Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.22. 22:44:00

altercore!

Értelek, én nem ismerlek,csak a hozzászólásaidból, azokból pedig inkább arra lehet következtetni,hogy nem vagy tisztában azzal, mi az,h Real Madrid, és mikkel lehetne azonosítani. Írom ezt úgy,hogy immáron több mint 17éve vagyok Barcelona fan,de a Mourinho jelenség nem egyeztethető össze nem csak a Madriddal,de szerintem még nagyon sok nagy múltú csapattal sem. Több kárt okoz a címernek, mint hasznot ha esetleg nyer egy bajnokságot,vagy Bl-lt.

lezárhatjuk a vitát, én így látom, te nem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.22. 22:41:25

Madridban akkora az eredménykényszer, hogy még szép, hogy bármi áron is, de nyerjenek valamit. Persze ettől még nem fogjuk egyből azt mondani, hogy jah az más, akkor nyugodtan. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
altercore
Barça B

2011.08.22. 22:39:39

ozsimiki írta:
altercore írta: Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
itt kezdődik a baj. Egy igazi madridistának (olyannak,aki teszem azt látta a régebbi csapatokat is, nem kell nagyon messzire sem menni, pl 2000, vagy akár 2002es csapat) nem szabadna így hozzáállnia. Ezek a módszerek,amit Mourinho képvisel, nem egyeztethetőek össze a Real Madriddal. Nem tudom mióta szurkolsz nekik, de én szégyellném magam ,ha akármit is nyernék ilyen áron. Beszélgess erről olyanokkal,akik Madridisták,és elítélik, teljesen jogosan Mourinhot. Kérdezd meg,h miért. Vagy olyanokkal,akik nem Mourinhon nőttek fel (bocsi lehet Te sem, nem tudhatom), na ők mélyen elítélik ezt a mentalitást,és amit pályán kívül, olykor pályán belül is művel Jose.
Ha Jupp Heynckes neve mond vmit akkor tudod, hogy mikor kezdtem el drukkolni a csapatnak.
altercore
Barça B

2011.08.22. 22:36:15

Fecooo írta:
Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne?? ezek az eszközei (verbális, pszichológiai) is vannak, ha kell ezeket is használja. Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
ezek után meg ne lássunk még 1 Barcát elítélő hsz-t se tőled! ha neked az elfogadható, akkor rendben, de innentől kezdve nem tekinthetünk téged relevánsnak a vitához, mert a gyomrod másképpen működik, mint nekünk... (elnézést a durva szavakért, de ezt nem veszi be a gyomrom...)
Innentől kezdve csak a Barcát fogom isteníteni... nem értem mit vártál, még jó hogy kiállok a játékosok, az edző, a módszerek, a Real mellett. Az az igazság, hogy sokan túlreagálják Mourinho eszközeit (és még 1xr mondom, nem a szemkikaparásról beszélek, az nem volt szép). Mi az ami megtiltja Mourinhonak h kritizálja a bíráskodást??? (nem mellesleg legtöbbször télleg elképesztő dolgokat fújnak) Vagy ne piszkálná a Barcát. Ha Ő úgy látja, hogy ezzel segíti a csapatát, akkor csinálja. Mintha Wenger vagy SAF nem csinálna ilyet... Pedig SAF sokkal nagyobb edző Pepnél és Mourinhonál, őt mégsem szídja senki.
És mégegyszer: Én teljes mértékben elismerem, hogy 1-2 Real Madrid játékos néha elborul (mondjuk az is érdekes, hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Barca ellen jönnek elő, és a Barca fetrengés, nézőkibikázás is a Real ellen történnek többségében). De én akkoris kiállok a Madrid mellett és a mindenkori edző mellett legyen felőlem az Bicskei Bertalan vagy Mourinho.
Legvégül pedig szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy azt hiszem ez a topic pont arra lett kitalálva, hogy ütközzenek a vélemények. Az, hogy másképp látjuk a dolgokat, teljesen normális. Nem is ugyanazt a csapatot szeretjük.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.22. 22:10:21

Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne?? ezek az eszközei (verbális, pszichológiai) is vannak, ha kell ezeket is használja. Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
ezek után meg ne lássunk még 1 Barcát elítélő hsz-t se tőled! ha neked az elfogadható, akkor rendben, de innentől kezdve nem tekinthetünk téged relevánsnak a vitához, mert a gyomrod másképpen működik, mint nekünk... (elnézést a durva szavakért, de ezt nem veszi be a gyomrom...)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.22. 22:07:24

altercore írta: Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
itt kezdődik a baj. Egy igazi madridistának (olyannak,aki teszem azt látta a régebbi csapatokat is, nem kell nagyon messzire sem menni, pl 2000, vagy akár 2002es csapat) nem szabadna így hozzáállnia. Ezek a módszerek,amit Mourinho képvisel, nem egyeztethetőek össze a Real Madriddal. Nem tudom mióta szurkolsz nekik, de én szégyellném magam ,ha akármit is nyernék ilyen áron. Beszélgess erről olyanokkal,akik Madridisták,és elítélik, teljesen jogosan Mourinhot. Kérdezd meg,h miért. Vagy olyanokkal,akik nem Mourinhon nőttek fel (bocsi lehet Te sem, nem tudhatom), na ők mélyen elítélik ezt a mentalitást,és amit pályán kívül, olykor pályán belül is művel Jose.
Kép
altercore
Barça B

2011.08.22. 21:59:25

El fanático írta:
altercore írta: Na erről beszéltem... Vannak olyan emberek, akik totális mértékben a Realt és Mourinhot okolják a jelenlegi helyzetért, míg a Barcára csak mint a körülmények áldozatára gondolnak. Egyszerűen nem tudom ezt megérteni. De lehet bennem van a hiba, én nem veszek észre dolgokat. Amúgy ez a kamerás dolog amit írtál a végén, már-már összeesküvés elméletekbe illő :D. Nem gondolom, hogy a Barca stadionjában a rendező Mourinho beszólogatásait direkt megpróbálná nem mutani (teljesen nyilvánvaló, hogy foyamatosan szólogatnak egymásnak a kispadról, a játékosok az edzők stb.), Messi mutogatását pedig 3xr visszalassítaná.
Ejjejjj, azért téged sem kell félteni, ha önmagunk áldozatként való feltüntetéséről van szó és ügyesen forgatod úgy a szót, hogy újra csak a saját véleményedre világíthass rá, miszerint vannak olyan emberek...

A helyzet az, hogy ha egybevág a te személyes véleményeddel, ha nem - az OLYAN emberek döntő többségben vannak világszerte Norvégiától-Ausztráliáig...
Természetesen sokkal jobb lenne a Real részéről a szájíz, ha a Barça részéről is benne lennének Mourinho kis játékában és nem csak annyi lenne a te tarsolyodban is ellenünk, hogy mert a mi játékosaink is odaszólnak-odaköpnek a meccs hevében! Melyik csapat játékosa nem teszi meg ezeket?
A kérdés viszont úgy is megállja ám a helyét, hogy: Melyik csapat edzője enged meg magának ilyen stílust és megnyilvánulásokat, mint Mourinho?
Amióta eljött Angliából azóta senki... Amióta eljött Olaszországból azóta ott sem... Most Spanyolországban van és bárki mer a tervei útjába állni, azt minden eszközzel kicsinálni igyekezik!
Ez a Real drukkerek számára teljesen rendben is van - amin azért le lehet döbbenni, mert történelmi rivalizálás ide-oda, azért ez már túlzás - inkább Mourinho személyes indíttatásai vannak a háttérben, de ez senkit sem érdekel, mert annyira sikerült már a drukkereket is behülyítenie, hogy agyatlan csordaként követik - és mint mondtam, ehhez nagyon ért, óriási manipulásciós készséggel rendelkezik, amivel csak a nagy diktátorok rendelkeznek.
Nem csodálnám, ha rövidesen politikusi pályára lépne.
Mourinhonak megvan a saját stílusa, eszközei, amelyeket eddig nem nagyon láthattunk edzőtől (és itt nem a szemkinyomásra gondolok, azt én is elítélem. De ha vmit tesz azt 100%ban a játékosaiért teszi. Hogy szeret provokálni? igen, miért ne tenné? hogy szereti nyomás alá helyezni a bírókat, az ellenfelet? miért ne?? ezek az eszközei (verbális, pszichológiai) is vannak, ha kell ezeket is használja. Én nem ítélem el, ha idén így megnyeri a Bl-t vagy a bajnokságot, hajrá csinálja!
Igazad van, személyes indíttatások is vannak a háttérben, de melyik edzőnél nincsen?
Engem a megjelenésében, a viselkedésében Bonaparte Napoleonra emlékeztet amúgy, már ck az kéne hogy a kezét az inge a kabátja alá dugja :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.22. 21:34:34

