Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy ilyen gépet ajánlanék én!lui1698 írta:Leginkább netezni, zenét hallgatni, jegyzetek készíteni meg ilyenek. Nem egy hardcore gamer húgom szóval a vga nem muszáj, hogy atom legyen.
Leginkább netezni, zenét hallgatni, jegyzetek készíteni meg ilyenek. Nem egy hardcore gamer húgom szóval a vga nem muszáj, hogy atom legyen.vlxe írta:Első és legfontosabb szempont, hogy mire fog kelleni?Olyat érdemes vennetek így elsőre, amin viszonlyag magas a garanciaidő. Legalább 2 év! Én emiatt, Asus, Toshiba, Dell és esetenként Acer-t ajánlanék, bár igaz erre csak 1 év az alap gari, de ez kiterjeszthető egy éven belül! Legfontosabb tehát, hogy írjátok le mire kell a gép nagyjából, és ennek megfelelően igyekszem olyan konfigokat mutatni, amik a legjobb ár/érték arányt képviselik
Első és legfontosabb szempont, hogy mire fog kelleni?lui1698 írta:Fiúklányokésatöbbi,
laptop vásárlás előtt állunk. Tesómnak kellene egyetem kezdésre.
Melyik márkákat ajánlanátok, illetve olya 80-100k körül ha mondanátok pár konkrét darabot azt is megköszönöm.
fogadoportal.hu,eredmenyek.comvlxe írta:Olyan oldalt keresek, ahol fent vannak mindig az aktuális PL, La Liga, Bundesliga és egyéb ligák meccsei. Emlékszem egy ilyen oldalra, de sajnos elfeledtem a címét, ha tudtok kérlek segítsetek
livescore.comvlxe írta:Olyan oldalt keresek, ahol fent vannak mindig az aktuális PL, La Liga, Bundesliga és egyéb ligák meccsei. Emlékszem egy ilyen oldalra, de sajnos elfeledtem a címét, ha tudtok kérlek segítsetek
Azt tudnám neked javasolni, hogy a kompatibilitást próbáld beállítani legalább Xp-re, ha ez sem megy, akkor érdemes lenne valamilyen virtuális gépet futtató programmal próbálkozni, mint a Vmware vagy hasonló! Az a helyzet, hogy az általad elindítani kívánt program, mint a fejlécben is látszik 16 bites ms-dos, azt meg a Win 7 már igen csak nem támogatjaLionel85 írta:A régi Wacraft 1-et és a 2-t szeretném játszani W7 alatt, de nem fut.
tessék 20 másodperc googleba került.Zsolti95 írta:Meg tudná valaki adni azt a videót amikor az egyetemi amerikai foci csapat hátraadja a labdát és a gyerek elkezd lazán sétálni és touch down lesz belőle?
Ha a kihagyásra kattintasz mi történik? Nem indul el úgy sem? Próbáld meg a Wartcraftokon a jobb gomb, Tulajdonságok, Kompatibilitás fülön a futtatás kompatibilis üzemmódban átállítani a kompatibilitást Windows XP SP2-re, vagy SP3-ra.Lionel85 írta:A régi Wacraft 1-et és a 2-t szeretném játszani W7 alatt, de nem fut. Valakinek van ötlete hozzá, mert nem vagyok számítógépzseni...![]()
szerk.: ezt írja ki:
kanty írta:Wordba hol kell beállítani, h ha valamit helytelenül írok azt aláhúzza, 2007-es-ről van szó.
Köszi.
barca6 írta:Lécci valaki!
Volt olyan kép h Ronaldo térdel és Messi meg lenéz rá
Messi nagyobb vlt! Vali esetleg nem tudja,h hol talalom meg?
Kosz elore is
köszisjd írta:www.nagyatveres.com?Zsolti95 írta:Meg tudja valaki mondani mi annak az oldalnak a címe ahol befizetek pl: 5000Ft-ot kapok pl: 100 pontot és licitálni lehet TV-re telefonra stb amik 200 ezer Ft-ot is érnek?
(én is voltam regisztrálva ilyenen, de sztem jobban megéri egy ilyet üzemeltetni, mint licitálni rajta)
www.nagyatveres.com?Zsolti95 írta:Meg tudja valaki mondani mi annak az oldalnak a címe ahol befizetek pl: 5000Ft-ot kapok pl: 100 pontot és licitálni lehet TV-re telefonra stb amik 200 ezer Ft-ot is érnek?
nem,burn4free-vel. most már sikerült megcsinálni. úgy történt,hogy ketté osztottam a winyót. az egyik felére felraktam egy xp-t. arról felraktam a másik felére egy win7et és az xp-t töröltem. így hosszas munka után,de sikerült win7et felrakniTim írta:Eszembe jutott még valami,ha még aktuális..Ugye nem neroval írod ki a lemezt?daffy írta:természetesen mindent beállítottam és formázni szeretnék. 2 féle win7et is szedtem le,de egyiket sem bootolja be,illetve winből sem indítható a telepítő. most próbálkozom egy 3. verzióval,de kezdek ideges lenni