Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jo5é olyan mint egy jó csöves: mindig tud takarózni valamivelCali írta:
Ez most mi lenne? Igaz? Vagy már megint túlmagyaráznak valamit, amivel a szurkolóikat megvezethetik és elterelhetik magukról a figyelmet?

Nem is hallottam, hogy megint volt cabronozás...Xanthor írta:http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE
Ez alapján nem mondanám, hogy meg akarta rúgni egyáltalán.
Viszont az is látszik, hogy Özil se olyan ártatlanka, akinek csak behúztak egyet. Hátrakapál Villának, aki kicsit meglegyinti hátulról aztán megy vissza kakaskodni és akkor kapja a pofont.

Cali írta:"..."
Forrás: Madridista.hu
Ez most mi lenne? Igaz? Vagy már megint túlmagyaráznak valamit, amivel a szurkolóikat megvezethetik és elterelhetik magukról a figyelmet?
Amennyit Gago játszott lehet, hogy az ő nevét már el is felejtettesjd írta:Mourinhoból kiindulva valószínűbb, hogy nem ismeri se Morientest, se Di Stefanot. Remélem azért a saját játékosai és szakmai stábja neveivel még elboldogulCapon írta: A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig.
Mourinhoból kiindulva valószínűbb, hogy nem ismeri se Morientest, se Di Stefanot. Remélem azért a saját játékosai és szakmai stábja neveivel még elboldogulCapon írta: A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig.
Portugál ...Mit vártál tőle?Majd szépen odamegy gratulálni Ramosnak?@@Laguna@@ írta:De azért olyan boldogan elhordozta a dicsőséget....Firefox írta: Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.
Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.@@Laguna@@ írta:Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Akkor viszont lesgól született, de szerintem Ramos a gólszerző.@@Laguna@@ írta:Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?