Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem leszel népszerű..kurdt írta:most úgy néz ki h a résztvevők nyomására csak egy óra lesz, holnap beszélek az arccal h lemondjam az első órátEl fanático írta: 2 óra foci
most úgy néz ki h a résztvevők nyomására csak egy óra lesz, holnap beszélek az arccal h lemondjam az első órátEl fanático írta: 2 óra foci
Nos, igen - ezt a részt ki is felejtettem, hogy nem akarom, hogy a csapat főleg az én személyes nyűgöm miatt kettéváljon, ezért kérdezem meg előre a nem focizóktól, hogy nekik mi a véleményük, mert senkitől sem várom/várhatom el, hogy miattam ne nézze meg a fórum-focit.kurdt írta: Egy: igazán nincs mit!
Kettő: természetesen az a szép, ha a csapat végig együttmarad; ennek ellenére nekem nincs problémám azzal, ha a nemfocizók valami emberbarátab helyen várnak a focizókra
Azt a kompromisszumot ajánlom, hogy az egész team elmegy a pályához, megnézzük, hogy milyen körülmények közt lehet nézni a focizókat és ha az nem elfogadható, akkor egészségetek megóvása érdekében felmentődtök a "meccsnézés" alól
Na, milyen?
Egy: igazán nincs mit!El fanático írta:Először is:
Hatalmas köszönet Kurdt-nak, hogy megszervezte az idei fórumtalálkozót és ráadásul úgy, hogy nem kell az egész fővárost keresztül-kasul át-tömegközlekedni! Köszi Kurdt!!!
Másodszor:
Senki se haragudjon meg azért, amit most írok - ez azokhoz szól, akik nem fociznak - ha van rá egyetelen-egy mód is, akkor a legforróbb déli kánikulában - és csakis amiatt - ezúttal lemondanék a fórumerek focijának megtekintésétől és azt az időt valami hűvösebb helyen tölteném pl.: bevárhatnánk őket a Westendben, ha már ott lesz a kajálás rész.
Sajnos számomra orvosi oka is van annak, amit most felhoztam és ha mindenki más ott akar ülni a sportpálya mellett a 38 fokban, akkor én valószínűleg az idei találkozót kihagyom.
hát fél8-ra van az asztalfoglalás tehát kb 7-kor, de szereintem odaérhetünk korábban is, ha eluntuk magunkat vagy ilyesmi...rszergej írta: - egy kérdés: a Cheho-ba mikor indulunk kb. a betoncsárdából?
A szállásról én is érdeklődnék, nagyon megköszönném annak aki eltudna éjszaka szállásolni.ozsimiki írta:Közben érdeklődnék a fővárosiaktól,hogy kinél lenne hely estére?két főnek.
Szállásról sem ártana elkezdeni gondoskodnom már
Dá!kurdt írta:Na, így Dávid (jajj, remélem jól emlékszem a nevedre)
Van rá esély h letolom az orcámatbarca 1986 írta:nyír1 offside valaki lesz pénteken?
Tudom, hogy para az idő; ezt így kb emlékből csináltam és úgy emlékeztem h tavaly és tavalyelőtt is ilyen 11 fele kezdtük a focit....ozsimiki írta:gyógyszert vigyek?kurdt írta:úgyhogy le is foglaltam a népligethez közeli pályát 11 és 13 óra közt!tegnap jóval később is volt vagy 37fok napon, 30perc kosarazás után szétment a fejem:D
kemény menet lesz az a két óra. am kizárt h idén focizzakhalmazállapotom megváltozna gyorsan.
gyógyszert vigyek?kurdt írta:úgyhogy le is foglaltam a népligethez közeli pályát 11 és 13 óra közt!
Ja, én elvállaltam az esti szervezést; a focipályákhoz viszont hülye vagyok, de mivel konkrét javaslat nem érkezett rájuk, csak a régieket mondták, ezért tegnap ezügyben is kutattam egy sort és azt találtam, amit lentebb is írtam.sjd írta:btw van egyáltalán szervezőnk?