Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a stílus nem tetszik ahogy beszélnek róla,igazából ez "bökte" a szemem,valamint hogy ha egy játékosnak nem megy akkor azonnal jönnek az oltások.ozsimiki írta:Nah akkor újból:
Peccerta!
Szerintem is megérdemli Villa a bizalmat, sőt sokat köszönhetünk neki is! BÁNTANI tényleg nem kell, VISZONT szerintem te sok hsz-t úgy fordítasz le,h valaki bántja. Pedig nem.
Van különbség aközött hogy valaki ezt írja: (túlzások következnek a szemléltetés miatt)
-Villa te mocsadék, takarodj a kezdőből,béna vagy = bántás
vagy ezt:
-Villa ezúttal nem volt jó,és ha ez így marad esetleg hosszabb ideig,akkor -mivel már a padon is minőségi "pótlás" van- egy időre könnyen veszélybe kerülhet a kezdő tagsága. = NEM BÁNTÁS, hanem reális érvelés, ami nem azt jelenti,h Villának bárki is rosszat akar.
Az én véleményem ismert:
bízok benne, nem felejtem el azt sem,hogy rosszabb formája ellenére is nagyon fontos gólokat szerzett,és azért mezőnyben is hasznosan játszik, még ha a helyzetkihasználása esetleg rosszabb is volt tavasszal.
Meg fogja találni önmagát,és ez gólokban is meg fog mutatkozni ismét.
VISZONT BÁNTANI nem kell, DE SZERINTEM sok olyan hszbe te magad láttál bele olyat,ami nem is volt benne.
másik példa:
ha R10maradt volna, őt se lehetett volna "bántani" egy idő után,hogy azért talán néha padozhatna is, hátha kipiheni ott magát egy-egy buli után beesve a meccsre? DE. Hiába varázsolt azelőtt 2évet, ha rendre alulteljesítene, egy időre akarva,akaratlanul kikerülne a kezdőből, vagy többet lenne lecserélve.
Ez a csapat megadja mindenkinek a bizalmat, örültem is,hogy Frank sem lett elküldve rögtön az első sikertelen év után (két bajnokságot és egy Bl-t követően),hanem maradhatott még1et,h hátha sikerül megújulni. Nem sikerült,és utána ment, így volt korrekt.
Villa esetében persze nem kell ilyeneken gondolkodni,h elmenne,egyelőre az egyik oldal csak a kezdő tagságának biztosságát vitatja ha így folytatja.
Sanama írta:
Villa...nulla játék... Mert a nullánál könnyű jobbnak lenni...egy nulla teljesítménynél bárki más jobb lehet...amit tegnap Villa mutatott az nekem nulla. Vitatkozni ebben lehet velem,de nem fogtok meggyőzni,másról meg lehet, erről nem.
Normális stílusban? NyugodtanSanama írta: Én írtam neked ilyen stílusban? Írhatok.
Nagyon kreatív voltál hogy meglovagoltad a túlzást mely egySanama írta:Szóval,kb.3 topikba írtam bele ezzel kapcoslatban, az 14el kevesebb![]()
Sanama írta:És az életben nem istenítettem Alexist,nem tudom honnan szeded.
Sanama írta:Villa...nulla játék... Mert a nullánál könnyű jobbnak lenni...egy nulla teljesítménynél bárki más jobb lehet...amit tegnap Villa mutatott az nekem nulla. Vitatkozni ebben lehet velem,de nem fogtok meggyőzni,másról meg lehet, erről nem.
Miért? Nem olvassa! Neki tökmindegy.@@Laguna@@ írta:Most inkább drukkolásra és megértésre lenne szüksége, mint állandó bírálásra! Pep úr meg majd eldönti, hogy ki kit vált a pályán!
Tehát: Hajrá Villa! Tegyél ki magadért, és tudd, hogy vannak még, akik melléd állnak, ha nem is vagy túl jó formában!
Ez a lényeg!lluisllach89 írta: De amíg őt egy meccs 12 ava, meg 45 sig után istenítjük addig Villát egy 20+ gólos szezon után - melyben clássicó dupla, Bl döntős is szerepel - nem kéne szrrá oltani.
