Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt előbb is leírtam, hogy Mou fektette le ennek az alapjait.Fecooo írta:...
Egyetértek. Messit is alaposan kihozta a sodrából, ez tisztán látszott a mutogatásokon. Én is kiírtam fb-ra a meccs után hogy grat a madridnak, csak el kéne már felejteni a hentesmunkát...erre telelőttek "theater" videókkal meg hogy mocskos csaló barca...meg iniesta becsúszását kérik számon, hogy miért nem kapott sárgát? nem tudom megérteni...Fecooo írta:ne legyél ilyen jóhiszemű a luzitánnal szemben... mivel nem láttad a meccseket, fogalmad sincs mi történt, őgenyósága tettére nincs semmilyen magyarázat, Tito nem tett semmit...bence-barca írta:Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
Nem tudom eldönteni, hogy sajnálnom kéne magam vagy örülnöm, h nem láttam a meccseket...
Nagyon szomorú vagyok, hogy idáig fajultak a dolgok. De ebben, mindenki hibás, nem csak a Madridot kell megtalálni! Az viszont szerintem egyértelmű és ezt madridi oldalon is belátják, hogy ezeknek az indulatoknak Mou fektette le az alapjait. Viszont mindennek van ok-okozati összefüggése! Mou nem véletlenül nyúlhatott bele pont Vilanova szemébe, persze ezt akkor sem szabadott volna csinálni, főleg utána azt az undorító gúnyos vigyort. De nem mindig csak a Madrid lehet a hibás. A meccs végi bunyóban ugyanolyan szinten voltunk benne mi is, mint ők. A meccsen a szabálytalanságokat nem láttam, de ahogy olvastam tőlünk is voltak csúnya belépők.
Szóval lehet nálunk is el kellene gondolkodni egy-két dolgon, mi sem mindig vagyunk az ártatlan szegény bárányok, akiket a csúnya gonosz farkasok megesznek.
Nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok a 2 csapat között, ma már nem várják az El Classicot, hanem inkább elkerülnék az emberek. Nem hittem volna, hogy ez lesz így valaha, nagyon szomorú vagyok.
a szabálytalanságokról meg annyit, h igen, nálunk is voltak durva belépők, de az elkésett becsúszások és a "pepézések" között nagyon nagy a különbség...
abban igazad van, h van ok-okozati összefüggés, de ez a színészkedéseinkre igaz elsősorban, amiből most nem igazán láttam egyet sem, mégis ők vannak felháborodva, h "cúúúúna barcások provokáltak minket". Messinek volt egy mutogatása, vmint Villának egy "állítólagos" ütése és egy azóta Khedira által cáfolt tiszteletlensége.
ne akarjuk már a kettőt ugyanolyan súlyúnak venni, mégha jómagam is elítélem a tiszteletlenséget!
ismétlem: zsozé madridi időszakának(pedig mehetnék vissza még az időben) tetteire NINCS OLYAN INDOK, mely azokat legitimmé, indokolhatóvá tenné!
a mieink viselkedése meg azért bosszant, mert lesüllyedtek a szintjére! igen, UTÓLAG lesüllyedtek, miután sikeresen kihúzta a gyufát mindenkinél ez a f.reg, még Pepnél is!
ne legyél ilyen jóhiszemű a luzitánnal szemben... mivel nem láttad a meccseket, fogalmad sincs mi történt, őgenyósága tettére nincs semmilyen magyarázat, Tito nem tett semmit...bence-barca írta:Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
Nem tudom eldönteni, hogy sajnálnom kéne magam vagy örülnöm, h nem láttam a meccseket...
Nagyon szomorú vagyok, hogy idáig fajultak a dolgok. De ebben, mindenki hibás, nem csak a Madridot kell megtalálni! Az viszont szerintem egyértelmű és ezt madridi oldalon is belátják, hogy ezeknek az indulatoknak Mou fektette le az alapjait. Viszont mindennek van ok-okozati összefüggése! Mou nem véletlenül nyúlhatott bele pont Vilanova szemébe, persze ezt akkor sem szabadott volna csinálni, főleg utána azt az undorító gúnyos vigyort. De nem mindig csak a Madrid lehet a hibás. A meccs végi bunyóban ugyanolyan szinten voltunk benne mi is, mint ők. A meccsen a szabálytalanságokat nem láttam, de ahogy olvastam tőlünk is voltak csúnya belépők.
Szóval lehet nálunk is el kellene gondolkodni egy-két dolgon, mi sem mindig vagyunk az ártatlan szegény bárányok, akiket a csúnya gonosz farkasok megesznek.
Nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok a 2 csapat között, ma már nem várják az El Classicot, hanem inkább elkerülnék az emberek. Nem hittem volna, hogy ez lesz így valaha, nagyon szomorú vagyok.
sjd írta:Ebben mi a hamis? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihagyták a szemkinyomást az egészbőlbarcadome írta:hopp, már meg is van...barcadome írta:valaki olvasta/hallott róla hogy a TVE csinált egy hamis felvételt a Mou-Vilanova esetről? és esetleg meg is tudná mutatni?
http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZj ... r_embedded
Most megleptél, de RESPEKT!:-)daffy írta:nincs,csak arra írtam,ami bökte a szemem. a jogos dolgokra nem szoktam annyit írni senkinek sem,hogy "igazad van"ALEXDP írta: A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?
sziasenkialfonz40 írta:Szia!daffy írta:...
Már meg akartam kérdezni, a másik oldalon mit szólnak, ahhoz a realitáshoz, ami Téged szokott jellemezni? Gondolom találkozol vagy beszélgetsz elfogultabb madridistákkal is, nem szoktak "leárulózni", amikor elmondod a véleményedet? A kérdésem nem provokatív, tényleg érdekel, hogy egy vérben forgó szemű ellen jobb belátásra tér a Veled való eszmecsere után, vagy falra hányt borsó a kommunikáció, és csak hajtogatja a magáét?
