőn pocsék formában volt,és valóban rúgdosodott? Diouf aztán meghatározó volt :D Valamint a Blt nyerő Unitedből is ott van még sok ember, ezekkel a fiatalokkal kiegészülve,akik tettrekészek, tehetségesek,és látványos a focijuk is. na mind1

lluisllach89-nak igaza van amúgy, ilyen szép, látványos,és eredményes focit még az Arsenal is megirigyelhetné, na nem ez,hanem még az 1-2évvel ezelőtti is.

Bár ennyi erővel minden csapatból találhatnánk olyat aki unszimpatikus. Szerencsére nem az dönti el,h egy egy csapat milyen focira képes,és miket nyer.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2011.09.01. 13:10:28

El fogadom a véleményed, ha nem értek is vele egyet. A United az évek alatt sokat süllyedt a szememben.
Remélem az Arsenal új igazolásai beválnak. Bendter kölcsönadása is jó erősítés szerintem :D
Az Everton kölcsön :?: vette Drenthét. Remélem egy-két liverpoolos ellenfelet lerúg majd :D Féltem az Evertont, mert nem fogják tudni pótolni Artetat megfelelőképp, talán szerkezetváltással sikerül valahogyan.

Milyen igaz:

Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.01. 13:07:59

Game90 írta:Mertesacker, Koscielny, Squillaci, Vermaelen, Djourou
na arra leszek kiváncsi ebből az 5-ösből melyik lesz az állandó páros. Squi sztem kiesik, de hogy wenger a maradék négyből kiket fog favorizálni passz....

szerinted Game?
Game90 írta:Meireles - Bellamy "csere" borzasztó
az.

értem én hogy elore kuyt, suarez, meg a 40 millás csodagyerek kevés, de hogy egy bellamyért odaadjék meirelest, az azért elég érdekes...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.01. 12:50:04

Ez akkor is szúrta a szemem amikor leírtad, mármint hogy egyiknek sem örülnél. Azért túlzás volt ahogy elnézem :D

Az izraeli kegyetlen jó volt a Poolban, kár hogy elment onnan. Artetánál meg nagyobb nevet vártál. Ki az a jó játékos, nagyobb név aki nem akar címeket nyerni? Már bocs.

Bár nem szeretem az Arsenalt, sőt, valahogy mégis jó látni hogy érkezett ez a 4 játékos. Dobogó kizárt, nagyot kell harcolni a 4. helyért.
messideco írta:Valahogy nem azt a Uniteded sugallja amelyik pár éve Bl-t nyert. Na az nagyon szimpatikus csapat volt.
Azért mert nem bírsz 1-2 embert attól nem lesz csúnyább a MU játéka. Amit eddig csinálnak az fenomenális. Csak kerüljenek össze a Madriddal, páran meglepődnének akik azt mondják hogy a Real a világ 2. legjobb csapata.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
messideco
Presidente del Barça

2011.09.01. 12:49:38

Jó lesz az Arsenal én bízok a csapatban :)
A Tottenham is nagy elánnal kezdte el az átigazolási hajrát, de csak vesztettek vele :lol: De ki bánja.
A United egyre antipatikusabb számomra. Rengeteg olyan játékos került oda, akiket egyáltalán nem szeretek (Nani, ő régebb, Young,Valencia, stb), és eladtak olyan játékosokat aki miatt szerettem (nem CR-re gondolok). A Unitedes feketelistám: Berbatov,Evra,Young,Welbeck,Valencia, Diouf,Nani. Valahogy nem azt a Uniteded sugallja amelyik pár éve Bl-t nyert. Na az nagyon szimpatikus csapat volt.
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.09.01. 12:40:46

Game90 írta: Arsenalhoz Arteta vagy Benayoun érkezhet, de lehet, hogy a sok szerencsétlenkedés miatt egyikük sem fog... :roll: Amúgy én egyiknek sem örülnék...
Remek, végül jött mindkettő... :D

Arteta: nem rossz ő, de Fabregas pótlására egy nagyobb nevet képzeltem volna el. Nem az a klasszikus irányító, de szerintem a rá bízott feladatokat simán megoldja majd. És jár neki egy virtuális pacsi, amiért az Arsenalba AKART igazolni és ezért lemondott heti 10k-ról is.
Benayoun: vannak olyan játékosok, akik nem durvák, nem nagyképűek stb., mégis irritál a jelenlétük a pályán. Na, Benayoun számomra egy ilyen játékos (a másik ilyen Kuyt). Amúgy amikor láttam őt a Liverpool-ban játszani, mindig tudott lendíteni a csapata játékán. Cserének tökéletes lesz az Arsenalban is, de szerencsére csak kölcsönbe jött :)
Bendtner: Stoke-kal nem sikerült megegyeznie a fizetéséről, pedig 10 milliót adtak volna érte. Így csak kölcsönbe sikerült őt elpasszolni a Sunderlandbe...

