nem fog tetszeni, de Villa ezerszer nagyobb tahó mint Özil, és a kis töröknémet nem szokott alattomoskodni, meg emberkedni. ugyh akár tetszik akár nem, Villa volt a paraszt ebben a dologbanmint hogy beismerd - Villa "esete" Özillel nagyon jó eséllyel a madriddal szimpatizáló sajtó / Marca, As... / kitalációja, mintegy olaj a tűzre.
Barça vs. Real - El Clásico
szánalmas... előre megmondtam, még a végén beadják a világnak, h minden a Barca hibája, és az ő reakciójuk pusztán "önvédelem"! egyszerűen a pofám leszakad komolyan!sjd írta:"A Real edzője nem hajlandó bocsánatot kérni, a hétvégén szóvivőjén, Eladio Paramesen keresztül az El Mundo hasábjain üzente, meg van győződve arról, hogy a Real érdekeinek védelmében tette mindezt.
Parames hozzátette, Mourinho azért támadt a segédedzőre, mert korábban Lionel Messi és Daniel Alves is sértő gesztusokat tett felé, Vilanova pedig becsmérlő megjegyzéseket mondott a meccs közben. "
Tényleg mint a jó csöves....![]()
![]()
(btw az milyen logika, hogy ha Messi mutogat nekem, akkor kinyomom a segédedző szemét?)

"A Real edzője nem hajlandó bocsánatot kérni, a hétvégén szóvivőjén, Eladio Paramesen keresztül az El Mundo hasábjain üzente, meg van győződve arról, hogy a Real érdekeinek védelmében tette mindezt.
Parames hozzátette, Mourinho azért támadt a segédedzőre, mert korábban Lionel Messi és Daniel Alves is sértő gesztusokat tett felé, Vilanova pedig becsmérlő megjegyzéseket mondott a meccs közben. "
Tényleg mint a jó csöves....
(btw az milyen logika, hogy ha Messi mutogat nekem, akkor kinyomom a segédedző szemét?)
Tényleg mint a jó csöves....

-
- Director del Fútbol
"Idén nyáron az Inter eddig kétszer próbálkozott leigazolni Kakát, mindkétszer elutasították őket, mivel 40 millió euró alatt nem voltak hajlandóak tárgyalni. A Marca szerint viszont most már egy 30 milliós ajánlatot is elfogadnának a brazil karmester játékjogáért. A hírek szerint a héten újra ajánlatot tesznek".
Az Inter aztán jótékony csapat
Az Inter aztán jótékony csapat

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Llegenda del Barça
Kösz szépen mindkettőtöknek, akkor csak fájdítsátok a szívemet, hogy nem láttam...sjd írta:Valóban, azt el kell ismerni, hogy az utolsó perces csetepatét leszámítva az elmúlt évek legjobb Clasicoit láthattuk.Barcaforever írta: Hellohellohello. Azért ne essünk túlzásba ennyire.Kinn voltam a meccsen a 93 ezer emberből senki se kérte volna vissza a jegy árát vagy "elkerülni"
a mérkőzést.

De nálam ez a csetepaté sajnos akkor is rányomott egy bélyeget

Valóban, azt el kell ismerni, hogy az utolsó perces csetepatét leszámítva az elmúlt évek legjobb Clasicoit láthattuk.Barcaforever írta: Hellohellohello. Azért ne essünk túlzásba ennyire.Kinn voltam a meccsen a 93 ezer emberből senki se kérte volna vissza a jegy árát vagy "elkerülni"
a mérkőzést.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hellohellohello. Azért ne essünk túlzásba ennyire.bence-barca írta:Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
Nem tudom eldönteni, hogy sajnálnom kéne magam vagy örülnöm, h nem láttam a meccseket...
Nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok a 2 csapat között, ma már nem várják az El Classicot, hanem inkább elkerülnék az emberek. Nem hittem volna, hogy ez lesz így valaha, nagyon szomorú vagyok.

Nem szép ami zajlik nyílván, de azért nem siralmas a helyzet.