El fanático írta:
altercore írta: Na erről beszéltem... Vannak olyan emberek, akik totális mértékben a Realt és Mourinhot okolják a jelenlegi helyzetért, míg a Barcára csak mint a körülmények áldozatára gondolnak. Egyszerűen nem tudom ezt megérteni. De lehet bennem van a hiba, én nem veszek észre dolgokat. Amúgy ez a kamerás dolog amit írtál a végén, már-már összeesküvés elméletekbe illő :D. Nem gondolom, hogy a Barca stadionjában a rendező Mourinho beszólogatásait direkt megpróbálná nem mutani (teljesen nyilvánvaló, hogy foyamatosan szólogatnak egymásnak a kispadról, a játékosok az edzők stb.), Messi mutogatását pedig 3xr visszalassítaná.
Ejjejjj, azért téged sem kell félteni, ha önmagunk áldozatként való feltüntetéséről van szó és ügyesen forgatod úgy a szót, hogy újra csak a saját véleményedre világíthass rá, miszerint vannak olyan emberek...

A helyzet az, hogy ha egybevág a te személyes véleményeddel, ha nem - az OLYAN emberek döntő többségben vannak világszerte Norvégiától-Ausztráliáig...
Természetesen sokkal jobb lenne a Real részéről a szájíz, ha a Barça részéről is benne lennének Mourinho kis játékában és nem csak annyi lenne a te tarsolyodban is ellenünk, hogy mert a mi játékosaink is odaszólnak-odaköpnek a meccs hevében! Melyik csapat játékosa nem teszi meg ezeket?
A kérdés viszont úgy is megállja ám a helyét, hogy: Melyik csapat edzője enged meg magának ilyen stílust és megnyilvánulásokat, mint Mourinho?
Amióta eljött Angliából azóta senki... Amióta eljött Olaszországból azóta ott sem... Most Spanyolországban van és bárki mer a tervei útjába állni, azt minden eszközzel kicsinálni igyekezik!
Ez a Real drukkerek számára teljesen rendben is van - amin azért le lehet döbbenni, mert történelmi rivalizálás ide-oda, azért ez már túlzás - inkább Mourinho személyes indíttatásai vannak a háttérben, de ez senkit sem érdekel, mert annyira sikerült már a drukkereket is behülyítenie, hogy agyatlan csordaként követik - és mint mondtam, ehhez nagyon ért, óriási manipulásciós készséggel rendelkezik, amivel csak a nagy diktátorok rendelkeznek.
Respekt Erika!

Én már úgy is unom leírni minden piszkos húzása után újból és újból a lényeget, most megtetted helyettem is,és még sokak helyett. Mourinho szinte mindig átlép egy határt, innentől badarság azzal védekezni,h de a pályán a játékosok nem akarnak céltáblák maradni,és a ronda kis szájukkal vissza mernek szólni egy-egy vadmalac kivégzési kísérlete után.
Rakjuk már rá azt a mérleg egyik serpenyőjére,hogy x,y 20percenként ketté akar törni egy Barca játékost + Mourinho ennek tapsol, férfiasnak titulálja, undorító mód affektál Messire, kinyom egy szemet, és rakjuk rá a mérleg másik felére azt,hogy olykor rájátszunk egy-egy szabálytalanságra, visszaszólunk, védjük a játékostársunkat.

lényeg a lényeg, egész világ kontra madrid & madrid szimpatizánsok. kicsit többen elítélik, mintsem bólogatnak Jose undorító stratégiájára,ami túlmutat csak a pályán történteken. (itt nem az első félidős ,nagyon jó focit bemutató Madridra gondolok, hanem az alattomosságra, játékosok,és edző részről)
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.22. 21:23:42

