Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Irónia.Kash írta:ab1daL írta:BUNDAAA. Miért ő kapja? Nem értem.... Ez csak azért van mert az Uefa minket tol....
Te beteg vagy? ahelyett hogy örülnél, szidod a saját csapatodat, szeretted volna ha Ronaldo kapja? szégyelnéd magad.

ab1daL írta:BUNDAAA. Miért ő kapja? Nem értem.... Ez csak azért van mert az Uefa minket tol....

AZmaki írta:Teljesen jó volt ez a sorsolás, 2 meccset közvetít majd a TV (bár Digim nincsen), a maradék 4 meccsnek pedig simán meg kell lennie, egyedül Xavit sajnálom.
Puyolon is lehetett röhögni, hogy mekkora tróger

Chelsea-Genk 0-1 Tőzsér '90messideco írta:Azért a Valencia és a Leverkusen dolgát jelentősen meg tudják nehezíteni. Hajrá Magyarok!Sergi írta:Szegény Tőzsérék,nagy dolog volt a főtábla,de sztem boxzsáknak fogják őket használni...
de a real-lyon már a szememet szúrja. az utóbbi 10 évből hányban játszottunk velük? 8?socio66 írta:rengeteg ilyen apró összefüggést lehetne találni,szerintem nehezebb lenne olyan csoportbeosztást csinálni ami teljesen 'steril',mint olyat ahol van pár visszatérő,vagy korábbi ellenfél.daffy írta:nem hát. hányadszor kapta a real a lyont? meg nagy visszatérők...
amúgy jó a csoportunk,kicsit féltem hogy harmadiknak megkapjuk a cityt,de szerencsére nem.
a milan jó kis ellenfél lesz,a másik kettővel meg sörmeccseket játszunk.