Pont ezen a videón látszik, hogy nem rúgta fejbe, szóval kár 2 óránként beírnia ide valakinek, hogy Mourinho fejberúgta Fabregast, mert csak feleslegesen szítjátok a feszültséget
noname: azt még szerintem tegyük hozzá az MU és a Chelsea taktikájához, hogy mi azért nem tudtuk megtartani a labdát és törtünk össze részben a nyomás alatt, mert rövid passzos játékot nem tudtuk játszani, fejpárbajokat meg nem nyertünk. Viszont a Chelsea-nek Drogbával, Lukakuval, Torresszel nem gond egy-egy előre ívelt labda, ráadásul a fenti két csapat alapvetően sokkal gólra törőbben játszik, tehát ott nem fog működni az, hogy ha nem engedik 200 passzal feljátszani a labdát, akkor meg van oldva a védekezés. Meglepődnék, ha ellenük is ezt a játékot alkalmazná a special5, szerintem inkább bunkerfoci lesz ott.
Viszont azt nem igazán értem, hogy miért előny, ha hozzá vannak szokva a gyors szélsőkhöz, szvsz ez nem hozzászokás kérdése, hanem hogy egy védő tud-e gyorsan futni, vagy nem

Az meg külön élmény lenne számomra nézni, hogy Rooney mit művel majd Pepével az első könyökös bodicsek után