Kép
altercore
Barça B

2011.08.22. 21:16:50

18Barca99 írta:Hiába is akárhogy nézzük nem CSAK azért értek egyet El fanáticoval mert Barca drukker vagyok hanem mert ez az igazság. Tény az utóbbi időkben több a színészkedés a részünkről de őszintén mit kéne csinálni a játékosoknak? Tűrni, hogy nyugodtan szétrugdalják őket? Vagy mégis mit vár a fél világ a Barca játékosaitól? Úgy gondolom nem a Barcelona az aki minden meccsét a Real ellen bikaviadalnak tekint. És igenis arról hogy idáig fajultak a dolgok a Real és Mou közös munkája tehet (de igen ugyanakkor a Barca játékosai is színészkednek ettől még ez alól nincsenek felmentve) De szerintem is még mindig az a "jobb" mint eltörni a másik lábát. És lehet, hogy most egészen véletlenül nem provokálta Messit Mou (amit egyébként már meg is cáfolnék mert amikor felvette a labdát a Real kispadja előtt ott mutogatta Mou hogy: pfúú de büdös van itt..) attól függetlenül Messinek lehet, hogy épp most lett elege a tavalyi és az eddig beszólásokból.

Szerk.: Elnézést Fanático rosszul írtam a nevedet. Javítva.
90%ban korrekt :D
18Barca99
Capitá del Barça

2011.08.22. 21:12:23

Hiába is akárhogy nézzük nem CSAK azért értek egyet El fanáticoval mert Barca drukker vagyok hanem mert ez az igazság. Tény az utóbbi időkben több a színészkedés a részünkről de őszintén mit kéne csinálni a játékosoknak? Tűrni, hogy nyugodtan szétrugdalják őket? Vagy mégis mit vár a fél világ a Barca játékosaitól? Úgy gondolom nem a Barcelona az aki minden meccsét a Real ellen bikaviadalnak tekint. És igenis arról hogy idáig fajultak a dolgok a Real és Mou közös munkája tehet (de igen ugyanakkor a Barca játékosai is színészkednek ettől még ez alól nincsenek felmentve) De szerintem is még mindig az a "jobb" mint eltörni a másik lábát. És lehet, hogy most egészen véletlenül nem provokálta Messit Mou (amit egyébként már meg is cáfolnék mert amikor felvette a labdát a Real kispadja előtt ott mutogatta Mou hogy: pfúú de büdös van itt..) attól függetlenül Messinek lehet, hogy épp most lett elege a tavalyi és az eddig beszólásokból.

Szerk.: Elnézést Fanático rosszul írtam a nevedet. Javítva.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
altercore
Barça B

