Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az elég fail, ahogy a videó címében benne van, milyen kupameccsen is történt ez...L.Messi 10 írta:Azért Zdenek Grygera is elférne a padon az Álomhent FC-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=rkn8iCMoMi4
Szerintem Mourinho azóta már hozzáidomult Balotellihez és zenekarral várná.sjd írta:Na ő még Mourinhonak is túl csökött agyú volt, sztem Jo5é azonnal feltenné az első manchesteri repülőreab1daL írta:De leginkább Balotellit nézegetném el habfehérben.
Van Bommel meg szerintem EZZEL a kézmozdulatával egyértelművé tette, hogy játszana-e Madridban
Na ő még Mourinhonak is túl csökött agyú volt, sztem Jo5é azonnal feltenné az első manchesteri repülőreab1daL írta:De leginkább Balotellit nézegetném el habfehérben.
Figo és Saviola után, pláne ahogy Ibra távozott, simán...Van Bommelről szintén simán elképzelemNazario írta:Meglehet. Kérdés, hogy az egykori Barcások játszanának-e Madridban.Tocy írta:Különben szerintem abszolút beleillene még Ibrahimovic, De Jong és Van Bommel is a képbe. Igazából egy Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Xabi, De Jong, Van Bommel-CR,Ibrahimovic,Adebayor kezdő tökély lenne Mounak.
Tim Wiese az emberünk.visca el barca írta:hahahaTocy írta:Igazából egy Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Xabi, De Jong, Van Bommel-CR,Ibrahimovic,Adebayor kezdő tökély lenne Mounak.és tényleg
igazából már csak egy jó kapus kellene, ha jol tudom anno toldonak volt egy jó pár kungfu mozdulata...
Meglehet. Kérdés, hogy az egykori Barcások játszanának-e Madridban.Tocy írta:Különben szerintem abszolút beleillene még Ibrahimovic, De Jong és Van Bommel is a képbe. Igazából egy Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Xabi, De Jong, Van Bommel-CR,Ibrahimovic,Adebayor kezdő tökély lenne Mounak.
hahahaTocy írta:Igazából egy Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Xabi, De Jong, Van Bommel-CR,Ibrahimovic,Adebayor kezdő tökély lenne Mounak.
Mellé még beszerezhetnék a dán favágók legnagyobb tehetségét aki két rúgásból kidönt egy mamutfenyőt Poulsent. Tökéletesen illene mourinho rendszerébe. Pepével örökbe fogadnák egymást.ab1daL írta:"Mourinho a legjobb edző a világon, mindig is ezt mondtam. Az az álmom, hogy egyszer Vele dolgozhatok, de jelenleg boldog vagyok a Galatasaray játékosaként. Remélem nyerni tudok este a Galataval , ezután pedig Madridban Mourinhoval." - nyilatkozta Felipe Melo az AS-nek.
"Olyan vagyok, mint Mourinho. Erős személyiségű srác, aki nem szeret veszíteni. Ezek normális dologok a fociban. Ha nem tetszik ez a fajta futball, jobb ha az idődet teniszezéssel töltöd" - folytatta mondandóját Melo a Spanyol Szuperkupával kapcsolatban.
Érzi, hogy ebben a Madridban helye lenne.
Aha, viszont mikor Perez volt elnök, és edző egyben, az sem volt jobb, sőt! Amúgy meg pont Calderónnak kéne bekussolnia szvsz, az ő idejében volt a leggyengébb a Madrid az elmúlt 10 év során, nagyon leépítette őket.K900 írta:Azt hiszem Calderón nyilatkozta a napokban, hogy "Zsozé Műgringó" az elnök és az edző is egyben a Madridnál.Szerintem van benne valami.
Ezek alapján csak testileg vagy 35 éves. Nem semmi. Én azt tanácsolom Neked, hogy ne vedd annyira a szívedre, mert rámehet az egészséged és akkor José lesz a befutó.Subinho írta:mivel 35 éves vagyok, valószínű José hamarabb elpatkol, mint én. Nos, akkor pezsgőt bontok az tuti!!!
Abszolút: az, h folyamatosan mi nyerünk!ALEXDP írta:Igen, ez ettől szép, pedig ha végignézzük a történteket az elmúlt 6-7 meccsről, asszem több mint egyértelmű az egész saga mibenléte...MessiFan írta:Nevetséges ami ott megy.. Szvsz a sértegetésből ésa provokálásból a Real sem maradt ki aznap este. Nem hinném hogy ott ültek a kispadon és hallgatták. Na de mind1. Murinho ha nyer, akkor feltartott kézzel rohangál a Camp Nou gyepén, ha pedig kikap, akkor kifogásokat keres + ezek szerint bántalmazza is a másik csapat tagjait.
Igen, ez ettől szép, pedig ha végignézzük a történteket az elmúlt 6-7 meccsről, asszem több mint egyértelmű az egész saga mibenléte...MessiFan írta:Nevetséges ami ott megy.. Szvsz a sértegetésből ésa provokálásból a Real sem maradt ki aznap este. Nem hinném hogy ott ültek a kispadon és hallgatták. Na de mind1. Murinho ha nyer, akkor feltartott kézzel rohangál a Camp Nou gyepén, ha pedig kikap, akkor kifogásokat keres + ezek szerint bántalmazza is a másik csapat tagjait.