Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez nem Pepe bnőjevisca el barca írta:talaltam egy uj jatekost mourinhonak a realba
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ot-2093567

de-de. aztán hála a kezeléseknek,fél éve sérültszajko írta:nem 1-2 hónapot kellett volna kihagynia?daffy írta:sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazoláselég nagy gáz van az orvosi stábnál nálatok...
ParancsoljMichaaBee írta:Kérhetném, hogy valaki belinkelje az összes magyar feliratos marcatoonst? Köszi.
nem 1-2 hónapot kellett volna kihagynia?daffy írta:sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazolás
Most olvasom az NSO-n, hogy még 2 hónapig harcképtelen. Térdsérüléssel bajlódik.lui1698 írta:Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()

Sanitas..visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()
Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()

Érdekes ez.ferninho írta: és azért nem kell már előre temetni a Madridot...
én most teljesen 50-50 %-ra látom az esélyeket.
pedro leon nem tartotta be a taktikai utasításokat és talán még vissza is pofázott mou-nak.socio66 írta:amúgy a madridnál miért van minden évben két-három kolonc, akit mindenáron el akarnak passzolni?
az a vicces hogy évről évre bebizonyítja sok elküldött,hogy amúgy jó focista.
pedro leon-t elképzelni nem tudom miért hozták,semmi lehetőséget nem kapott, canales-el is kár volt kapkodni, gago szerintem a következő csapatában bebizonyítja majd hogy nem rossz játékos, diarra-val pedig nem értem mi van,neki volt valami nyilatkozata arról hogy mi baja van?
drenthe mondjuk tényleg gyenge.
vele kapcsolatban a bakivideója,meg a reppklipje maradt meg mióta itt van kb.
Itt most nem is azon problémázta, hogy ez ki van rakva neked, csak én erről a mondatról lemaradtam, és megütötte a szememet, hogy mondhatja valaki azt, hogy madridista, amikor a Barca-nak szurkol a Madrid ellen...De még ha madridista VOLT...akkor is...az meg divatszurkolás. Kálmán bá'-t egyébként én sose bírtam, valahogy a stílusa sose jött át nekem, de mostanában elég szerencsétlenek a mondatai...kezdte ugye az afrikaiak lemajmozásával, majd volt az a balhé Buzánszky Jenő bácsival, most meg ez...elég egy buta és paraszt embernek tartom....mondom ezt úgy hogy én is faluról származokFirefox írta:
Ez valszeg az enyém lesz. Még a "SuperClásicón" mondta "MészölyGézafaterja". Igen elég szánalmas mondat, de a Barcát dícséri, nem a henteseket, és éppen ez benne a lényeg.