2011.08.22. 20:59:32

El fanático írta:
altercore írta:Én nem hiszem, hogy komolyan azt gondoljátok, hogy a madrid a felelős a dolgokért, a barca pedig a szegény szerencsétlen áldozat, aki ck a körülményekből kifolyólag csinálja azt amit. Mind2 csapat ugyanúgy benne van a dologban. Nincs olyan h ő kezdte, én meg csak...
Oh, igen! Nem csoda, hogy az Origo-n olvasható cikk szerint Mourinho-t nem érdekli, hogy mit ír a média, csak az, hogy mit mondanak a Real drukkerek...
Szerinted mi a Barça felelőssége a két csapat egymás elleni meccsein elharapódzott tettlegességig fokozódó konfliktusokban?
Mourinho a lélektani hadviselés mestere, amit azóta, hogy tavaly novemberben megkaptátok az ötöst, olyan intenzitással csinál, hogy azt már az UEFA sem tolerálta, mert még önmagához képest is túllépte a határokat az UNICEF-re utaló megjegyzéseivel.
A FC Barcelona részéről mindenki diplomatikusan hárított, amíg lehetett - nem vette föl a kesztyűt sem Rosell, sem Guardiola, sem pedig a játékosok, még akkor sem, amikor már odágig fajultak a dolgok, hogy a Real játékosok is a "speciális edzőtök" stílusában üzengettek, akkor és csak akkor szólalt már föl Guardiola is.
A meccseken sem a mi játékosaink lépik túl a fair play-határait, a színészkedés pedig, amit pár játékosunk rovására írnak?
Az alap nélküli fetrengés még senkinek sem törte kettébe a pályafutását és nem juttatott kórházba sem senkit, de az olyan Pepe-féle streetfigheter mozdulatok már igen, igaz hogy más csapatok meccsén mutatták be, más játékosok - ezért aztán áldjuk a Jóistent és Fortuna-t, hogy a mi játékosaink mindig megúszták.
Azt pedig egyikünk sem tudhatja, hogy a verekedések során ki-mit mondott kinek, azt nem hányhatja senki a Barça játékosok szemére, hogy egy-egy falt után nem a himnuszt éneklik, annyira nem szentek, de senki sem mondta, hogy azok.
A legjámborabb ember idegei sem bírják örökké, ha a legnagyobb rivális részéről - vagy akár más részről - állandó pszichés nyomást gyakorolnak rá, főleg abban a formában, mint azt Mourinho teszi pl.: addig utalgatott tiltott szerek használatára a gyógyászati eljárások terén, hogy sikerül elérnie, hogy hozzánk és Valenciához havonta jöttek a doppingellenőrök, míg ő zavartalanul vezényelhetett minden edzést és jót röhögött.
Amit pedig a kamera sem mutat esetenként - mert azt te sem látod és egyikünk sem - hogy bizony Mourinho az, aki fintorog, mutogat és odamondogat az aktuális ellenfél játékosainak vagyis provokálja őket, amire aztán a reakciót már mutatja a kamera és az jön le, ami pl. most, hogy Messi odaköpött Mou felé, ami a pályán amúgy is nehéz, hogy pont ne valaki felé fordulva köpj, mivel körben ülnek mindenütt....
Na erről beszéltem... Vannak olyan emberek, akik totális mértékben a Realt és Mourinhot okolják a jelenlegi helyzetért, míg a Barcára csak mint a körülmények áldozatára gondolnak. Egyszerűen nem tudom ezt megérteni. De lehet bennem van a hiba, én nem veszek észre dolgokat. Amúgy ez a kamerás dolog amit írtál a végén, már-már összeesküvés elméletekbe illő :D. Nem gondolom, hogy a Barca stadionjában a rendező Mourinho beszólogatásait direkt megpróbálná nem mutani (teljesen nyilvánvaló, hogy foyamatosan szólogatnak egymásnak a kispadról, a játékosok az edzők stb.), Messi mutogatását pedig 3xr visszalassítaná.
altercore
Barça B

2011.08.22. 20:50:30

sjd írta:
altercore írta:Én nem hiszem, hogy komolyan azt gondoljátok, hogy a madrid a felelős a dolgokért, a barca pedig a szegény szerencsétlen áldozat, aki ck a körülményekből kifolyólag csinálja azt amit. Mind2 csapat ugyanúgy benne van a dologban. Nincs olyan h ő kezdte, én meg csak...
Arról szó sincs, hogy valaki szerencsétlen áldozat, de ok-okozati viszony bizony van a dolgok között.

Nem tudom, hogy fociztál-e valaha (mármint tétmeccsen, csapatban), de ha igen, akkor meg tudod érteni, hogy egyetlen alattomos mozdulattól mennyire fel tud forrni az ember agyvize, én személy szerint teljesen meg tudom érteni azokat a játékosokat, akik a kispadon ülve már alig várják, hogy lehetőséget nyerjenek arra, hogy bemossanak egyet annak a vadparasztnak, aki 70 percen át faragta őket.
(És valószínűleg nem az ellenfél edzőjének sajtótájékoztatója vagy az elnök bunkó reklámkampánya jár a fejükben)
Egyetértek veled, mindenféleképpen mind2 csapat jócskán benne van, hogy így alakultak a dolgok.
Nem vagyok igazolt sportoló, de szeretek focizni. Megértem, hogy a játékosokban folyamatosan nőnek az indulatok, főleg egy ilyen párharc során, de mind a Real és mind a Barca játékosai szerintem kéne, hogy olyan profik legyenek, hogy ne rúgják szét a másikat, ne fetrengjenek, ne köpködjenek, kaparjanak szemet az indulataik felfokozottsága miatt. De ezek az indulatok minden meccs 10. perce után eluralkodnak a játékosokon és onnantól kezdve folyamatos a faragás, a fűbeharapás (bár az elmúlt 2 mérkőzés, az utolsó 20 percet leszámítva egészen tűrhető volt ebből a szempontból).
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.22. 20:46:18

