Csak mennek a találgatások, azt ha mond valaki valamit, rögtön megcáfoljátok, közben meg ti sem tudjátok az igazságot. Hadjátok a fen*be az egész témát, nagy sz*r az egész.

sziasenkialfonz40 írta:Szia!daffy írta:...
Már meg akartam kérdezni, a másik oldalon mit szólnak, ahhoz a realitáshoz, ami Téged szokott jellemezni? Gondolom találkozol vagy beszélgetsz elfogultabb madridistákkal is, nem szoktak "leárulózni", amikor elmondod a véleményedet? A kérdésem nem provokatív, tényleg érdekel, hogy egy vérben forgó szemű ellen jobb belátásra tér a Veled való eszmecsere után, vagy falra hányt borsó a kommunikáció, és csak hajtogatja a magáét?
Üdv, alfonz
Szia!daffy írta:...
Szerintem annyit biztos megtanult, hogy puta madre. Gondolom Villa száján kicsúszott...szándékosan.ferninho írta:nem szeretnék belemenni ebbe a dologba de ez....+ nagyon fura, hogy Özil, aki nem tud spanyolul, hirtelen mindent értett, amit Villa mondhatott Higuaínnak vagy bárkinek a veszekedés közben? - vagy netán ő is káromkodni tanult meg először?!![]()
elhiszem, hogy jó a Marca Toons, én is nézem, de azért nem kell mindent elhinni, ami benne van.
egy év alatt könnyen meg lehet tanulni egy nyelvet főleg ha ott élsz![]()
nem hiszem, hogy Viva Real Madridozik folyton...
nincs,csak arra írtam,ami bökte a szemem. a jogos dolgokra nem szoktam annyit írni senkinek sem,hogy "igazad van"ALEXDP írta: A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?
Én pont azt látom hogy az áldozati szerep meglovagolása,a kifogások keresése, és a sport szellemének a semmibe vétele az ami egyre inkább visszatetszést kelt az emberekben, a Madriddal kapcsolatban...
Nem a Barcelona, illetve a Barcelona sikerei a felelősek azért mert romlik a megítélésetek, hanem a saját sikertelenség megélésének a módja, és az egész kommunikációja.
Máris adom, jogos!daffy írta:ha már leírtad,legalább utánanézhettél volna(ha már fejből nem megy a kedvenc csapatod eredménye,melyből kiderül a realé is kb). 2 bajnokság és 1 kupa csak belecsúszott azokba az évekbeALEXDP írta: Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Bocsi az offért is de le kellett írnom.
Olvastam,gyötrelem mennyire szerepelni akar.Sport tv-s produkciód okán elolvastam a 19., Real Barca 2:2 utáni posztodat.
Leparasztozni Alvest, Sanchezt, Valdezt? Lefőganézni Valdezt, mert szabálytalankodott? Mint Barcás mondom ezt: szived joga.
Nem Barcásként mondom ezt: csodálkozom, h ilyen stílust behívtak a Sport tv-be. Ha hasonló stílusú ember menne be az Eurobarca részéről, azon is megdöbbennék.
Nem tüzet akarok generálni a Barcások felé, kár elolvasni a posztot. Kérlek, ne tegyétek, csak vele tesztek jót, nő az olvasottsága--> többletbevétel a reklámokból.
Sport tv-s produkciód okán elolvastam a 19., Real Barca 2:2 utáni posztodat.chrissjr írta:
Ugye elhiszed, hogy Puhl jobban ért a játékvezetéshez, mint Te?
nem szeretnék belemenni ebbe a dologba de ez....+ nagyon fura, hogy Özil, aki nem tud spanyolul, hirtelen mindent értett, amit Villa mondhatott Higuaínnak vagy bárkinek a veszekedés közben? - vagy netán ő is káromkodni tanult meg először?!
