daffy írta:ALEXDP írta:
Tényleg több blikk fogy ha Messi van az elején, és ezért nem nyer semmit már 6 éve a Madrid:-)??
Bocsi az offért is de le kellett írnom.
ha már leírtad,legalább utánanézhettél volna(ha már fejből nem megy a kedvenc csapatod eredménye,melyből kiderül a realé is kb). 2 bajnokság és 1 kupa csak belecsúszott azokba az évekbe
Máris adom, jogos!
Tényleg kicsit böszme voltam!
Nem 6 év...
De a lényeg átjött, azt látom:-)!!!
A leírtak többi részéhez valami hasonló hozzászólás, kedves Daffy?
Ha pedig 2 liga +1 kupa elég lenne a Madridnak, akkor nem lenne ez a cirkusz...
Fura, hogy érvek megint nincsenek...
De a legkomolyabban, Te akit itt mint "ellen" elfogadnak régóta, esetleg tisztelnek, te hiszed, hogy ez a tényállás?
Valóban jobbak vagytok?
Tényleg csak a világ nagy összeesküvése gátolja a csapatodat abban hogy mindent megnyerjen?
Mert A Barcanak kell nyerni????
Csak mert a Pep éráig szakadéknyi volt a különbség a 2 csapat marketing értéke között, nem a mi javunkra.
Akkor mi történt ez idő alatt hogy az addig futtatott sikercsapat hirtelen rossz befektetés lett, valamint közellenség!!?
Én pont azt látom hogy az áldozati szerep meglovagolása,a kifogások keresése, és a sport szellemének a semmibe vétele az ami egyre inkább visszatetszést kelt az emberekben, a Madriddal kapcsolatban...
Nem a Barcelona, illetve a Barcelona sikerei a felelősek azért mert romlik a megítélésetek, hanem a saját sikertelenség megélésének a módja, és az egész kommunikációja.
De jogos, a lényeg hogy nem 6 év!
Más:
"peccerta"
Korábban is írtam, ez most már egy nagyon jó csapat, és az EDZŐJÜK után a legnagyobb gyengéjük egyszerűen az hogy akkor álltak össze amikor egy ilyen Barcelona is.
Sok esetben nagyon szépen játszanak, sok kivételes játékos van ott!
Például CR, aki szerintem nem ezért igazolt Madridba, mindamellett hogy a belét kihajtja, hogy Űrfocit csinál, ennek legyen részese.
Ő eddig inkább kárát látja annak hogy oda ment, de ez megint off...
Elismerem a Madridot!
Csak a módszereiket nem feltétlen.