Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezt még gondold át!Kikizoli írta:Ez mekkora... Pont a 25. szülinapomon lesz a meccs és 1 hónappal a házasságkötésem előtt! Hajrá Barca! Bárcsak NAGYFATER is látná... két kedvenc csapata.
Olasz bajnokság is csúszik 1 fordulót, ezért a Milannak (nem számolva az Inter elleni szuperkupa meccsüket) 10-én lesz az első tétmeccse, 3 nappal azelőtt, hogy jönnének a Camp Nou-ba. Nem lesz könnyű, de otthon mi vagyunk a favoritok szerintem.Leomessi14 írta:Azert Pique es Puyol nelkul brutal nehez lesz az elso meccs a Milan ellen, persze ha a Milna tamadosora fullos lesz.
Eddyke! Te milyen kezdot varsz a maccsre?
A Milant idegenben is verni kell.S.Agüero írta:Nem rossz csoport azon kívül, h bekaptunk megint egy keleti csapatot.![]()
Sima első helynek meg kell lenni.Milan ellen itthon védő nélkül nem lesz könnyű, de be kell húzni, idegenben meg jó az x.
![]()
TV2 remélem adja a meccset!
Az sajnos nem jött volna össze.Messi1125 írta:Mennyivel egyszerűbb lenne minden( meg persze olcsóbb ) ha a Vidi megveri a Sturmot aztán a BATE-t:) most székesfehérvárra(vagy pestre) kéne tervezgetni:)
Neis mondd, egyből ez jutott eszembe nekem is.Messi1125 írta:Mennyivel egyszerűbb lenne minden( meg persze olcsóbb ) ha a Vidi megveri a Sturmot aztán a BATE-t:) most székesfehérvárra(vagy pestre) kéne tervezgetni:)
Engem is érdekelne bár a milanoi kiruccanás jobban/Barátnőm Milanos/!Mivel Barca-Atleticora megyünk ezért most Egy San Siro beli mérkőzés kéne és ha már Milan-Barca lesz akkor...Bandinho írta:Olyan kérdésem lenne, hogy mindent összevetve ( szállás, jegy, utazás .. ) mennyibe kerülne egy túra a Plzen elleni meccsre ??
Ez engem is nagyon érdekelne!! Valóban szervezhetne az Eurobarca vmit:DBandinho írta:Olyan kérdésem lenne, hogy mindent összevetve ( szállás, jegy, utazás .. ) mennyibe kerülne egy túra a Plzen elleni meccsre ??