Mikaos írta:altercore írta:Kik nem csípik a madridot?? a barcások ?? sztem Perezt ez egyátalán nem érdekli... vagy honnan vetted ezeket a dolgokat?
Nemzetközi visszhang, nemzetközi sajtó.
altercore írta:Olyan hülyeségeket mondani pedig, hogy a Barca 60-70%-on játszott nem is értem hogy lehet. Vagy, hogy rövid volt a felkészülés a Barca számára. Ezek a kifogások, csak a Barca hozzáállását minősítik, mintha eleve mentegetnék magukat egy esetleges kudarc után.
Ez nem kifogás, hanem tény.
1. A mi keretünkből alapemberek képviseltették magukat a Copa America-n, és 3 nappal az első meccs előtt kezdtek el edzeni. (Messi, Alves, Mascherano)
2. szintén alapemberek kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódtak (Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Pedro)
Ez majdnem a kezdő11.
Mit nem lehet ezen érteni?
A sportsajtó nem az általános, hétköznapi fociszerető emberek véleményét nyilvánítja ki. Csupán el akarják adni a lapokat. De ha a sportsajtót hozod fel példaként, akkor elmondom, hogy a barcáról sem a sportszerűség szobrát faragják ezek a médiumok.
Ezek a játékosok nem hiszem, hogy nagyon kidolgozták magukat a Copa American az ottani teljesítményüket látva. Nem mellesleg a Madridból is voltak játékosok, akik résztvettek azon a megmértettetésen. A spanyolok közül akiket írtál, egyiknek semi volt komoly a sérülése, Pep nem nagyon szokta kockáztatni a játékosai egészségét, főleg egy szinte "felkészülési" mérkőzésen nem.
Mondom, sztem kár ilyeneken gondolkodni, hogy ki miért nyújtott gyengébb vagy erősebb teljesítményt, amíg nem kezdődött el a szezon.