Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez komolyan mondom szánalom. Ez hihetetlen. Ezért érdemes volt megvenni a Viasat3-tól és a TV6-tól. Az első évben emlékszem lelkesen, szakértőkkel szépen fölvezették a műsort. Az előző idényt már csak simán leadták, most pedig ez. Már kezdtem örülni, hogy egyszerre a Digisporttal és a Digisport Plusszal 3 meccs közül válogathatok, így viszont még a Barca-Milant is kénytelen vagyok netről nézni. Köszönöm szépen TV2!
Ez megint no komment, bár nekem van pro4-em,de nem hiszem, hogy mindenki így van ezzel. A másik nap, vagy meccsek maradnak a diginél? Még az év elején reménykedtem benne, hogy a TV2 Pro4 kettős lesz, mert digim nincs, de nem úgy tűnik.

voltál már valaha olyan labdarugo eseményen, ahol tanuja voltál annak a csúnya futballhuliganizmusnak?messideco írta:visca el barca: miért lenne óriási bunyó? Légyszi írd leKíváncsivá tettél

Akkor legyen így, kicsit le kéne amortizálni arrafelé a tájat vagy legalább is átrendezni.visca el barca írta:messideco írta:Jah és a döntő Bukarestben. Jó lenne egy Lazio-Rapid BukarestTuti ott lennék
bukarestben lesz a döntő?![]()
lazio-rapid? hülye vagy?el se kezdenék a meccset akkora tömegverekedés lenne

messideco írta:Jah és a döntő Bukarestben. Jó lenne egy Lazio-Rapid BukarestTuti ott lennék

A PRO4 és a Digi is adja.stef.lev írta:sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a mai meccset melyik adó fogja közvetíteni?

Frissen megújult, "meglepetés" csapatként vártam őket EL-ben. Szerintem Bojan a frissen igazolt Osvaldo-val jó párost fognak alkotni.albicelesteX írta:Ráfér a védelemre,de egyenlőre nem látom a fényt az alagút végén, pedig reménykedtem benne,hogy az EL-ben villanthat a csapat valamit,a Serie A-ban nem bíztam,de már csak az maradt...meg max a kupa.Bobberto írta:Hát erre a Romára még ráfér az erősítés... Bojannál tényleg sajnálatos, hogy a sok helyzetét kihagyta. A többieknek is volt, de még ők sem tudták kihasználni. Szegény Luis Enrique-n is látszott, hogy közel sem elégett és ez egyértelmű.
A védelem legalább stabilabb lesz: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... ik-2092074

Ráfér a védelemre,de egyenlőre nem látom a fényt az alagút végén, pedig reménykedtem benne,hogy az EL-ben villanthat a csapat valamit,a Serie A-ban nem bíztam,de már csak az maradt...meg max a kupa.Bobberto írta:Hát erre a Romára még ráfér az erősítés... Bojannál tényleg sajnálatos, hogy a sok helyzetét kihagyta. A többieknek is volt, de még ők sem tudták kihasználni. Szegény Luis Enrique-n is látszott, hogy közel sem elégett és ez egyértelmű.
A védelem legalább stabilabb lesz: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... ik-2092074