Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem is a Zara elen lőtt 3 gólradaffy írta:az aranylabdát nem a clasicora adjákbottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent![]()
(Ronaldokám, a Classicó-n rúgjál hármat b***meg,mint Messi....!!!![]()
)
Szerintem sok meglepetés lesz még a bajnokságban,Azt kell, hogy mondjam, óriási jelentősége lesz a két klasszikusnak. Szerintem mind a Madrid, mind a Barca max. 7-8 pontot fog veszíteni a bajnokságban. Ez nem jó, de megint két csapatos lesz a bajnokság.
kösziP.U.Y.O.L. írta:Akár...liom10 írta:Sziasztok!
Am meg szeretném kérdezni , hogy tud-e valaki egy olyan oldalt ahol meg lehet nézni a 2011/2012La liga meccsek menetrendjét?
Visca el BARCAA!!
nagy kérdés. tegnap jó volt,de egy zara ellen ki nem az?!Sanama írta: amúgy Kakával mi van / lesz? Marad, megy?
Persze. Most inkább a 1-3évvel ezelőtti történésekre gondoltam. Emlékszem a 2-6 előtt arról írtak,hogy a Real bajnok lesz, stb.daffy írta:igen,de ez is el fog múlni és ilyen vélemények mellett az nagyon kínos nap lesz. egyébként egyetértek sokakkal. nem volt olyan jó a real tegnap,mint a végeredmény mutatja,még a liga egyik leggyengébb csapata ellen sem.Sanama írta: A másik meg, ez tavaly is megvolt nem? Lőnek 4-5-6 gólt egy középcsapatnak, csak épp ha jön a Barca akkor meghal a tudomány.
Ez igaz, nem is ezért lesz ismét az Argentin zsenié az aranylabda, hanem, mert a fontos meccseken összejött neki a jó játék. A Copa Americat leszámítva.daffy írta:az aranylabdát nem a clasicora adjákbottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent![]()
)
igen,de ez is el fog múlni és ilyen vélemények mellett az nagyon kínos nap lesz. egyébként egyetértek sokakkal. nem volt olyan jó a real tegnap,mint a végeredmény mutatja,még a liga egyik leggyengébb csapata ellen sem.Sanama írta: A másik meg, ez tavaly is megvolt nem? Lőnek 4-5-6 gólt egy középcsapatnak, csak épp ha jön a Barca akkor meghal a tudomány.
A jó játék és a gála között is van különbség. Na a MU, az gálázott tegnap. Mondom ezt úgy,hogy a 8at vágó Barcát sem tartottam gálázónak az Almeria ellen.Mihu írta:Ezzel csak az a baj, hogy amikor az Almeria-nak gurítottunk egy 8-ast, akkor itt mindenki gáláról, álomfociról, stb-ről beszélt. Igazuk van a többieknek...ha Pep úgy állna hozzá mint itt páran, akkor nem sok kupát nyertünk volna...el kell ismerni ha a Real jól játszik, gálázik, nem pedig ennyire egyoldalúan gondolkozni...bottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent![]()
)
Akár...liom10 írta:Sziasztok!
Am meg szeretném kérdezni , hogy tud-e valaki egy olyan oldalt ahol meg lehet nézni a 2011/2012La liga meccsek menetrendjét?
Visca el BARCAA!!
Ezzel csak az a baj, hogy amikor az Almeria-nak gurítottunk egy 8-ast, akkor itt mindenki gáláról, álomfociról, stb-ről beszélt. Igazuk van a többieknek...ha Pep úgy állna hozzá mint itt páran, akkor nem sok kupát nyertünk volna...el kell ismerni ha a Real jól játszik, gálázik, nem pedig ennyire egyoldalúan gondolkozni...bottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent![]()
)
Pedig ott is Messi volt a legjobbdaffy írta:az aranylabdát nem a clasicora adják
a tények ebből csak a klasszikusokra vonatkozó megjegyzésed igazolják, a Madrid a végén is igencsak jól hajrázott, az valószínű, hogy az egymás elleni meccsek akár el is dönthetik a ligát de abba egyre kevésbé fér bele, hogy sima meccseket elszórjunk!(anélkül, hogy a gyenge csapatokat végig alázzuk!)Subinho írta:nem kell a tegnapi madrig-zaragoza meccsből nagy tanulságokat levonni. a madridnak most nagyon jól megy, de hosszú a szezon, indul a BL, lesznek sérülések, formaingadozás... tudjuk, nem lehet 100%-on pörögni háromnegyed évig!!! a real mindíg így kezdi, a végére meg kipukkad!!!
ugyanaz lesz, mint minden évben, vagyis a Barca nehezebben kezd, a real erősebben, aztán a klasszikuson helyre tesszük őket, utána meg simán nyerjük a ligát. a BL-ből kiveri őket pl. a Lyon és lehet megint keseregni, meg összeesküvés elméleteket gyártani!!!mi meg összeszedjük a kupákat.....
az aranylabdát nem a clasicora adjákbottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent![]()
)
a bajnokság vicc. 6 meccs van,amire nem lehet 100%ban mondani,hogy a real nyer. minden más pontvesztés szégyen.socio66 írta:most jön az az időszak amikor a madrid ötöt ver mindenkinek aki eléjük kerül.
aztán kezdenek csordogálni a hsz-ek,hogy fú,idén összeálltak,ők az esélyesek,bl-t is nyerik,blabla.
aztán jön a klasszikó,ahol helyre tesszük őket.
az elmúlt három évben ez volt,besz.rok ha idén is benyalja valaki ezeket győzelmeket és azt hiszi hogy most már ők a jobbak.
a két nagy a tavalyihoz képest is erősödött,a többiek gyengültek.
csak a gólkülönbség lehet kérdéses a meccseken,illetve hogy melyik lesz az a két-három összecsapás,ahol a sérülések,a rossz forma,az extrém terhelés,a balszerencse vagy ezeknek kombói miatt pontot vesztünk.
Akkor különbözik a véleményünk a ziccerekről, nyilván ez a csapatok játékából adódik, részemről itt téma lezárvaAntifoci írta: Nem hiszem hogy az lenne, tudom ti a barcelona vagytok..,de nálam az már eléggé ziccer gyanús amikor a jobb hátvédünknek 1 perce van megnézni hogy kinek adjon/passzoljon 16ról, ilyen szinten, számomra mondom.
Erre nem véletlenül nem reagáltam, meccset nem láttam, youtube-on meg a gólpasszt megelőző kb. 2. passztól van fenn, tehát az egészből annyit láttam csak, hogy körbepasszoltátok a 16ostAntifoci írta:Kérlek reagálj arra is hogy maga a góll előtti szitu milyen volt mert arról nem nyilatkozol, pedig én abban témában fogalmaztam meg hozzászólásom.
Danka00792 írta:Ez mindig igy volt, és igy is lesz. Ahogy forditva is, ha mi rugjuk, akkor megy a másik oldalon, hogy mák az egész. Felesleges ezen lovagolni.Antifoci írta:Lehet utálni a realt, de ha ezt ti rúgjátok, sakk-matt a neve.
Ez mindig igy volt, és igy is lesz. Ahogy forditva is, ha mi rugjuk, akkor megy a másik oldalon, hogy mák az egész. Felesleges ezen lovagolni.Antifoci írta:Lehet utálni a realt, de ha ezt ti rúgjátok, sakk-matt a neve.