Tisztában vagyok vele, hogy mi történt a videóban, ez milyen jelentőségű és hogy milyen érzetet kelthet a világ habfehér részén. Nem állok olyan értelmi szinten, hogy ezt el kelljen magyarázni. Viszont visszatérnék az eredeti kérdésemhez (amit közben barcadome meg is válaszolt) amit sikerült teljesen elkerülnöd:krampusz írta:CSAK-:shock:![]()
- kihagyták a szemkinyomást:?:
![]()
![]()
Ne haragudj már, de ha valaki csak ezt az videót látja, akkor ebből azt szűri le, hogy Barca másodedzője alattomosan megüti Mourinho-t!!! Mivel Rád ezek után pozitív jelzőt nem tudok megfogalmazni, inkább nem mondok semmit.
Si tacuisses, philosophus mansisses!
Volt-e hamisítás (=a tények különböző eszközökkel történő megváltoztatása pl. kép/hang manipuláció stb.) a videón?
Engem csak ennyi érdekelt, úgyhogy légy szíves erre válaszolj, vagy alkalmazd magadra a a frappáns latin közmondásodat.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Nagyon köszönöm, én is láttam a MarcaToons-t és tudom, hogy előszeretetel szívatják Özilt azzal, hogy nem tud spanyolul, DE mivel se Te se pedig én nem tudjuk, hogy Özil valójában milyen szinten sajátította már el a spanyol nyelvet, így a másikat kiröhögő hsz-eket mellőzhetnéd.ferninho írta: nem szeretnék belemenni ebbe a dologba de ez....![]()
elhiszem, hogy jó a Marca Toons, én is nézem, de azért nem kell mindent elhinni, ami benne van.
egy év alatt könnyen meg lehet tanulni egy nyelvet főleg ha ott élsz![]()
nem hiszem, hogy Viva Real Madridozik folyton...
Ugyanis - bár Te, mint madridista, előbb hagynád Mourinhonak, hogy bökje ki a te szemed is, mint hogy beismerd - Villa "esete" Özillel nagyon jó eséllyel a madriddal szimpatizáló sajtó / Marca, As... / kitalációja, mintegy olaj a tűzre. Ez a lényeg!! Nem pedig az, hogy Özil ki tudja-e már olvasni a reggelije közben a La Vanguardia-t avagy sem!!!

-
- Llegenda del Barça
Akkor maradjunk annyiban, ezt a bunyó témát hagyjuk( egész fórúmra értem), mert nem tudjuk mik hangzottak el egyik-másik oldalról.Fecooo írta:mondtam, h Khedira maga cáfolta ezt meg!Villa például Özil vallására tett megjegyzést, amit szerintem nem kell kommentálni...
De is ismétlem, nagyon sajnálom,h idáig fajultak a dolgok

mondtam, h Khedira maga cáfolta ezt meg!Villa például Özil vallására tett megjegyzést, amit szerintem nem kell kommentálni...