Oh, igen! Nem csoda, hogy az Origo-n olvasható cikk szerint Mourinho-t nem érdekli, hogy mit ír a média, csak az, hogy mit mondanak a Real drukkerek...
Szerinted mi a Barça felelőssége a két csapat egymás elleni meccsein elharapódzott tettlegességig fokozódó konfliktusokban?
Mourinho a lélektani hadviselés mestere, amit azóta, hogy tavaly novemberben megkaptátok az ötöst, olyan intenzitással csinál, hogy azt már az UEFA sem tolerálta, mert még önmagához képest is túllépte a határokat az UNICEF-re utaló megjegyzéseivel.
A FC Barcelona részéről mindenki diplomatikusan hárított, amíg lehetett - nem vette föl a kesztyűt sem Rosell, sem Guardiola, sem pedig a játékosok, még akkor sem, amikor már odágig fajultak a dolgok, hogy a Real játékosok is a "speciális edzőtök" stílusában üzengettek, akkor és csak akkor szólalt már föl Guardiola is.
A meccseken sem a mi játékosaink lépik túl a fair play-határait, a színészkedés pedig, amit pár játékosunk rovására írnak?
Az alap nélküli fetrengés még senkinek sem törte kettébe a pályafutását és nem juttatott kórházba sem senkit, de az olyan Pepe-féle streetfigheter mozdulatok már igen, igaz hogy más csapatok meccsén mutatták be, más játékosok - ezért aztán áldjuk a Jóistent és Fortuna-t, hogy a mi játékosaink mindig megúszták.
Azt pedig egyikünk sem tudhatja, hogy a verekedések során ki-mit mondott kinek, azt nem hányhatja senki a Barça játékosok szemére, hogy egy-egy falt után nem a himnuszt éneklik, annyira nem szentek, de senki sem mondta, hogy azok.
A legjámborabb ember idegei sem bírják örökké, ha a legnagyobb rivális részéről - vagy akár más részről - állandó pszichés nyomást gyakorolnak rá, főleg abban a formában, mint azt Mourinho teszi pl.: addig utalgatott tiltott szerek használatára a gyógyászati eljárások terén, hogy sikerül elérnie, hogy hozzánk és Valenciához havonta jöttek a doppingellenőrök, míg ő zavartalanul vezényelhetett minden edzést és jót röhögött.
Amit pedig a kamera sem mutat esetenként - mert azt te sem látod és egyikünk sem - hogy bizony Mourinho az, aki fintorog, mutogat és odamondogat az aktuális ellenfél játékosainak vagyis provokálja őket, amire aztán a reakciót már mutatja a kamera és az jön le, ami pl. most, hogy Messi odaköpött Mou felé, ami a pályán amúgy is nehéz, hogy pont ne valaki felé fordulva köpj, mivel körben ülnek mindenütt....
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.22. 20:33:59

Arról szó sincs, hogy valaki szerencsétlen áldozat, de ok-okozati viszony bizony van a dolgok között.

Nem tudom, hogy fociztál-e valaha (mármint tétmeccsen, csapatban), de ha igen, akkor meg tudod érteni, hogy egyetlen alattomos mozdulattól mennyire fel tud forrni az ember agyvize, én személy szerint teljesen meg tudom érteni azokat a játékosokat, akik a kispadon ülve már alig várják, hogy lehetőséget nyerjenek arra, hogy bemossanak egyet annak a vadparasztnak, aki 70 percen át faragta őket.
(És valószínűleg nem az ellenfél edzőjének sajtótájékoztatója vagy az elnök bunkó reklámkampánya jár a fejükben)

