Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Tudni kéne hogy ez micsoda de hogy nem goalassisst az biztos. Egyébként 2 assisst sor is van a statisztikáknál.
 Tudni kéne hogy ez micsoda de hogy nem goalassisst az biztos. Egyébként 2 assisst sor is van a statisztikáknál. Messi már ott elindul, amikor Cesc hozzáér a labdához...óriási csapatjáték volt ott is, meg Sanchez góljánál is
 Messi már ott elindul, amikor Cesc hozzáér a labdához...óriási csapatjáték volt ott is, meg Sanchez góljánál is 

Ez eddig nagyon meggyőző és a mutatott játék is. Hasonlóan jól cselez, mint Iniesta, de jobban odaér a kapu elé. Eddig jobban teljesít,mint vártam.
 Ez eddig nagyon meggyőző és a mutatott játék is. Hasonlóan jól cselez, mint Iniesta, de jobban odaér a kapu elé. Eddig jobban teljesít,mint vártam. 

Most tényleg így kell ejteni katalánul, vagy csak blancó Feri hülye?
  Most tényleg így kell ejteni katalánul, vagy csak blancó Feri hülye?