eddyke írta:Sziasztok!
Milan drukkerként gondoltam megnézem miként vélekednek a Barcelona szurkolói a BL sorsolásról.
Tisztelem,elismerem a Barcát. Biztos mindannyian nagyon büszkék vagytok a csapatotokra. Hozzáteszem teljes joggal!!!
De amit itt pár ember megenged magának az hihetetlen. Gólokkal verjük a Milant... Idegenben is simán verjük a Milant... Agyonverjük a Milant...
Álljon már meg a menet! Még a Bate és a Plzen is tiszteletet érdemel,nemhogy egy olyan csapat amelyik még mindig a Barca előtt áll a nagy egészet tekintve.
Én is úgy érzem,hogy egy pontot sem tudunk szerezni ellenetek,de azért ezek a megnyilvánulások szánalmasak...
Talán ha Messiék is így állnának hozzá,nem lenne ez a sok cím és trófea... Bár őket Pep Guardiola jól tarkónba..ná az ilyen hozzáállás miatt. Egyik másik fórumhuszárra is ráférne...
Forza Milan!
Két csapat amelyik támadni akar,amelyik nem Pepék és 6 védős rendszerek révén akar sikert elérni! Jó kis párosítás ez!!!
Én mint Milan szurkoló is azt mondom, hogy max. egy döntetlenre lehet jó a Milan hazai pályán.
Egyébként meg egy cseppet sem lepődnék meg mondjuk ha a San Siro-ban akár 2-3 góllal is tudna nyerni a Barca. Úgy érzem a Milan stílusa eléggé fekszik a Barcanak (főleg ami a Milan középpályáját illeti) és így elég jó eredményeket érhetnek el mindkét meccsen a katalánok.
Persze ettől még Lehet hogy a Milan meglepi a Barcat, de most azt mondom hogy a Milannak nem a Barcat kell megvernie a csoportban hanem magabiztosan üsse a másik két csapatot, én már akkor boldog leszek.
Sajnos hajlamos a Milan végig bukdácsolni a csoportmeccseket.