L.Messi 10 írta:
Csak azt nem értem, miért kell ezt a senkiházi nagy tamást erőltetni?
Szerintem először normális játékos kéne

Van is egy csodás elméletem, majd felhozom Facebook Gábornak.
Eladjuk a következő játékosokat: Maróti, Rósa, Félix, Oláh, Ranilovic, Alison, Pölöskey, Morales (talán), Andrezinho, Abdi és belőlük megvenni Gerát vagy Tőzsért vagy Husztit. Ha kijön akár kettőt is. Megszüntetni az NB2es csapatot, arra se menne pénz, az ottaniakat mind az első csapatba, és akkor nem esnénk ki. Így már várom a rigmust, hogy Nb2 keleti csoport.
Aztán jöhet edzőnek Lipcsei Peti (adnánk neki 2-3 évet), és nem érdekelne, hogy 2-3 meccsen kikapnának, mert tudnám, hogy rutintalan, és szinte biztos lennék benne, hogy a fiatalok, és még egy páran megszakadnának azért a zöld-fehér címerért a mellükön.
Hidd el, a vereség is könnyebben meglenne bocsájtva, ha játszanának, küzdenének. És néhányan meg vannak lepődve, hogy megy a "k.rva gyenge", "mi a f.sz van veletek" , "xy te állat ... anyádat" és a különböző rigmusok. Ez a csapat nem is érdemli meg a biztatást. 5-6 meccsen keresztül, úgy szurkoltak, kiabáltak stb. mint Magyarországon kevés tábor. A Haladás elleni meccsen, ahol azért már nagy volt a baj, azon a meccsen volt a legtöbb néző az NB1 azon fordulójában. Még így is.
De így, hogy komolyan, sétálnak a labdáért, üres kapura nem lövik be, Rósa nem tudja lekezelni a labdát, Oláh 1 az 1ben passzol, ez. tragédia.
Jova-Fülöp-Grúz-Otten-Sváb; Vass/Fitos-Peszmeg/Junior-Tóth-Tőzsér; Varga-Bölcsföldi.
Köszönöm aki elolvasta.
Ferencváros Mindhalálig!