Én azt érzem-látom.Amúgy hogy ne legyen tiszta irónia a hsz, bevallom nagyon elképedtem, hogy a Madridisták, úgy játékosok,edzők, és főleg a (hazai) ultrák milyen szintre képesek jutni, nehezemre esik elhinni hogy van olyan aki 100 soros hozzászólásban képes leírni, hogy 3-4 éve simán jobb már a Madrid, csakugye az van hogy mindenki csal, és a média nyomására az amugy ártatlan Madridot mindig kipicsázzák.
ha már leírtad,legalább utánanézhettél volna(ha már fejből nem megy a kedvenc csapatod eredménye,melyből kiderül a realé is kb). 2 bajnokság és 1 kupa csak belecsúszott azokba az évekbeALEXDP írta: Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Azért azt a 6 évet hogy számoltad ki?ALEXDP írta:
Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Amúgy közben a Facebookon terjednek különböző interjú-töredékek is, amelyben egyrészt - állítólag Fernandez Borbalán spori meccs utáni nyilatkozatát idézik, miszerint:" Villa azért kapott piros lapot, mert a kispadról beszaladt a pályára..."Boixos írta: ebben a dülledtszeműtől eredő balhéban az a kellemetlen azon kívűl, h ezek szerint kamuzott, h ugye arról beszélt, h villa "szídta a mohamedán vallást", azt meg tudjuk, h nem kell sokáig keresgélni az ő köreikben azokat a toleranciabajnok gyerekeket, akik az ilyen beszólásokra beindulnak, mint állat, és nem feltétlenül jut el a tudatukig a sztem szintén muszlim, iráni származású khedira zsugája.
gratulálok az özgének.
barcanoticias blogon olvastam Rosell nyilatkozatát, és ott hamisként írták, ezért használtam énis ezt a szót. de alapvetően tényleg nem hamis, csak levágták az előzményt.sjd írta: Ebben mi a hamis? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihagyták a szemkinyomást az egészből
Ebben mi a hamis? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihagyták a szemkinyomást az egészbőlbarcadome írta:hopp, már meg is van...barcadome írta:valaki olvasta/hallott róla hogy a TVE csinált egy hamis felvételt a Mou-Vilanova esetről? és esetleg meg is tudná mutatni?
http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZj ... r_embedded
hopp, már meg is van...barcadome írta:valaki olvasta/hallott róla hogy a TVE csinált egy hamis felvételt a Mou-Vilanova esetről? és esetleg meg is tudná mutatni?
Pont, hogy arról van szó, hogy nem Özil írogatta ezeket a dolgokat, hisz nincs is twittere. Már ha ez a Khedira a valódi Khedira...Boixos írta:ebben a dülledtszeműtől eredő balhéban az a kellemetlen azon kívűl, h ezek szerint kamuzott, h ugye arról beszélt, h villa "szídta a mohamedán vallást", azt meg tudjuk, h nem kell sokáig keresgélni az ő köreikben azokat a toleranciabajnok gyerekeket, akik az ilyen beszólásokra beindulnak, mint állat, és nem feltétlenül jut el a tudatukig a sztem szintén muszlim, iráni származású khedira zsugája.Charlie írta:Khedira twitteréről:"Mesut Ozil doesnt have official Twitter and any declarations attributed to him and claims to be Mesut Ozil are all fake.Please RT,Your Sami"
"Mesut Ozil's religion was not insulted by David Villa."
Mindig olyannal támadnak a madridisták vissza amit természetesen nem lehet bizonyítani, ez meg az ilyet mondott ránk blablabla. Khedira most őszinte volt, Mourinho majd kidobja a csapatból ezért![]()
C.
gratulálok az özgének.
ebben a dülledtszeműtől eredő balhéban az a kellemetlen azon kívűl, h ezek szerint kamuzott, h ugye arról beszélt, h villa "szídta a mohamedán vallást", azt meg tudjuk, h nem kell sokáig keresgélni az ő köreikben azokat a toleranciabajnok gyerekeket, akik az ilyen beszólásokra beindulnak, mint állat, és nem feltétlenül jut el a tudatukig a sztem szintén muszlim, iráni származású khedira zsugája.Charlie írta:Khedira twitteréről:"Mesut Ozil doesnt have official Twitter and any declarations attributed to him and claims to be Mesut Ozil are all fake.Please RT,Your Sami"
Mindig olyannal támadnak a madridisták vissza amit természetesen nem lehet bizonyítani, ez meg az ilyet mondott ránk blablabla. Khedira most őszinte volt, Mourinho majd kidobja a csapatból ezért![]()
C.
Van amit nem igazán értek benne.Ez mennyire biztos egyébként?Charlie írta:Khedira twitteréről:"Mesut Ozil doesnt have official Twitter and any declarations attributed to him and claims to be Mesut Ozil are all fake.Please RT,Your Sami"
C.