-
- Llegenda del Barça
Azt előbb is leírtam, hogy Mou fektette le ennek az alapjait.Fecooo írta:...
De mi is tettünk rá egy lapáttal többször is. Olvastam, hogy Vilanova régebben is volt, h inzultálta Mou-t, amit nem feltétlen kell, hogy mutassanak a kamerák, valószínű ezért találta meg pont őt(ismétlem, akkor sem csinálhatta volna meg!) . Igazából én úgy vagyok ezzel, mint a politikival. Mindkettő oldalt meg kell hallgatni és elolvasni, majd a kettő között megtalálni az igazságot. Nem hiszem, hogy mi mindig csak visszaütöttünk, lehet voltak olyan ütések, amit mi vittünk be előbb. Villa például Özil vallására tett megjegyzést, amit szerintem nem kell kommentálni...
Egyetértek. Messit is alaposan kihozta a sodrából, ez tisztán látszott a mutogatásokon. Én is kiírtam fb-ra a meccs után hogy grat a madridnak, csak el kéne már felejteni a hentesmunkát...erre telelőttek "theater" videókkal meg hogy mocskos csaló barca...meg iniesta becsúszását kérik számon, hogy miért nem kapott sárgát? nem tudom megérteni...Fecooo írta:ne legyél ilyen jóhiszemű a luzitánnal szemben... mivel nem láttad a meccseket, fogalmad sincs mi történt, őgenyósága tettére nincs semmilyen magyarázat, Tito nem tett semmit...bence-barca írta:Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
Nem tudom eldönteni, hogy sajnálnom kéne magam vagy örülnöm, h nem láttam a meccseket...
Nagyon szomorú vagyok, hogy idáig fajultak a dolgok. De ebben, mindenki hibás, nem csak a Madridot kell megtalálni! Az viszont szerintem egyértelmű és ezt madridi oldalon is belátják, hogy ezeknek az indulatoknak Mou fektette le az alapjait. Viszont mindennek van ok-okozati összefüggése! Mou nem véletlenül nyúlhatott bele pont Vilanova szemébe, persze ezt akkor sem szabadott volna csinálni, főleg utána azt az undorító gúnyos vigyort. De nem mindig csak a Madrid lehet a hibás. A meccs végi bunyóban ugyanolyan szinten voltunk benne mi is, mint ők. A meccsen a szabálytalanságokat nem láttam, de ahogy olvastam tőlünk is voltak csúnya belépők.
Szóval lehet nálunk is el kellene gondolkodni egy-két dolgon, mi sem mindig vagyunk az ártatlan szegény bárányok, akiket a csúnya gonosz farkasok megesznek.
Nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok a 2 csapat között, ma már nem várják az El Classicot, hanem inkább elkerülnék az emberek. Nem hittem volna, hogy ez lesz így valaha, nagyon szomorú vagyok.
a szabálytalanságokról meg annyit, h igen, nálunk is voltak durva belépők, de az elkésett becsúszások és a "pepézések" között nagyon nagy a különbség...
abban igazad van, h van ok-okozati összefüggés, de ez a színészkedéseinkre igaz elsősorban, amiből most nem igazán láttam egyet sem, mégis ők vannak felháborodva, h "cúúúúna barcások provokáltak minket". Messinek volt egy mutogatása, vmint Villának egy "állítólagos" ütése és egy azóta Khedira által cáfolt tiszteletlensége.
ne akarjuk már a kettőt ugyanolyan súlyúnak venni, mégha jómagam is elítélem a tiszteletlenséget!
ismétlem: zsozé madridi időszakának(pedig mehetnék vissza még az időben) tetteire NINCS OLYAN INDOK, mely azokat legitimmé, indokolhatóvá tenné!
a mieink viselkedése meg azért bosszant, mert lesüllyedtek a szintjére! igen, UTÓLAG lesüllyedtek, miután sikeresen kihúzta a gyufát mindenkinél ez a f.reg, még Pepnél is!
ne legyél ilyen jóhiszemű a luzitánnal szemben... mivel nem láttad a meccseket, fogalmad sincs mi történt, őgenyósága tettére nincs semmilyen magyarázat, Tito nem tett semmit...bence-barca írta:Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
Nagyon szomorú vagyok, hogy idáig fajultak a dolgok. De ebben, mindenki hibás, nem csak a Madridot kell megtalálni! Az viszont szerintem egyértelmű és ezt madridi oldalon is belátják, hogy ezeknek az indulatoknak Mou fektette le az alapjait. Viszont mindennek van ok-okozati összefüggése! Mou nem véletlenül nyúlhatott bele pont Vilanova szemébe, persze ezt akkor sem szabadott volna csinálni, főleg utána azt az undorító gúnyos vigyort. De nem mindig csak a Madrid lehet a hibás. A meccs végi bunyóban ugyanolyan szinten voltunk benne mi is, mint ők. A meccsen a szabálytalanságokat nem láttam, de ahogy olvastam tőlünk is voltak csúnya belépők.
Szóval lehet nálunk is el kellene gondolkodni egy-két dolgon, mi sem mindig vagyunk az ártatlan szegény bárányok, akiket a csúnya gonosz farkasok megesznek.
a szabálytalanságokról meg annyit, h igen, nálunk is voltak durva belépők, de az elkésett becsúszások és a "pepézések" között nagyon nagy a különbség...
abban igazad van, h van ok-okozati összefüggés, de ez a színészkedéseinkre igaz elsősorban, amiből most nem igazán láttam egyet sem, mégis ők vannak felháborodva, h "cúúúúna barcások provokáltak minket". Messinek volt egy mutogatása, vmint Villának egy "állítólagos" ütése és egy azóta Khedira által cáfolt tiszteletlensége.
ne akarjuk már a kettőt ugyanolyan súlyúnak venni, mégha jómagam is elítélem a tiszteletlenséget!
ismétlem: zsozé madridi időszakának(pedig mehetnék vissza még az időben) tetteire NINCS OLYAN INDOK, mely azokat legitimmé, indokolhatóvá tenné!
a mieink viselkedése meg azért bosszant, mert lesüllyedtek a szintjére! igen, UTÓLAG lesüllyedtek, miután sikeresen kihúzta a gyufát mindenkinél ez a f.reg, még Pepnél is!
-
- Llegenda del Barça
Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
CSAK-:shock:
- kihagyták a szemkinyomást:?:
Ne haragudj már, de ha valaki csak ezt az videót látja, akkor ebből azt szűri le, hogy Barca másodedzője alattomosan megüti Mourinho-t!!! Mivel Rád ezek után pozitív jelzőt nem tudok megfogalmazni, inkább nem mondok semmit.