Személy szerint nálam Ramos utolsó perces, teljesen felesleges durvaságánál kezdődött az egész (a déja vu biztos csak a véletlen műve, hiszen a Madrid nem csinálna ilyen provokatív dolgot 1 év belül kétszer) és a kupadöntőn folytatódott, innentől kezdve nehéz megmagyarázni, hogy színészkedés, bíró, UNICEF, Villar, esetleg Busquets hasonló durvasága miatt mortalkombatozott Pepe és taposott Arbeloa (vagy esetleg Marcelo azért akarta Cesc-et kettétörni, mert Valdes minden szabálytalanságnál odarohan a bíróhoz, csak hogy a kedvenc érvekből még egyet említsek). És azt hiszem az is nyilvánvaló, hogy Messi sem szokott meccsenként 3 labdát a lelátóra bombázni és valamiért nem láttam még mondjuk az Espanyol kispadja felé köpni.
altercore
Barça B

2011.08.22. 20:30:13

lluisllach89 írta:
Marcelo kezdte ezt te is tudod.
Most nem erre az esetre gondolok konkrétan, hanem arra ami az elmúlt clássicókon folyik. Amúgy pont erre akartam kilyukadni, hogy nincs olyan, hogy ki kezdte... mert akkor ott van messi aki minden tisztelet nélkül köpdösött, mutogatott, de akkor előtte ott van pepe akit meccsenként 2xr ki lehetne állítani, de akkor a másik oldalon ott vannak a "pehelykönnyű" típusú játékosok, akik teljes mértékben a szélirányok szerint repkednek minden érintésre, legtöbbször ok nélkül. A verekedés, lökdösődés kirobbanásában pedig Marcinak volt a legkevesebb szerepe, mert ő miután felrúgta Fabre-t szó és kérdés nélkül vonult be az öltözőbe. A lökdösődésben ott volt mind2 csapat ugyanolyan métékben sztem.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.22. 20:12:42

Marcelo kezdte ezt te is tudod.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
altercore
Barça B

2011.08.22. 19:58:04

Én nem hiszem, hogy komolyan azt gondoljátok, hogy a madrid a felelős a dolgokért, a barca pedig a szegény szerencsétlen áldozat, aki ck a körülményekből kifolyólag csinálja azt amit. Mind2 csapat ugyanúgy benne van a dologban. Nincs olyan h ő kezdte, én meg csak...
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.22. 12:51:03

bence-barca írta:ahogy megvallotta barátainak és családjának.
sjd írta:szóvivőjén, Eladio Paramesen keresztül az El Mundo hasábjain üzente
Szerintem itt van a kutya elásva, régebben volt már szó róla, hogy vajon családi körben is így viselkedik-e a szpesölfájv, de azt hiszem itt egy újabb bizonyíték, hogy csak a sajtó előtt játssza magát, hogy szítsa a tüzet

(Meg persze azért különböző, mert az egyiket a marca, a másikat meg az elmundo ferdítette)

szerk.:
zsuni írta: nem fog tetszeni, de Villa ezerszer nagyobb tahó mint Özil, és a kis töröknémet nem szokott alattomoskodni, meg emberkedni. ugyh akár tetszik akár nem, Villa volt a paraszt ebben a dologban
Szerintem sikerült teljesen félreértelmezned az egészet, itt most nem a ki-a-nagyobb-tahó verseny megy éppen, vagy hogy ki ütött előbb milyen alattomosan, hanem arról van szó, hogy egy túlbuzgó madridista szurkoló csinált egy fake twittert és elkezdte Villát besározni (a muszlimok vérmérsékletét ismerve ráadásul ez nem is olyan ártatlan tréfa).
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.22. 12:43:01

zsuni írta:
mint hogy beismerd - Villa "esete" Özillel nagyon jó eséllyel a madriddal szimpatizáló sajtó / Marca, As... / kitalációja, mintegy olaj a tűzre.
nem fog tetszeni, de Villa ezerszer nagyobb tahó mint Özil, és a kis töröknémet nem szokott alattomoskodni, meg emberkedni. ugyh akár tetszik akár nem, Villa volt a paraszt ebben a dologban
Jó hogy szokásokra meg a szubjektív megítélésedre alapozod a véleményed.

