albicelesteX írta:Egy dolog biztos a liga 2 csapat közt dől majd el,aztán messze lemaradva esetleg harcolnak a 3. helyért.Nem tudom,hogy jó e ez ,de nagyon úgy tűnik nekem,hogy lassan az lesz,hogy csak az egymás elleni meccsek döntenek majd.
ez nem jó. nagyon nem. ráadásul nem is igazán látni a végét, ha a jelenlegi rendszer marad. évről-évre nagyobb a differencia a Real Madrid-Barcelona duó és a többi spanyol csapat között. nektek ott az utánpótlás, valamint idén - az állítólagos pénzügyi problémák ellenére - 2 nagy nevet is sikerült igazolnotok, tehát a piacon is számolni kell veletek, ahogy a Madriddal is.
ehhez képest a többi csapat olcsó játékosokkal próbálkozik, bízván abban, hogy valamelyik nagy karriert fut be. ez már alapvetően évekbe telik, és ha még össze is jön egy ilyen jobb garnitúra, 1-2 nyár elég hozzá, hogy szét legyen robbantva a mag, ugyanis nem tudnak versenyezni a Madriddal, a Barcával vagy az angolokkal (nem a legjobb példák következnek, de most így hirtelen a Villa-Silva-Mata fémjelezte Valencia jut eszembe vagy az anno zsinórban 2 UEFA-kupát nyerő Sevilla).
most az egyetlen pozitív meglepetés a ligában a Malaga lehet, akiknél ott a gazdag tulaj, de a tegnapi meccsüket elnézve ennek a csapatnak még nincs semmilyen arculata. szerintem hosszú és nehéz utat kell még bejárniuk (ha nem unja meg a sejk...) addig, hogy egyáltalán egyértelműen Spanyolország harmadik legjobb csapataként legyenek elkönyvelve. arról már nem is beszélve, hogy vélhetően hosszabb távon a céljaik között szerepelhet a 2 nagy letaszítása, de ezen jelenleg csak mosolyogni tudok.