Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

a bajnokság vicc. 6 meccs van,amire nem lehet 100%ban mondani,hogy a real nyer. minden más pontvesztés szégyen.socio66 írta:most jön az az időszak amikor a madrid ötöt ver mindenkinek aki eléjük kerül.
aztán kezdenek csordogálni a hsz-ek,hogy fú,idén összeálltak,ők az esélyesek,bl-t is nyerik,blabla.
aztán jön a klasszikó,ahol helyre tesszük őket.
az elmúlt három évben ez volt,besz.rok ha idén is benyalja valaki ezeket győzelmeket és azt hiszi hogy most már ők a jobbak.
a két nagy a tavalyihoz képest is erősödött,a többiek gyengültek.
csak a gólkülönbség lehet kérdéses a meccseken,illetve hogy melyik lesz az a két-három összecsapás,ahol a sérülések,a rossz forma,az extrém terhelés,a balszerencse vagy ezeknek kombói miatt pontot vesztünk.
Akkor különbözik a véleményünk a ziccerekről, nyilván ez a csapatok játékából adódik, részemről itt téma lezárvaAntifoci írta: Nem hiszem hogy az lenne, tudom ti a barcelona vagytok..,de nálam az már eléggé ziccer gyanús amikor a jobb hátvédünknek 1 perce van megnézni hogy kinek adjon/passzoljon 16ról, ilyen szinten, számomra mondom.
Erre nem véletlenül nem reagáltam, meccset nem láttam, youtube-on meg a gólpasszt megelőző kb. 2. passztól van fenn, tehát az egészből annyit láttam csak, hogy körbepasszoltátok a 16ostAntifoci írta:Kérlek reagálj arra is hogy maga a góll előtti szitu milyen volt mert arról nem nyilatkozol, pedig én abban témában fogalmaztam meg hozzászólásom.
Danka00792 írta:Ez mindig igy volt, és igy is lesz. Ahogy forditva is, ha mi rugjuk, akkor megy a másik oldalon, hogy mák az egész. Felesleges ezen lovagolni.Antifoci írta:Lehet utálni a realt, de ha ezt ti rúgjátok, sakk-matt a neve.
Ez mindig igy volt, és igy is lesz. Ahogy forditva is, ha mi rugjuk, akkor megy a másik oldalon, hogy mák az egész. Felesleges ezen lovagolni.Antifoci írta:Lehet utálni a realt, de ha ezt ti rúgjátok, sakk-matt a neve.
BohócAntifoci írta:Sanama írta: A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...
A Real játszik igen... De ne vicceljetek már,hogy emberemlékezet óta nem láttatok ilyen Realt? A kombinatív játék,főleg a magas szintű az nem ez.
Tocynak nagyon igaza van... CR lőtt egy luftot, Marcelo belőtte. Ez a nagy kombinatív játék![]()
Utálom ezt a kommentátort mint a 'mit is' ?, de ti mire élveztek a barca játéka kapcsán?
Nem arra hogy rengeteg passzal eljutnak egy ziccerig?
Nézd meg hogy a beadás előtt milyen passzok voltak és hogy nullára volt játszva a beadásig.
Lehet utálni a realt, de ha ezt ti rúgjátok, sakk-matt a neve.
Nem hiszem hogy az lenne, tudom ti a barcelona vagytok..,de nálam az már eléggé ziccer gyanús amikor a jobb hátvédünknek 1 perce van megnézni hogy kinek adjon/passzoljon 16ról, ilyen szinten, számomra mondom.sjd írta:Csak nekem ellentmondásos?Antifoci írta: Nem arra hogy rengeteg passzal eljutnak egy ziccerig?
Nézd meg hogy a beadás előtt milyen passzok voltak és hogy nullára volt játszva a beadásig.
Csak nekem ellentmondásos?Antifoci írta: Nem arra hogy rengeteg passzal eljutnak egy ziccerig?
Sanama írta:A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
na, mi ezt éltük át az egész tavalyi szezonban
A Real játszik igen... De ne vicceljetek már,hogy emberemlékezet óta nem láttatok ilyen Realt? A kombinatív játék,főleg a magas szintű az nem ez.
Tocynak nagyon igaza van... CR lőtt egy luftot, Marcelo belőtte. Ez a nagy kombinatív játék![]()
Perzse, Mou azért mondta,hogy nem kell neki,ugye?!altercore írta:megvan az oka annak, hogy miért játszik ennyit... de ha így folytatja akkor könnyen lehet, hogy helyet cserél Özil el.Sanama írta:Kakát de sajnálom,hogy ide került... Alig játszik,így is remek.
Helyében én elmennék,csak hát nincs az a csapat aki adna érte ötvenet
megvan az oka annak, hogy miért játszik ennyit... de ha így folytatja akkor könnyen lehet, hogy helyet cserél Özil el.Sanama írta:Kakát de sajnálom,hogy ide került... Alig játszik,így is remek.
Helyében én elmennék,csak hát nincs az a csapat aki adna érte ötvenet
Ki mondta, hogy Farkas Norbi Realos??SuperMessi írta:Arról hogy a Farkas Norbi reálos, annyit hogy a Camp Nouban kérte meg a barátnője kezét. Szerintem csak kompenzál...
Ilyet azért ne mondjál, mert Horváth végig a Realt nyomta. A Clásicón is, amikor ő közvetítette, azt hittem felrobbanok attól a csávótól.ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
barca-meccseken...madrid-meccseken meg ugyanaz ment mint most...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()