Üdv, alfonz
Szia!daffy írta:...
Szerintem annyit biztos megtanult, hogy puta madre. Gondolom Villa száján kicsúszott...szándékosan.ferninho írta:nem szeretnék belemenni ebbe a dologba de ez....+ nagyon fura, hogy Özil, aki nem tud spanyolul, hirtelen mindent értett, amit Villa mondhatott Higuaínnak vagy bárkinek a veszekedés közben? - vagy netán ő is káromkodni tanult meg először?!![]()
elhiszem, hogy jó a Marca Toons, én is nézem, de azért nem kell mindent elhinni, ami benne van.
egy év alatt könnyen meg lehet tanulni egy nyelvet főleg ha ott élsz![]()
nem hiszem, hogy Viva Real Madridozik folyton...
nincs,csak arra írtam,ami bökte a szemem. a jogos dolgokra nem szoktam annyit írni senkinek sem,hogy "igazad van"ALEXDP írta: A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?
Én pont azt látom hogy az áldozati szerep meglovagolása,a kifogások keresése, és a sport szellemének a semmibe vétele az ami egyre inkább visszatetszést kelt az emberekben, a Madriddal kapcsolatban...
Nem a Barcelona, illetve a Barcelona sikerei a felelősek azért mert romlik a megítélésetek, hanem a saját sikertelenség megélésének a módja, és az egész kommunikációja.
Máris adom, jogos!daffy írta:ha már leírtad,legalább utánanézhettél volna(ha már fejből nem megy a kedvenc csapatod eredménye,melyből kiderül a realé is kb). 2 bajnokság és 1 kupa csak belecsúszott azokba az évekbeALEXDP írta: Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Bocsi az offért is de le kellett írnom.
Olvastam,gyötrelem mennyire szerepelni akar.Sport tv-s produkciód okán elolvastam a 19., Real Barca 2:2 utáni posztodat.
Leparasztozni Alvest, Sanchezt, Valdezt? Lefőganézni Valdezt, mert szabálytalankodott? Mint Barcás mondom ezt: szived joga.
Nem Barcásként mondom ezt: csodálkozom, h ilyen stílust behívtak a Sport tv-be. Ha hasonló stílusú ember menne be az Eurobarca részéről, azon is megdöbbennék.
Nem tüzet akarok generálni a Barcások felé, kár elolvasni a posztot. Kérlek, ne tegyétek, csak vele tesztek jót, nő az olvasottsága--> többletbevétel a reklámokból.
Sport tv-s produkciód okán elolvastam a 19., Real Barca 2:2 utáni posztodat.chrissjr írta:
Ugye elhiszed, hogy Puhl jobban ért a játékvezetéshez, mint Te?
nem szeretnék belemenni ebbe a dologba de ez....+ nagyon fura, hogy Özil, aki nem tud spanyolul, hirtelen mindent értett, amit Villa mondhatott Higuaínnak vagy bárkinek a veszekedés közben? - vagy netán ő is káromkodni tanult meg először?!
Én azt érzem-látom.Amúgy hogy ne legyen tiszta irónia a hsz, bevallom nagyon elképedtem, hogy a Madridisták, úgy játékosok,edzők, és főleg a (hazai) ultrák milyen szintre képesek jutni, nehezemre esik elhinni hogy van olyan aki 100 soros hozzászólásban képes leírni, hogy 3-4 éve simán jobb már a Madrid, csakugye az van hogy mindenki csal, és a média nyomására az amugy ártatlan Madridot mindig kipicsázzák.
ha már leírtad,legalább utánanézhettél volna(ha már fejből nem megy a kedvenc csapatod eredménye,melyből kiderül a realé is kb). 2 bajnokság és 1 kupa csak belecsúszott azokba az évekbeALEXDP írta: Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Azért azt a 6 évet hogy számoltad ki?ALEXDP írta:
Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Amúgy közben a Facebookon terjednek különböző interjú-töredékek is, amelyben egyrészt - állítólag Fernandez Borbalán spori meccs utáni nyilatkozatát idézik, miszerint:" Villa azért kapott piros lapot, mert a kispadról beszaladt a pályára..."Boixos írta: ebben a dülledtszeműtől eredő balhéban az a kellemetlen azon kívűl, h ezek szerint kamuzott, h ugye arról beszélt, h villa "szídta a mohamedán vallást", azt meg tudjuk, h nem kell sokáig keresgélni az ő köreikben azokat a toleranciabajnok gyerekeket, akik az ilyen beszólásokra beindulnak, mint állat, és nem feltétlenül jut el a tudatukig a sztem szintén muszlim, iráni származású khedira zsugája.
gratulálok az özgének.
barcanoticias blogon olvastam Rosell nyilatkozatát, és ott hamisként írták, ezért használtam énis ezt a szót. de alapvetően tényleg nem hamis, csak levágták az előzményt.sjd írta: Ebben mi a hamis? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihagyták a szemkinyomást az egészből
Ebben mi a hamis? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihagyták a szemkinyomást az egészbőlbarcadome írta:hopp, már meg is van...barcadome írta:valaki olvasta/hallott róla hogy a TVE csinált egy hamis felvételt a Mou-Vilanova esetről? és esetleg meg is tudná mutatni?
http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZj ... r_embedded
hopp, már meg is van...barcadome írta:valaki olvasta/hallott róla hogy a TVE csinált egy hamis felvételt a Mou-Vilanova esetről? és esetleg meg is tudná mutatni?