sjd írta:Ebben mi a hamis? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihagyták a szemkinyomást az egészbőlbarcadome írta:hopp, már meg is van...barcadome írta:valaki olvasta/hallott róla hogy a TVE csinált egy hamis felvételt a Mou-Vilanova esetről? és esetleg meg is tudná mutatni?
http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZj ... r_embedded
Most megleptél, de RESPEKT!:-)daffy írta:nincs,csak arra írtam,ami bökte a szemem. a jogos dolgokra nem szoktam annyit írni senkinek sem,hogy "igazad van"ALEXDP írta: A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem értem hogy elgyáltalán miért foglalkoztok evvel a dologgal!
Csak mennek a találgatások, azt ha mond valaki valamit, rögtön megcáfoljátok, közben meg ti sem tudjátok az igazságot. Hadjátok a fen*be az egész témát, nagy sz*r az egész.
Csak mennek a találgatások, azt ha mond valaki valamit, rögtön megcáfoljátok, közben meg ti sem tudjátok az igazságot. Hadjátok a fen*be az egész témát, nagy sz*r az egész.

sziasenkialfonz40 írta:Szia!daffy írta:...
Már meg akartam kérdezni, a másik oldalon mit szólnak, ahhoz a realitáshoz, ami Téged szokott jellemezni? Gondolom találkozol vagy beszélgetsz elfogultabb madridistákkal is, nem szoktak "leárulózni", amikor elmondod a véleményedet? A kérdésem nem provokatív, tényleg érdekel, hogy egy vérben forgó szemű ellen jobb belátásra tér a Veled való eszmecsere után, vagy falra hányt borsó a kommunikáció, és csak hajtogatja a magáét?
Üdv, alfonz
az első verzió szokott előfordulni. igazából nem szurkolok elvakultan egyik csapatnak sem,mert a foci már nem köt le annyira(mármint a nézése). ez lehet a sport változása vagy az életkor,de itt is az elsőre tippelek. van mindenről önálló véleményem,de mivel nem tartom magam elvakultnak,ezért semmilyen sportszerűtlenségnek nem tudok tapsolni.
a másik oldal megkérdezését a helyedben hanyagolnám

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Szia!daffy írta:...
Már meg akartam kérdezni, a másik oldalon mit szólnak, ahhoz a realitáshoz, ami Téged szokott jellemezni? Gondolom találkozol vagy beszélgetsz elfogultabb madridistákkal is, nem szoktak "leárulózni", amikor elmondod a véleményedet? A kérdésem nem provokatív, tényleg érdekel, hogy egy vérben forgó szemű ellen jobb belátásra tér a Veled való eszmecsere után, vagy falra hányt borsó a kommunikáció, és csak hajtogatja a magáét?
Üdv, alfonz
Szerintem annyit biztos megtanult, hogy puta madre. Gondolom Villa száján kicsúszott...szándékosan.ferninho írta:nem szeretnék belemenni ebbe a dologba de ez....+ nagyon fura, hogy Özil, aki nem tud spanyolul, hirtelen mindent értett, amit Villa mondhatott Higuaínnak vagy bárkinek a veszekedés közben? - vagy netán ő is káromkodni tanult meg először?!![]()
elhiszem, hogy jó a Marca Toons, én is nézem, de azért nem kell mindent elhinni, ami benne van.
egy év alatt könnyen meg lehet tanulni egy nyelvet főleg ha ott élsz![]()
nem hiszem, hogy Viva Real Madridozik folyton...
nincs,csak arra írtam,ami bökte a szemem. a jogos dolgokra nem szoktam annyit írni senkinek sem,hogy "igazad van"ALEXDP írta: A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?

