Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanitas..visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()
Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()
Érdekes ez.ferninho írta: és azért nem kell már előre temetni a Madridot...
én most teljesen 50-50 %-ra látom az esélyeket.
pedro leon nem tartotta be a taktikai utasításokat és talán még vissza is pofázott mou-nak.socio66 írta:amúgy a madridnál miért van minden évben két-három kolonc, akit mindenáron el akarnak passzolni?
az a vicces hogy évről évre bebizonyítja sok elküldött,hogy amúgy jó focista.
pedro leon-t elképzelni nem tudom miért hozták,semmi lehetőséget nem kapott, canales-el is kár volt kapkodni, gago szerintem a következő csapatában bebizonyítja majd hogy nem rossz játékos, diarra-val pedig nem értem mi van,neki volt valami nyilatkozata arról hogy mi baja van?
drenthe mondjuk tényleg gyenge.
vele kapcsolatban a bakivideója,meg a reppklipje maradt meg mióta itt van kb.
Itt most nem is azon problémázta, hogy ez ki van rakva neked, csak én erről a mondatról lemaradtam, és megütötte a szememet, hogy mondhatja valaki azt, hogy madridista, amikor a Barca-nak szurkol a Madrid ellen...De még ha madridista VOLT...akkor is...az meg divatszurkolás. Kálmán bá'-t egyébként én sose bírtam, valahogy a stílusa sose jött át nekem, de mostanában elég szerencsétlenek a mondatai...kezdte ugye az afrikaiak lemajmozásával, majd volt az a balhé Buzánszky Jenő bácsival, most meg ez...elég egy buta és paraszt embernek tartom....mondom ezt úgy hogy én is faluról származokFirefox írta:
Ez valszeg az enyém lesz. Még a "SuperClásicón" mondta "MészölyGézafaterja". Igen elég szánalmas mondat, de a Barcát dícséri, nem a henteseket, és éppen ez benne a lényeg.
Ez valszeg az enyém lesz. Még a "SuperClásicón" mondta "MészölyGézafaterja". Igen elég szánalmas mondat, de a Barcát dícséri, nem a henteseket, és éppen ez benne a lényeg.barca2010 írta:Mihu írta:Egy fórumtársunk aláírásában láttam meg most ezt az idézetet:
"Világ életemben Madridista voltam, de most mindkét meccsen a Barcának szurkoltam, mert jelenleg ők játsszák a focit" Mészöly Kálmán
Szerintem köpjön egyet felfelé, és álljon alá...hogy lehet az, hogy valaki szurkol egy csapatnak, és utána meg egy másiknak, mert az szebb focit játszik. Főleg egy Real-Barca szitunál. Vagy akkor ne mondja azt, hogy madridista volt, hanem csak simán hogy a Real játékát szerettem. Én akkor is a Barca-nak szurkoltam, amikor a 18. helyen álltunk félévkor, meg akkor is amikor a Real úgy elvert minket mint annak a rendje. Mikor 3.-ak lettünk. Az ilyeneket hívják divatdrukkernek. Ott van pl keresztapám, aki hatalmas nagy madridista. De Ő bevallja, hogy sokszor azért ült és ül le a mai napig Barca meccset nézni, mert egész egyszerűen élmény nézni Ronaldinho vagy Messi játékát, és ahogy mostanában játszunk, az valami elképesztő és szórakoztató. De attól függetlenül még nem szurkol nekünk, csak élvezi a játékunkat vagy a fent említett két playa játékát. De az hogy egy Real-Barca-n nekünk szurkoljon mert mi szebb focit játszunk.....hát ilyet azért nem csinál![]()
Kálmán bá' meg itt is megmutatta hogy milyen magas IQ szinttel rendelkezik.
Ezt adom!Mihu írta:Egy fórumtársunk aláírásában láttam meg most ezt az idézetet:
"Világ életemben Madridista voltam, de most mindkét meccsen a Barcának szurkoltam, mert jelenleg ők játsszák a focit" Mészöly Kálmán
Szerintem köpjön egyet felfelé, és álljon alá...hogy lehet az, hogy valaki szurkol egy csapatnak, és utána meg egy másiknak, mert az szebb focit játszik. Főleg egy Real-Barca szitunál. Vagy akkor ne mondja azt, hogy madridista volt, hanem csak simán hogy a Real játékát szerettem. Én akkor is a Barca-nak szurkoltam, amikor a 18. helyen álltunk félévkor, meg akkor is amikor a Real úgy elvert minket mint annak a rendje. Mikor 3.-ak lettünk. Az ilyeneket hívják divatdrukkernek. Ott van pl keresztapám, aki hatalmas nagy madridista. De Ő bevallja, hogy sokszor azért ült és ül le a mai napig Barca meccset nézni, mert egész egyszerűen élmény nézni Ronaldinho vagy Messi játékát, és ahogy mostanában játszunk, az valami elképesztő és szórakoztató. De attól függetlenül még nem szurkol nekünk, csak élvezi a játékunkat vagy a fent említett két playa játékát. De az hogy egy Real-Barca-n nekünk szurkoljon mert mi szebb focit játszunk.....hát ilyet azért nem csinál![]()
Kálmán bá' meg itt is megmutatta hogy milyen magas IQ szinttel rendelkezik.
