A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Dzsudzsák nem csinál sokat a válogatottban. Persze jó, mert félnek tőle, és két ember van rajta. De attól csereként nyugodtan belehetne rakni néha, Koman, Dzsudzsi helyére. A keretben van Koltai, Czvitkovics, Stieber. Tőzsér miért ne kerülhetne be?robertfcb írta: Mégis ki helyére raknád be? Dzsudzsák? Koman? Elek? Vadócz? utóbbi 2-t mondjuk nem is lehetne említeni, mivel vkp-k és ugye Tőzsér támadó, vannak jobbak most, nem kell túl cifrázni.

Mégis ki helyére raknád be? Dzsudzsák? Koman? Elek? Vadócz? utóbbi 2-t mondjuk nem is lehetne említeni, mivel vkp-k és ugye Tőzsér támadó, vannak jobbak most, nem kell túl cifrázni.Mihu írta:Nincs, és nem is lesz. A drága kapitányunk inkább azokat részesíti előnyben, akik a csapatukban stabil cserék, vagy még azok sem...Így mivel Tőzsér folyamatosan kezdő, és meghatározó játékosa a Genk-nek, így nincs esélye bekerülni a válogatottba....messideco írta:Hurrá
Ez főleg Köteles számára jó ómen a csapatba kerüléshez. Amúgy Tőzsér benne van a válogatottban?

Nincs, és nem is lesz. A drága kapitányunk inkább azokat részesíti előnyben, akik a csapatukban stabil cserék, vagy még azok sem...Így mivel Tőzsér folyamatosan kezdő, és meghatározó játékosa a Genk-nek, így nincs esélye bekerülni a válogatottba....messideco írta:Hurrá
Ez főleg Köteles számára jó ómen a csapatba kerüléshez. Amúgy Tőzsér benne van a válogatottban?

Egyébként mi ez a pro4? TV2 új csatornája? Már kicsit a fas kivan ezekkel a BL-t közvetítő csatornákkal, hogy sorra nyitják az új adókat, csak hogy vegyük megfele azt is....hady írta:...legalább a digi is adja a Porto meccsett, nem csak a pro4.
Van benne némi ráció!FtcSikiHun írta:ALEXDP írta:Aztmeg jól látom hogy a Maccabi Haifa meccset közvetítik?
Na azért a tv2 az tv2 marad...
Nem. Azt látod, hogy két magyar játékos meccsét közvetíti a TV2, és még semmi nem dőlt el, ugyanis hosszabbítás van. Szerintem jó meccset választottak
ALEXDP írta:Aztmeg jól látom hogy a Maccabi Haifa meccset közvetítik?
Na azért a tv2 az tv2 marad...

Mindenkinek köszi : )kurdt írta:Másnap.kakasugynok007 írta:És a porto barca?S.Agüero írta:Port.hu
egyébként 25-én az eurosport és a digi is adja 17:45-től.

Másnap.kakasugynok007 írta:És a porto barca?S.Agüero írta:kakasugynok007 írta:Mikor és hol lesz a sorsolás?Port.hu
És a porto barca?S.Agüero írta:kakasugynok007 írta:Mikor és hol lesz a sorsolás?Port.hu

Én szerintem igen, mert ugye vannak az Orosz csapatok akiket előre vesznek ilyen szempontból, hogy ne decemberbe kelljen a tajgára utazniuk az ellenfeleiknek.pety27 írta:Sziasztok!
Az is csak a jövőheti sorsoláson fog eldőlni hogy a Barca az első fordulóban (szept13-14.) a BLben otthon kezd e vagy idegenben ??
Szerintetek?
Szia!pety27 írta:Sziasztok!
Az is csak a jövőheti sorsoláson fog eldőlni hogy a Barca az első fordulóban (szept13-14.) a BLben otthon kezd e vagy idegenben ??
Szerintetek?

Talán mert van pénz és jönnek a sikerek?[/quote]chonggy írta:"tündökölni" a MUnál...

Pénz van az Arsenalnál is,a sikerek meg azért jönnek,mert tündököl,nem?Game90 írta:Talán mert van pénz és jönnek a sikerek?Piqué írta:de akkor azon csodálkozok,hogy Sir Alex,hogy tud még "tündökölni" a MUnál...