Wenger-nek azért csak sikerült 5 játékost igazolnia az utolsó 2 napban és 10 milliós pluszban zártuk az átigazolási szezont (ManUnited -45, Chelsea -60, ManCity -67, Liverpool -43, Tottenham +24). Angol oldalakon Mertesackert és Artetat top igazolásnak tartják és szerintük Santos és Benayoun is jó lesz. Csak azt sajnálom, hogy ha ezeket az igazolásokat 2-3 évvel ezelőtt meglépi, akkor lehet, hogy még mindig itt van Fab és Nasri...

Kb. így fog kinézni a csapat:
Szczesny/Fabianski - Sagna/Jenkinson, Mertesacker/Koscielny, Squillaci, Vermaelen/Djourou, Santos/Gibbs - Wilshere/Ramsey, Song/Frimpong, Arteta/Diaby/Rosicky - Walcott/Benayoun/Oxlade-Chamberlain, RvP/Park/Chamakh, Gervinho/Arshavin.

Védelem és a középpályás védekezés az szerintem rendben lesz, én csak az előre játéktól félek egy kicsit, hogy Wilshere és Arteta hogy fogja szervezni a játékot és az RvP - Walcott kettősön kívül kik fognak még gólokat lőni.

Liverpool átigazolási szezonja jó volt, de az utolsó napon ez a Meireles - Bellamy "csere" borzasztó. De a legnagyobb vesztes szerintem a Tottenham, ment Hutton, Bentley, Palacios, Jenas és Crouch és csak Friedel, Ade és Parker jött. És Redknapp mondta, hogy tegnap este egy 40 milliós ajánlatot utasítottak el a Chelsea-től Modric-ért... #-o
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
noname
Llegenda del Barça

2011.09.01. 08:50:15

Azért Arteta nem rossz játékos, sőt. TÉny, hogy nem az a szint, mint Cesc, de a maradékból ő volt a legjobb. Mata Cselzibe igazolása után már jobbat nem tudott szerezni Wnger. Arra mindenképp jó lesz, hogy összeszedje a kp-t.
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.09.01. 08:26:04

Vannak olyan játékosok, akik itt a fórumon klasszisnak vannak elkönyvelve, és ha a nevük szóba kerül, mindenki elismerően beszél róluk. Ez egyébként a mutatott produkciótól, pályafutástól teljesen független jelenség, ők az eurobarca sztárok. Ennek jeles képviselője Arteta. Akkora igazolás lenne...? :roll:
A védelem viszont összeállhat, a Sagna-Mertesacker-Vermaelen-A.Santos négyes egyáltalán nem néz ki rosszul, sőt...
Rivaldo-A Legnagyobb.
noname
Llegenda del Barça

2011.09.01. 07:43:14

Végső soron Wnger valamelyest összeszedte magát és a csaatot, bár lehet későn. MInőégben romlottak, de azért Santos,Mertesacker,Benayoun és Arteta elég jó játékosok. A BL-ért szerintem így se lesznek harcban. MIre összeszokna a csapat már túl nagy lesz a hátrány, minőségben is ltáványosat romlottak, továbbá a Pool erősnek tűnik. Az 5. hely azért talán meglesz. MInőségben romlott a kp egyértelműen, de leaglább most már mennyiségben vannak elegen.
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2011.09.01. 05:43:55

Na így na :)
Artetanak örülök, Benayounnak kevésbé. Mi lett volna ha Wenger nem az utolsó 3 napban igazol, hanem két héttel korábban?
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.09.01. 00:53:41

Azért a Song-Wilshere-Arteta középpálya már elég bíztató.

