d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
Ez nincs így.
Egyrészről, ez egy UEFA rendezvény volt, ha csak ezt nézzük, Leo ott több gólt lőtt, bajnokságban CR lőtt többet, összesen meg ugyanannyit. Szóval nem lőtt többet CR, csak a bajnokságban. Emellett Leo nyert bajnokságot és Bl-t a góljaival,és assistjaival. De lehet nem is nyilatkozott ilyet, ha igen, inkább megértem őt, mint Mourinho-t. Tiszta ovis dolog,h az ő csapatában játszik mindig a legjobb, és ezt írta Riva is,h így fogja fel, de akkor ne mondjon (ha mondott) olyat,h "MINDENKI TUDJA, h CR a legjobb" jah a családjából,meg mou családjából kb. talán így gondolják.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.