- peccerta
- Jugador del Barça
Én pont azt látom hogy az áldozati szerep meglovagolása,a kifogások keresése, és a sport szellemének a semmibe vétele az ami egyre inkább visszatetszést kelt az emberekben, a Madriddal kapcsolatban...
Nem a Barcelona, illetve a Barcelona sikerei a felelősek azért mert romlik a megítélésetek, hanem a saját sikertelenség megélésének a módja, és az egész kommunikációja.
Itt az igazság,tökéletes hozzászólás,kár ragozni

Máris adom, jogos!daffy írta:ha már leírtad,legalább utánanézhettél volna(ha már fejből nem megy a kedvenc csapatod eredménye,melyből kiderül a realé is kb). 2 bajnokság és 1 kupa csak belecsúszott azokba az évekbeALEXDP írta: Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Bocsi az offért is de le kellett írnom.
Tényleg kicsit böszme voltam!
Nem 6 év...
De a lényeg átjött, azt látom:-)!!!
A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?
Ha pedig 2 liga +1 kupa elég lenne a Madridnak, akkor nem lenne ez a cirkusz...
Fura, hogy érvek megint nincsenek...
De a legkomolyabban, Te akit itt mint "ellen" elfogadnak régóta, esetleg tisztelnek, te hiszed, hogy ez a tényállás?
Valóban jobbak vagytok?
Tényleg csak a világ nagy összeesküvése gátolja a csapatodat abban hogy mindent megnyerjen?
Mert A Barcanak kell nyerni????
Csak mert a Pep éráig szakadéknyi volt a különbség a 2 csapat marketing értéke között, nem a mi javunkra.
Akkor mi történt ez idő alatt hogy az addig futtatott sikercsapat hirtelen rossz befektetés lett, valamint közellenség!!?
Én pont azt látom hogy az áldozati szerep meglovagolása,a kifogások keresése, és a sport szellemének a semmibe vétele az ami egyre inkább visszatetszést kelt az emberekben, a Madriddal kapcsolatban...
Nem a Barcelona, illetve a Barcelona sikerei a felelősek azért mert romlik a megítélésetek, hanem a saját sikertelenség megélésének a módja, és az egész kommunikációja.
De jogos, a lényeg hogy nem 6 év!
Más:
"peccerta"
Korábban is írtam, ez most már egy nagyon jó csapat, és az EDZŐJÜK után a legnagyobb gyengéjük egyszerűen az hogy akkor álltak össze amikor egy ilyen Barcelona is.
Sok esetben nagyon szépen játszanak, sok kivételes játékos van ott!
Például CR, aki szerintem nem ezért igazolt Madridba, mindamellett hogy a belét kihajtja, hogy Űrfocit csinál, ennek legyen részese.
Ő eddig inkább kárát látja annak hogy oda ment, de ez megint off...
Elismerem a Madridot!
Csak a módszereiket nem feltétlen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ALEXDP 2011.08.20. 22:31:54-kor.
- peccerta
- Jugador del Barça
Olvastam,gyötrelem mennyire szerepelni akar.Sport tv-s produkciód okán elolvastam a 19., Real Barca 2:2 utáni posztodat.
Leparasztozni Alvest, Sanchezt, Valdezt? Lefőganézni Valdezt, mert szabálytalankodott? Mint Barcás mondom ezt: szived joga.
Nem Barcásként mondom ezt: csodálkozom, h ilyen stílust behívtak a Sport tv-be. Ha hasonló stílusú ember menne be az Eurobarca részéről, azon is megdöbbennék.
Nem tüzet akarok generálni a Barcások felé, kár elolvasni a posztot. Kérlek, ne tegyétek, csak vele tesztek jót, nő az olvasottsága--> többletbevétel a reklámokból.
Barátok közt nem lenne jobb?:)))))))))))))
Kedden 10-16 ig szereplő válogatás,ott legalább senki nem néz hülyének:)))))))))))))))))))
off....