Chelseanek nem sikerült Modricot megszerezni, így az utolsó pillanatban Raul Meireles lett belőle.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.01. 00:46:43

Na Wenger papa végül bevásárolt. Nem értem miért kellett megvárnia, hogy 8 pontos hátrányban legyenek az MU-hoz képest.
levproff
Director del Fútbol

2011.08.31. 23:36:28

Benayoun egy évre kölcsönbe itt van.
Arteta még lehet jön.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2011.08.31. 22:48:25

Tévez-t annyira megviselte, hogy nem adta őt el a ManCity, hogy rászokott a cigire.. :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk

Arsenalhoz Arteta vagy Benayoun érkezhet, de lehet, hogy a sok szerencsétlenkedés miatt egyikük sem fog... :roll: Amúgy én egyiknek sem örülnék...
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.31. 22:34:18

Kép
PCsabi
aka Game90

2011.08.31. 16:40:58

Hivatalos! André Santos-é a 11-es mez lesz, 6,2 millió fontot simán megért :)

Kép

Most már ő is biztos:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... in-arsenal
soadroli írta:
Game90 írta:Te sem szoktad sokszor elolvasni a hozzászólásaimat... :)
Dehogynem :P Csak kíváncsi voltam hogy az általad felsorolt 8-ból, melyiknek van a legtöbb esélye :D Szerintem most már nem lesz több igazolás, kifogytak az időből, hamarabb kellett volna észbe kapni... :roll:
Lesz itt még igazolás. Ha jól emlékszem, tavaly 5 perccel az átigazolási határidő lejárta előtt igazolt van der Vaart a Tottenham-be :)

Másnak jobban örülnék, de szerintem Arteta-t sikerül majd behúznunk.

Scott Parker :arrow: Tottenham
Poulsen :arrow: Evian

:lol:
Breaking news:
Modric has arrived to Kékkút to undergo a medical.

Álvaro Pereira pedig 20 millióért a Chelsea-é lehet. Ő nem balhátvéd? Mert Cashley Cole mellé felesleges...
messideco
Presidente del Barça

2011.08.31. 16:37:55

Közben André Santos hivatalos :)
Éjfélig nem fogok sporthíreket olvasni. Hátha valaki még lesz...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.31. 16:22:59

Game90 írta:Te sem szoktad sokszor elolvasni a hozzászólásaimat... :)
Dehogynem :P Csak kíváncsi voltam hogy az általad felsorolt 8-ból, melyiknek van a legtöbb esélye :D Szerintem most már nem lesz több igazolás, kifogytak az időből, hamarabb kellett volna észbe kapni... :roll:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.31. 14:59:44

Game90 írta:
ab1daL írta:Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin
Minek oda? Orvosi bábúnak?

Park: hát, nem tudom, közel 100 meccsen csak 25 gól a Monaco-ban, Chamakh-nál és Bendtner-nél nem jobb, akkor meg minek? De legalább csak 3 millióba fájt.
Mertesacker: magas, tapasztalt, német védő, szerintem jó lesz Vermaelen mellé, de az igazi Cahill lett volna. 9 milliót azért megért.
André Santos: Gibbs-szel szerintem megoldják a balhátvéd posztot, 2-3 évig még simán jó lesz, én örülök neki, mondjuk ő is csak amolyan B-megoldás, Baines lett volna a tökéletes igazolás.

Arsenalnál most ők a legfelkapottabb nevek :) : M'Vila, Martin, Honda, Arteta, Fellaini, Moussa Sissoko, Gourcuff. Nem tudom, hogy kinek örülnék a legjobban...

Itt fent van az összes pletyka:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9575900.stm
Szerintem Arteta jó lenne középre...
PCsabi
aka Game90

2011.08.31. 14:55:56

soadroli írta:Parkon, Santoson és Mertesackeren kívül kire/kikre van a legnagyobb esély, hogy ma az Arsenalhoz igazol? :D
Te sem szoktad sokszor elolvasni a hozzászólásaimat... :)
Piqué írta:
messideco írta:Én értelmeztem rosszul vagy Joe Cole kölcsönbe megy a Lille-be? :shock:
Pool-nál úgyse kerülne a kezdő közelébe se,úgyhogy jobb lesz neki :D :D
Jó igazolás...a kórházválogatottba...

Amúgy már be is mutatták:
http://p.twimg.com/AYLQjPBCMAANRfh.jpg

És egyre több helyen írják, hogy: Joe Cole Lille loan deal opens door for Liverpool to sign Eden Hazard... Szép lenne... :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.08.31. 16:27:35-kor.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.31. 14:51:56

Parkon, Santoson és Mertesackeren kívül kire/kikre van a legnagyobb esély, hogy ma az Arsenalhoz igazol? :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.08.31. 14:48:00

Pedig mekkora potenciál volt régen benne...
Kép
Piqué
Jugador d'estrella

2011.08.31. 14:46:18

messideco írta:Én értelmeztem rosszul vagy Joe Cole kölcsönbe megy a Lille-be? :shock:
Pool-nál úgyse kerülne a kezdő közelébe se,úgyhogy jobb lesz neki :D :D
Válasz küldése