Villa valamit nagyon de nagyon akart Özillel beszélni, úgyhogy lehet hogy már csinált vmi aljasságot, erősen gyanús legalábbis. Özil meg se fordult, inkább menekülőre vette a dolgot, aztán Carvalho keménykedett Villával ő meg meglökte a törököt. Erre az meg anyázik.

Nekem nem tűnik szentnek Özil sem.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.22. 12:14:31

bence-barca írta:Ezt a cikket én is olvastam, csak nem értem. Előtte meg már bocsánatot kért, akkor most, hogy is van ez? A szóvivője saját utakon kezdett el járni? :-k

"Egy nappal az ominózus jelenet után, a portugál edző már megbánta amit tett, olvasható a marca.com-on.

José Mourinho nem elégedett José Mourinhoval. A Real Madrid edzője, aki szerdán este az ujját Tito Vilanova szemébe nyomta, nagyon sajnálja a viselkedését, ahogy megvallotta barátainak és családjának.

Mou szerint semmi sem indokolta ezt a tettét, és erre nem lehet ok a mérkőzés utolsó periódusának feszültsége, akárcsak a provokációk a mérkőzés alatt. Mourinho egy nappal később rájött arra, hogy elvesztette a fejét a Nou Campban, és hogy a jövőben a hasonló helyzetekben másképp kell cselekednie."
ez csak egy olcsó próbálkozás volt a marca-tól, h mosdassa...
adam_1519
Jugador del Barça

2011.08.22. 12:13:31

bence-barca írta:Ezt a cikket én is olvastam, csak nem értem. Előtte meg már bocsánatot kért, akkor most, hogy is van ez? A szóvivője saját utakon kezdett el járni? :-k

"Egy nappal az ominózus jelenet után, a portugál edző már megbánta amit tett, olvasható a marca.com-on.

José Mourinho nem elégedett José Mourinhoval. A Real Madrid edzője, aki szerdán este az ujját Tito Vilanova szemébe nyomta, nagyon sajnálja a viselkedését, ahogy megvallotta barátainak és családjának.

Mou szerint semmi sem indokolta ezt a tettét, és erre nem lehet ok a mérkőzés utolsó periódusának feszültsége, akárcsak a provokációk a mérkőzés alatt. Mourinho egy nappal később rájött arra, hogy elvesztette a fejét a Nou Campban, és hogy a jövőben a hasonló helyzetekben másképp kell cselekednie."
Én is ugyanezt olvastam, szóval érdekes amit megint írnak.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.08.22. 12:11:21

Ezt a cikket én is olvastam, csak nem értem. Előtte meg már bocsánatot kért, akkor most, hogy is van ez? A szóvivője saját utakon kezdett el járni? :-k

zsuni
Capitá del Barça

2011.08.22. 12:10:09

mint hogy beismerd - Villa "esete" Özillel nagyon jó eséllyel a madriddal szimpatizáló sajtó / Marca, As... / kitalációja, mintegy olaj a tűzre.
nem fog tetszeni, de Villa ezerszer nagyobb tahó mint Özil, és a kis töröknémet nem szokott alattomoskodni, meg emberkedni. ugyh akár tetszik akár nem, Villa volt a paraszt ebben a dologban
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.22. 11:45:40

sjd írta:"A Real edzője nem hajlandó bocsánatot kérni, a hétvégén szóvivőjén, Eladio Paramesen keresztül az El Mundo hasábjain üzente, meg van győződve arról, hogy a Real érdekeinek védelmében tette mindezt.

Parames hozzátette, Mourinho azért támadt a segédedzőre, mert korábban Lionel Messi és Daniel Alves is sértő gesztusokat tett felé, Vilanova pedig becsmérlő megjegyzéseket mondott a meccs közben. "

Tényleg mint a jó csöves.... :roll: :roll:

(btw az milyen logika, hogy ha Messi mutogat nekem, akkor kinyomom a segédedző szemét?)
szánalmas... előre megmondtam, még a végén beadják a világnak, h minden a Barca hibája, és az ő reakciójuk pusztán "önvédelem"! egyszerűen a pofám leszakad komolyan! :x
Válasz küldése