Sanama írta:Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...
Na hagyjuk, ennyire elvakultan azért nem kéne védeni szerintem,de mindegy.
Nem elvakultan akarom védeni! Csak zavar, hogy azok, akik akkora Barca drukkernek vallják magukat nekiesnek a gyengélkedő láncszemeknek! Én is elismerem, hogy vannak buta hibái, és vannak meccsei, amikor nem tud sokat hozzáadni a játékhoz, vagy elidegeskedi, de nem firtatom oldalakon keresztül, és nem akarom azonnal a kispadra száműzni!
Csupán erről van szó! De lehet mondani, hogy túlságosan a szívemre veszem a dolgokat, meg túlreagálok mindent! De ha Pinto-t kezdené el akárki szekálni ott is megjelennék, mert milyen már az, hogy valaki Barca drukker és abban leli örömét, hogy lenullázza a kedvenc csapata akármelyik, akárhogyan hibázó játékosát! (Pinto-t azért említettem, mert nem a szívem csücske)
És most ezek után lehet rám fújolni! Elnézést, ha valakinek megsértettem a lelki világát! Tényleg! Ez csak az én kicsi véleményem, amit el sem kell olvasni!
ÉS NEM AKARTAM SZEMÉLYESÍTENI! SENKINEK SEM KELL MEGSÉRTŐDNIE!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."