Nazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
(Azért nem az Arsenalt írtam, mert nekik szintén vannak sérelmeik.)
Igen,tényleg
Biztos rólatok meg jó véleménnyel van mindenki.
Engem az zavar,hogy a madrid végig rugdossa a meccseket ellenünk (!!!), nálunk meg van 1-2,esetleg 3 vagy odarúgás,vagy fetrengés,és akkor ezekkel jöttök. Rakosgassátok már egy mérlegre a ti "szabálytalanságaitokat" a mieinkkel. Kb ég és föld.
Meg,hogy Messi provokál
Jah bocs,miatta van az egész.
Itt azért sokan vagyunk,akik tisztában vannak vele,hogy hajlamosak fetrengeni egyes játékosaink (Pedro,Alves, Busquets.), de ti szerintetek Pepe egyáltalán nem durva,csak volt az a Getafe elleni eset, és azt hozza fel neki mindeni. Ezt ti is tudjátok,hogy nevetséges.
Meg,hogy nem tudjuk a győzelmet normálisan viselni

Nem tudom mikor robbantottunk ki tömegjelenetet egy meccs végi kaszabolással. még amikor veszítettünk akkor sem borultak el a fejek.
De mindegy,gyártsátok az elméleteket,hogy mindenki ellenetek van, a média, hollywood,a nato, az úttörök 423as egysége...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."