Nazario írta:Kedves lluisllach89, én erre reagáltam, mert ezt írta a cimborád: De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se.
Továbbra sem én vagyok a szerény képességű.
Később azt is hozzátettem, hogy én nem akartam a messziről jött ember szerepében tetszelegni. De még így sem értetted meg.
Kedves Nazario.
Mivel nem szerény képességeiddel még mindig nem tudod használni az idézet gombot, ezért csak tippelgetni tud az ember, hogy szegény pára vajon mire reagált. De megtanulása hosszú folyamat.
Na most akkor ez volt csababarca eredeti hsz-e:
csababarca írta:
ez már régen volt,viszont vicces hogy a hentest a 36. percben ki kellett volna szórni. legkésőbb...ehelyett a legártatlanabb szabálytalanságáért kapta a sárga lapot
Nazario,te meg megint nem tudom mit erőlködsz.
Az ezzel az egésszel a gond,hogy kb Ti,madridisták gondoljátok úgy,hogy mi vagyunk a gusztustalan csapat,és mi provokálunk. Senki más,csak Ti.
De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se. Ezen el kéne gondolkozni,mert van nálatok 1-2 szakadár vezérürü, és bármit írnak,mentek utánuk.
Most ebből te kiragadtad a következő részt most: "De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se."
Bár nem szerények a képességeid azért tisztáznám hogy ebből az első mondat valamennyire kapcsolódik a fentiekhez is.
De ha ez nem lenne elég, a te következő hsz-ed ez volt:
Nazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
(Azért nem az Arsenalt írtam, mert nekik szintén vannak sérelmeik.)
Mivel csababarca második mondatát már vastagon szedted, ezért jogos a következő kérdés, okfejtés
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Amúgy komolyan: idézet gomb. Úgy egyszerűbb lesz. Meg ne nagyon személyeskedj már ha az a célod hogy tartósan itt legyél.
De beszélgethetünk normálisan is, vagy a szövegértést is gyakorolhatjuk. Én ráérek és jól is szórakozom ráadásul ingyen