Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fecooo írta:két éve a mancici sem volt éppen neves csapatCapon írta:
Tavaly vagy tavaly előtt én is TV-ben néztem a meccset talán a sportklubon.
Mikor láttam, hogy a Napoli lesz az ellenfél meglepődtem, mert általában nevesebb csapatokat szoktak meghívni.
szerk.: és ha már itt vagyok tippelek is 3-1-re nyerünk.
Valszeg felvételről, úgy leadta a sportklub...gyuri03 írta: Tavaly a Milan elleni meccset én tvben néztem
Igen tudtam, akkor még 4-en vettek részt a kupáért. De már elég rég óta csak a döntőt rendezik.sjd írta:Kash írta: Lehet hogy hülye kérés, de van valahol kép erről a kupáról? hogy hogyan is néz ki!?
(2 másodperc volt google segítségével)
Azt tudtátok egyébként, hogy 1970-ben az Újpest nyerte a Gampert?
Kash írta: Lehet hogy hülye kérés, de van valahol kép erről a kupáról? hogy hogyan is néz ki!?
Ne vegyétek készpénznek, érdekességként írtam, Cules de FC Barcelona postolta ki Facebookra, bár ott nem szoktak nagyot tévedni, nem véletlenül van ott a "possible". Mindenesetre ezzel én is kiegyeznékmessideco írta:Ezzel a kezdővel kiegyeznék
Visca el Barca! Itt kell tartani a kupát!
http://atdhenet.tv/index.html majd itt meg próbálhatod, meccs előtt szerintem kb 20-30 percel már adni fognak valamitKash írta:Ne azon vitatkozzunk, hogy ki hol nézte, hanem azon, hogy találjunk egy linket, ahol azok is tudják nézni, akiknek nincsen ilyen össze-vissza adójuk.
Nem akarom magam ismételni, de aki tud, az legyen szives linkeljen ide egy oldalt, ahol tudom/tudjuk nézni, köszönöm.
messideco írta:Ezzel a kezdővel kiegyeznék
Visca el Barca! Itt kell tartani a kupát!
két éve a mancici sem volt éppen neves csapatCapon írta:
Tavaly vagy tavaly előtt én is TV-ben néztem a meccset talán a sportklubon.
Mikor láttam, hogy a Napoli lesz az ellenfél meglepődtem, mert általában nevesebb csapatokat szoktak meghívni.
szerk.: és ha már itt vagyok tippelek is 3-1-re nyerünk.
Tavaly vagy tavaly előtt én is TV-ben néztem a meccset talán a sportklubon.Bob_Marley írta:Nem!samy85 írta:Adja valami a Gampert a tv-ben? remélem igen...
Ezt pont nemrég kérdezték is, a Gampert eddig nem emlékszem, hogy adta volna valaha is magyar kábel tv!
Bob_Marley írta:Nem!samy85 írta:Adja valami a Gampert a tv-ben? remélem igen...
Ezt pont nemrég kérdezték is, a Gampert eddig nem emlékszem, hogy adta volna valaha is magyar kábel tv!
Nem!samy85 írta:Adja valami a Gampert a tv-ben? remélem igen...
Gondoltam megtoldom egy szmájlival, de akkor ez sem volt elég.Taibi írta:
Azért ne említsük egyszinten az Audi-kupát meg a Gampert a Szuperkupákkal...
Előbbi kettő csak hakni, lényegében szimpla tétnélküli barátságos meccsek, míg a Spanyol szuperkupa és az Európai szuperkupa hivatalos Uefa-rendezvények, komoly presztízs értékkel (nyílván azért nem egy BL-cím).
Így van, ezek rendesen jegyzett, komoly trófeák, míg a Gamper+Audi kupa azért csak egy barátságos meccs...Taibi írta:recrea írta: Három "Mikulás kupa" megnyerése nem tenne rosszat a csapatszellemnek.Azért ne említsük egyszinten az Audi-kupát meg a Gampert a Szuperkupákkal...lluisllach89 írta:Kihagytad az Audi kupát
Előbbi kettő csak hakni, lényegében szimpla tétnélküli barátságos meccsek, míg a Spanyol szuperkupa és az Európai szuperkupa hivatalos Uefa-rendezvények, komoly presztízs értékkel (nyílván azért nem egy BL-cím).
recrea írta: Három "Mikulás kupa" megnyerése nem tenne rosszat a csapatszellemnek.
Azért ne említsük egyszinten az Audi-kupát meg a Gampert a Szuperkupákkal...lluisllach89 írta:Kihagytad az Audi kupát
Pláne...pedig ott is voltam.lluisllach89 írta:Kihagytad az Audi kupátrecrea írta:Három "Mikulás kupa" megnyerése nem tenne rosszat a csapatszellemnek.
Kihagytad az Audi kupátrecrea írta:Három "Mikulás kupa" megnyerése nem tenne rosszat a csapatszellemnek.
Pontosanrecrea írta:Menjen a halál f...ra, aki nem szereti ezt a csapatot!
Még csak annyit kiegészítésként (ha nem jött volna le a Te hszd-ból), hogy szimplán meghívásos alapon működik a kupa, vélhetően a vezetőség dönt róla Peppel.ab1daL írta:Minden évben megrendezik, a klub alapítója, Joan Gamper emlékére. Tavaly a Milan volt a vendég, idén a Napoli.Kash írta:Ez a gamper tulajdonképpen milyen Meccs lesz? mert nem nagyon tudom, miért játszik a Napolival, aki tudja, kérem válaszoljon:!:De emlékszem talán két éve a City volt itt, előtte a Boca Juniors. És ugye a Sánchez bizniszben benne volt az is, hogy az Udinével is lesz majd meccs, ha jól emlékszem, majd jönnek is talán jövőre a Gamperre, vagy azután.