semmi baj sincs ezzel, sportember nem is mehet másképp neki egy versenynek, pláne nem azokkal a kondíciókkal, mint amik a madridnak vannak.
ebben teljesen egyetértünk
kb jövő februárig, márciusig mindenképpen meg lesz az esélyük az első helyre.
más kérdés, h ezekre a szavaira akkor is sokan fognak emlékezni, amikor majd jön a bajnokságban egy komoly csapat - mondjuk a barcelona -, és helyreteszi őket.
vagy nem és CR-nek véletlen igaza lesz és akkor már nem fognak sokan emlékezni a szavaira

mindkettő szimpla feltételezés, majd meglátjuk
és azért nem kell már előre temetni a Madridot...
én most teljesen 50-50 %-ra látom az esélyeket.
„Én vagyok az első, a második és a harmadik legjobb, de vannak más remek játékosok is, mint például Kaká, Lionel Messi vagy Fernando Torres – mondta Ronaldo. – Úgy gondolom, mindent megtettem, hogy engem válasszanak, és még ennél is többet akarok elérni. Mindent meg szeretnék nyerni, amit csak lehet.”
ezeket akkor hangoztatta el amikor megkapta az Aranylabdát
nálam ez már nem az elmúlt időszakba esik... nagyon is nem, előlehetne hozni jópár évvel ezelőtti dolgokat, de nincs értelme...
Ronaldo nagyon sokat fejlődött hozzáállás szempontjából, amit tisztán lehet látni a pályán, nem hisztizik, csak néha, már nem is csapkod szinte és főleg akkor szokott csak ideges lenni ha ő szab el valamit és még lehetne sorolni az apró dolgokat...
ez meg hogy a pályán kívül is Messi a jobb (ember) attól padlót fogok...
talán van itt pár fórumozó, aki talán már hozzáért, meg kapott tőle autogrammot, azt eldöntik ki a jobb ember...
ezeket úgy utálom... médiába lejön pár hír, azt elvan döntve, hogy CR a magánéletben is egy kis genyó...
elhiszem, hogy utáljátok Ronaldot, tény hogy volt pár érdekes nyilatkozata, a pályán jópár idióta megmozdulása, meg jópár hülyesége a múltban, de ti is észrevettétek már szerintem, hogy fokozatosan megváltozott és fog is még.
kicsit átlehetne már értékelni Ronaldot, mert ő már nem egy hisztis, színészkedős, zselézett hajú, bu.i portugál... nagyon is nem...
nem azt mondom, hogy szeretni kell, csak egy kicsit átértékelni.