Én azt érzem-látom.Amúgy hogy ne legyen tiszta irónia a hsz, bevallom nagyon elképedtem, hogy a Madridisták, úgy játékosok,edzők, és főleg a (hazai) ultrák milyen szintre képesek jutni, nehezemre esik elhinni hogy van olyan aki 100 soros hozzászólásban képes leírni, hogy 3-4 éve simán jobb már a Madrid, csakugye az van hogy mindenki csal, és a média nyomására az amugy ártatlan Madridot mindig kipicsázzák.
Most valóban jó a Madrid,szépen játszanak,hajtanak stb stb.
Két óriási probléma van.
1.Mou ember az edzőjük, ezzel ki is merítettem az 1-es pontot.
2.Akár milyen jók, van náluk még jobb ez pedig a Barcelona.
Azt is tudomásul kell venni mi sem leszünk mindig a toppon,de amíg ott vagyunk a Madridnak esélye sem lesz, és ezzel nem leszólni akarom a Királyi gárdát,egyáltalán nem.....
Most versenyképesek,de még mindig jobbak vagyunk és leszünk amíg azt képviseljük amivel idáig jutottunk.
Játék,játék,játék,még szebb játék ...
Ha Mou ember végre eltakarodna, akkor a Madridnak is több esélye lenne,egyszerűen tönkreteszi ezt a játékot,nem is értem hogy miért nem látják ezt Madridban.
Szőrnyű látni hogy az "Európa- Brazilok" ilyen Classicókat játszanak.
Félreértés ne essék!
Mou jó edző lát,érez mindent amit kell,de nem ide való,nem egy Spanyol bajnokságban ,nem egy Realhoz méltó ember.
Ami elgondolkodtató:
Villa dolgai a Barca másodedzője stb stb,egyszerűen nem értem miért megyünk le mi is "Alfába"!
Természetesen az indulatok felfokozottak,lehet én is így reagálnék egy ostoba Mou mozdulatra,de könyörgöm ez semmire nem megoldás és nem méltó hozzánk.
Kicsit megértem,másfelől rettenetesen elítélem hogy az én csapatom is kezd "paraszt" lenni.
Nem tetszik,remélem legközelebb csak a télen találkozunk velük 10 pont előnnyel!:)