Szerintem.
Ez a lényeg!lluisllach89 írta: De amíg őt egy meccs 12 ava, meg 45 sig után istenítjük addig Villát egy 20+ gólos szezon után - melyben clássicó dupla, Bl döntős is szerepel - nem kéne szrrá oltani.
Szerintem.
Én írtam neked ilyen stílusban? Írhatok.lluisllach89 írta:...
Akkor azért azt nézd meg, hogyan csinált Messinek teret a lövéshez. Az brutális.Tocy írta:Különben a BL-döntőn sem játszott jól szerintem, sőt, főleg a második félidőre nagyon eltűnt, az elsőben még voltak Villanásai, de aztán a góljáig azt se lehetett észrevenni, hogy a pályán van...nekem nagy kedvencem Villa, mert példamutatóan küzd-hajt, szép gólokat is szerez, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, már elég régóta nem úgy játszik, ahogy kellene. Persze az is benne van, hogy nem szélső...
Különben a BL-döntőn sem játszott jól szerintem, sőt, főleg a második félidőre nagyon eltűnt, az elsőben még voltak Villanásai, de aztán a góljáig azt se lehetett észrevenni, hogy a pályán van...nekem nagy kedvencem Villa, mert példamutatóan küzd-hajt, szép gólokat is szerez, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, már elég régóta nem úgy játszik, ahogy kellene. Persze az is benne van, hogy nem szélső...MessiFan írta:Ehh mi van itt...
Szerintem ha tudná azt a formát hozni, amit a BL döntőn, egy rossz szót sem szólnátok róla.
Én senkitől sem várok csodát, ő is ember. Ha rosszul játszik, majd lesz Sánchez.
Akkor szerinted ez normális hogy meccs közben is 17 topicot teleírsz azzal hogy Alexis így Alexis úgy?Sanama írta:Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...
Na hagyjuk, ennyire elvakultan azért nem kéne védeni szerintem,de mindegy.
peccerta,
majd ha kész érveket fel tudsz hozni,hogy miért nem érdemel bírálást, akkor elfogadom. De addig ameddig,ilyen nevetséges dolgokat említesz, addig nem foglak komolyan venni,bocs.
Nem tudok semmit a csapatról,azóta vagyok Barca-fan mióta itt van Villa![]()
+1, peccerta, néha nézhetnéd reálisan a dolgokat, és jó lenne ha nem ilyen kioktató stílusban írnál, ha ismernéd Sanama itteni "munkásságát" akkor tudnád hogy nem 1-2 éve szurkoló...de mind1 hagyjuk is.Sanama írta:Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...
Na hagyjuk, ennyire elvakultan azért nem kéne védeni szerintem,de mindegy.
peccerta,
majd ha kész érveket fel tudsz hozni,hogy miért nem érdemel bírálást, akkor elfogadom. De addig ameddig,ilyen nevetséges dolgokat említesz, addig nem foglak komolyan venni,bocs.
Nem tudok semmit a csapatról,azóta vagyok Barca-fan mióta itt van Villa![]()
Ne haragudj de hány éves vagy? tisztában vagy vele mit jelent a Barcelonának drukkolni?Azért ő a legnagyobb baj mert ő a leggyengébb a tavalyi "gála" kezdőből. És nem a mai meccs alapján mondjuk ezt. Nem véletlen volt a 12meccses góltalanság sem. Oké,hogy 1-2meccsen húz 1jó megoldást amiből gól lesz,de ez tőle kevés, és csak ritkán csinálja.
MessiFan írta:Szerintem az sem normális, ha valaki túl komolyan veszi ezt az egészet.
Talán félreértesz.TT írta:na lol, divat emberek lennénk, mert kritikát írunk? elnézést.
Pontosan erről van szó és szokjunk már le arról,mindig van egy bűnbak:nincsen!LM10 írta:Hát szerintem ő olyan Larsson féle csatár lesz. A fontos gólok szerzője. De nem is bánom. Kellett már egy ilyen bőség előre a csatár posztra. Alexis nagyon kellett ilyen téren. Villával meg semmi bajom ,szerintem idénre is jó lesz.