Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.28. 20:45:34

ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig? :lol:
na, mi ezt éltük át az egész tavalyi szezonban :D
A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...
A Real játszik igen... De ne vicceljetek már,hogy emberemlékezet óta nem láttatok ilyen Realt? A kombinatív játék,főleg a magas szintű az nem ez.

Tocynak nagyon igaza van... CR lőtt egy luftot, Marcelo belőtte. Ez a nagy kombinatív játék :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.08.28. 20:47:33-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.28. 20:44:22

ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig? :lol:
barca-meccseken...madrid-meccseken meg ugyanaz ment mint most...
ferninho
Madridista

2011.08.28. 20:42:40

ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig? :lol:
madridista
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.28. 20:33:34

Sanama írta:Ki ez a kommentátor aki ennyire tövig nyomja a Reálnak? :D
Farkas Norbi..."Emberemlékezet óta nem láttam ilyen kombinatívan futballozó Real Madridot" Úristen...most vettem le a hangot...ki ez az "ember"...mindezt egy olyan gól után, ami előtt csináltak 3 passzt, volt egy beadás, Ronaldo luftot rúgott, Marcelo meg bevágta. Micsoda játék, tényleg...szó se róla, jól játszik a Madrid, de ez 1000szeres túlzás, amit ez művel...
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.28. 20:31:16

Ki ez a kommentátor aki ennyire tövig nyomja a Reálnak? :D

-csodálatosan játszó real
-nemtudja mikor látott utoljára ilyen kombinativ realt...
noname
Llegenda del Barça

2011.08.28. 13:58:53

Messi vs CR.
Felesleges az összehasonlítás. Ronaldo azért lőtt tavaly ugyanannyi gólt, mert már kiesett csapatok ellen van tét nélküli mecsen megszórták pl az Almeriát. Addig, ameddig nyílt volt a BL, bajnokság, stb, Messi sokkal többet lőtt. Ronaldo még soha egyetlen nagy meccset se tudott megnyerni a csapatának, csak szenvedett. A kupadöntőben egy fejesgól összejött, de ennyi. Ezzel szemben Messi szinte egymaga hozta a Szuperkupát(mindkettőt), úgy, hogy alig edzett a csapattal. Messi a nagy meccseken játszik igazán jól. Eleinte még az angolok elbírtak vele, ma már ők se, mivel megerősödött.
Majd ha Ronaldo a Barca,MU ellen lődözi a gólokat, akkor lehet egy lapon emlegetni Messivel.
Ő a világ 2. legjobb játékosa, de igazából ezt a címet is csak a kis csapatok szivatásával érte el. Láthattuk a Clasicokon: energikus volt, sokat kísérletezett, de hiába. Pique rendszerint megette reggelire.
Ezt nem csak azért mondom, mert Barca szurkoló vagyok és mert Ronaldót őszintén szólva ki nem állom, de már az MU-ban is látható volt, hogy Rooney jobban teljesített a nagy meccseken.
A válogatott meg sajnos semmire se jó. A portugál csapat egyszerűen gyenge, míg az argentin válogatott élére nem találnak évek óta egy épelméjű edzőt. Hába papolják az edzők, hogy Messi köré építik a válogatottat, ha egyszer nem a saját osztján játszik. Kényszerből visszavonják klasszikus irányítónak, mert nincs olyan játékosuk, aki passzoljon. Tény h Messi nem rossz ebben a szerepkörében, de az nem az ő posztja.
A Fifa egy szégyen
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.28. 12:26:15

Ilúvatar írta:
lluisllach89 írta: Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
a döntőt szerintem Villa döntötte el :)

Messi góljával még 2-1 volt az állás, és az még nem dönti el a meccset, mivel MU bármikor beakaszthatott volna. Mondjuk igaz, hogy semmi esélyük nem volt ellenünk, de foci az foci.

Szval Villa volt az aki eldöntötte :)
Most komolyan? Erre a részre reagálsz? :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Deus
Boixos Nois

2011.08.28. 12:20:02

lluisllach89 írta: Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
a döntőt szerintem Villa döntötte el :)

Messi góljával még 2-1 volt az állás, és az még nem dönti el a meccset, mivel MU bármikor beakaszthatott volna. Mondjuk igaz, hogy semmi esélyük nem volt ellenünk, de foci az foci.

Szval Villa volt az aki eldöntötte :)
KépKép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.28. 12:15:27

ozsimiki írta:
d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
Ez nincs így.

Egyrészről, ez egy UEFA rendezvény volt, ha csak ezt nézzük, Leo ott több gólt lőtt, bajnokságban CR lőtt többet, összesen meg ugyanannyit. Szóval nem lőtt többet CR, csak a bajnokságban. Emellett Leo nyert bajnokságot és Bl-t a góljaival,és assistjaival. De lehet nem is nyilatkozott ilyet, ha igen, inkább megértem őt, mint Mourinho-t. Tiszta ovis dolog,h az ő csapatában játszik mindig a legjobb, és ezt írta Riva is,h így fogja fel, de akkor ne mondjon (ha mondott) olyat,h "MINDENKI TUDJA, h CR a legjobb" jah a családjából,meg mou családjából kb. talán így gondolják.
Ahogy mondod, senkit nem érdekel hogy a bajnokságban mit csinált, itt is a Bl teljesítményt nézték. Előbbire majd ott lesz az Aranylabda.

Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
d
Entrenador del Barça

2011.08.28. 12:09:17

Igen, emlékszem, de őszintén szólva nem strigulázom a gólokat. Blanco Feri meg Farkas Norbi így is minden meccsen vagy 25 perc tömény statisztikát böfög fel, elég nekem az is...
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.28. 12:06:43

Mindenhol az van feltüntetve, hogy Cé 53-at lőtt, egyedül a Marca ad neki még 1et.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
d
Entrenador del Barça

2011.08.28. 12:03:06

Hmm, úgy emlékeztem eggyel több gólt lőtt Cé, de igazából nem fontos. Egyértelmű, hogy elfogult önmagával szemben. Mourinhora meg a rajongók most megint elmondhatják, hogy "a végletekig kiáll a játékosai mellett". Ennyire jó ember José! Hát nem értékelitek?! :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.28. 11:49:13

d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
Ez nincs így.

Egyrészről, ez egy UEFA rendezvény volt, ha csak ezt nézzük, Leo ott több gólt lőtt, bajnokságban CR lőtt többet, összesen meg ugyanannyit. Szóval nem lőtt többet CR, csak a bajnokságban. Emellett Leo nyert bajnokságot és Bl-t a góljaival,és assistjaival. De lehet nem is nyilatkozott ilyet, ha igen, inkább megértem őt, mint Mourinho-t. Tiszta ovis dolog,h az ő csapatában játszik mindig a legjobb, és ezt írta Riva is,h így fogja fel, de akkor ne mondjon (ha mondott) olyat,h "MINDENKI TUDJA, h CR a legjobb" jah a családjából,meg mou családjából kb. talán így gondolják.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.28. 11:45:40

Mourinho pedig mindig ezt csinálta, de ezt alattam Rivaldo11 már leírta.
nem lőtt több gólt, mint Messi, mindketten 53 góllal fejezték be a szezont, csak a bajnoki gólok számában volt jobb Leonál... vagy most nem az EU legjobb játékosa díjról beszéltek?
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.28. 11:42:51

ziipp írta:
FtcSikiHun írta:Bocsi ha már volt róla szó:

Cristiano Ronaldo a Twitterén nyilatkozott a Bajnokok Ligája sorsolás után:" Gratulálok Leo-nak de nem érdemelte meg.

José Mourinho: BBC-tv-nek adott interjúban így nyilatkozott: Ronaldonak nem kellenek egyéni díjak mindenki tudja hogy ő a legjobb. Messi csak azért kap egyéni díjakat hogy vigasztalódjon valamivel ha már a válogatottba nem tud eredményes lenni.

Nem is trógerek az a lényeg :mrgreen:
http://twitter.com/#!/cristiano
Megnéztem CR twitterét, és szó sincs ilyesmiről.
ezt mondom én is...de még mou nyilatkozata is fura nekem, abban sem vagyok biztos...
d
Entrenador del Barça

2011.08.28. 11:40:43

Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.

Mourinho pedig mindig ezt csinálta, de ezt alattam Rivaldo11 már leírta.
ziipp
Capitá del Barça

2011.08.28. 11:38:15

Cristiano Ronaldo a Twitterén nyilatkozott a Bajnokok Ligája sorsolás után:" Gratulálok Leo-nak de nem érdemelte meg.

José Mourinho: BBC-tv-nek adott interjúban így nyilatkozott: Ronaldonak nem kellenek egyéni díjak mindenki tudja hogy ő a legjobb. Messi csak azért kap egyéni díjakat hogy vigasztalódjon valamivel ha már a válogatottba nem tud eredményes lenni.

http://twitter.com/#!/cristiano
Megnéztem CR twitterét, és szó sincs ilyesmiről.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.28. 11:32:46

Ezúttal védeném murinnyót annyiban, hogy korábban lenyilatkozta, számára az aktuális csapatában játszik a legjobb, vállalva az elfogultságot. Volt Lampard, Ibrahimovic, most Ronaldo.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.28. 11:27:35

Bocs, de én ezt nem hiszem el. Mourinhoról még csak-csak, ő tud ekkora értelmetlen hazugságokat nyilatkozni, de CR nem hiszem, hogy ilyet írt. Meg a twitterén én nem is láttam ilyet...
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.28. 11:23:22

még szerencse, hogy ronaldo olyan sokat elért válogatott szinten.
muringyó meg nem hazudtolta meg önmagát...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.28. 11:21:27

Mert a cicafiú annyi mindent föl tud mutatni a portugál válogatottal...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.08.28. 11:11:03

Bocsi ha már volt róla szó:

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.27. 15:44:57

Na igen itt a különbség...

Szerk.: Bár ez a madrid rohadtul megérdemli a cabronozást,pláne Mou,de akkor is,fő a sportszerűség,és ez egy igazi edző...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.08.27. 12:29:43

Mou meg még énekelt is volna.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Mihu
Director del Fútbol

2011.08.27. 12:27:24

Válasz küldése