Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

És rengetegen leírták már, hogy mindezt mi is nagyon jól tudjuk, és nyilván nem is gondolja senki sem egyenértékűnek...nem kell minden halálosan komolyan venni.Kash írta:MessiFan írta:Fabregas 6 évig nem nyert semmit. Most meg az új klubjával rövid időn belül a második trófeáját is beszerezheti. Szerintem el fog zsibbadni az arca a sok mosolygástól
Múltkor már leirtam, de zsinórban 3-szor játszik a barca döntőt, mármint egyenes döntőt, Fabregas pedig az Arsenállal az 1. forduló óta küzdenie kellett a döntőig, szerintem van külömbség.

Meg a Horvát kommentátorLionel Kicsi Messi írta:éljen a német kommentár:D SAT1 powáá:DTdavid írta:és ez elég idegesítő is már.kudu írta:Olyan érzésem van, hogy Egri Viktor szítja a tüzet a Barca ellen...

éljen a német kommentár:D SAT1 powáá:DTdavid írta:és ez elég idegesítő is már.kudu írta:Olyan érzésem van, hogy Egri Viktor szítja a tüzet a Barca ellen...

MessiFan írta:Fabregas 6 évig nem nyert semmit. Most meg az új klubjával rövid időn belül a második trófeáját is beszerezheti. Szerintem el fog zsibbadni az arca a sok mosolygástól