Olvasgatom a topicot, lehet én vagyok figyelmetlen, de sehol nem láttam, hogy ilyesmit állított volna bárki is.ferninho írta:ez meg hogy a pályán kívül is Messi a jobb (ember) attól padlót fogok...
talán van itt pár fórumozó, aki talán már hozzáért, meg kapott tőle autogrammot, azt eldöntik ki a jobb ember...
ezeket úgy utálom... médiába lejön pár hír, azt elvan döntve, hogy CR a magánéletben is egy kis genyó...
ebben teljesen egyetértünksemmi baj sincs ezzel, sportember nem is mehet másképp neki egy versenynek, pláne nem azokkal a kondíciókkal, mint amik a madridnak vannak.
vagy nem és CR-nek véletlen igaza lesz és akkor már nem fognak sokan emlékezni a szavairakb jövő februárig, márciusig mindenképpen meg lesz az esélyük az első helyre.
más kérdés, h ezekre a szavaira akkor is sokan fognak emlékezni, amikor majd jön a bajnokságban egy komoly csapat - mondjuk a barcelona -, és helyreteszi őket.
nálam ez már nem az elmúlt időszakba esik... nagyon is nem, előlehetne hozni jópár évvel ezelőtti dolgokat, de nincs értelme...„Én vagyok az első, a második és a harmadik legjobb, de vannak más remek játékosok is, mint például Kaká, Lionel Messi vagy Fernando Torres – mondta Ronaldo. – Úgy gondolom, mindent megtettem, hogy engem válasszanak, és még ennél is többet akarok elérni. Mindent meg szeretnék nyerni, amit csak lehet.”
ezeket akkor hangoztatta el amikor megkapta az Aranylabdát
ferninho írta:ezekkel meg még mindig nem értem mi a baj....C. Ronaldo: Egy csapat vagyunk, és megnyerjük a bajnokságot
mondja azt, hogy a Barca megszab minket majd 25 góllal és küzdünk az EL helyekért?
megkérdezték, elmondta a véleményét... ő szerinte igenis megnyerik a bajnokságot. így is kell szvsz hozzáállni mindenhez...
még mindig jobb mintha elsüt valami idióta sablondumát...
tényleg nem értem mik ezekkel a problémátok, mert ha már nyilatkoznak 1 sort a Madrid játékosai mindig beleköt itten valaki...
tessékBár nem mostanában volt azért ezeket hogy "én vagyok a világon a legjobb első második és harmadik játékos" (már nem is tudom hogy hangzott pontosan) nem lehet olyan hamar elfelejteni.
ezekkel meg még mindig nem értem mi a baj....C. Ronaldo: Egy csapat vagyunk, és megnyerjük a bajnokságot
Az elmúlt időszakban valóban azért javuló formát mutat, de még sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy mérséklődjön az utálat vele szemben. Időről időre tud akkorát mondani, hogy azon csodálkozunk hogy fért ki a száján ez a mondat.ferninho írta: Ronaldoval mi a baj emberileg, az elmúlt időszakba?...
mert szerintem már teljesen megváltozott... nagyon is megváltozott...
tényleg érdekel
C. Ronaldo: Egy csapat vagyunk, és megnyerjük a bajnokságotferninho írta:egy kérdés:az emberi oldalukról már nem is beszélek.
Azt gondolom,a mai fociban kevés ha valaki csak jó játékos,fontos hogy
megfelelő legyen emberileg is hisz rengeteg fiatal felnéz rájuk.
Ronaldoval mi a baj emberileg, az elmúlt időszakba?...
mert szerintem már teljesen megváltozott... nagyon is megváltozott...
tényleg érdekel
pedig biza, igaza van daffynak...Ezt most komolyan mondod a teljesítménye tragédia?
valami borzalmas játszik...
a felkészülési meccsekről nem is beszélve.
most beállt 15 percre egy már teljesen széthullott, elfáradt Zaragoza ellen, még jó hogy tudott virgonckodni...
egy kérdés:az emberi oldalukról már nem is beszélek.
Azt gondolom,a mai fociban kevés ha valaki csak jó játékos,fontos hogy
megfelelő legyen emberileg is hisz rengeteg fiatal felnéz rájuk.
pedig biza, igaza van daffynak...Ezt most komolyan mondod a teljesítménye tragédia?