Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én az átigazolási keretetekhez képest írtam,hogy drága,illetve hogy saját nevelésű játékos. ha pl fabregas a realba ment volna 3x millióért,akkor olcsónak hívnámStalkyard írta:Gondolom gy értette, hogy európai top transzferekhez képest eléggé baráti áron megszereztük. Elvégre Pastoreék és Agüerók szaladgáltak 45 milliókért. Így pedig egy világbajnok klasszis középpályás 35 millió körüli összegért nem volt drága.daffy írta:drága. nem attól volt sok,hogy aguero 45 millió
Gondolom gy értette, hogy európai top transzferekhez képest eléggé baráti áron megszereztük. Elvégre Pastoreék és Agüerók szaladgáltak 45 milliókért. Így pedig egy világbajnok klasszis középpályás 35 millió körüli összegért nem volt drága.daffy írta:drága. nem attól volt sok,hogy aguero 45 millió
drága. nem attól volt sok,hogy aguero 45 milliósura írta:Falcaoért, Agüeroért többet fizettek, mint Fabregasért. Akkor drága volt, vagy olcsó??
Pedig a Málaga tulaja elismerte egy nyilatkozatban, hogy tárgyaltak többek között Eto'o-val, Sneijder-el. Gondolom ők nem lettek vna olcsóak.Chino írta:Ezért szimpibb nekem a Malaga. Ott is van pénz és nem kezdtek el eszetlenül Eto'o-t meg Alvest igazolgatni.
Nagyon remélem nem megy el mert szinte senkivel nem lehetne pótolni, és nemcsak házon belülre értettem. Bár szerintem a csapatból ő az a játékos akiről el tudom képzelni, hogy ennyi kupa után zsíros fizetésért lelépjen. De úgyis kacsa az egész.
Miért? Van rá pénzük megtehteik...ab1daL írta:Ez már kész röhej, amit ezek csinálnak
Egyetértek.Lehet szídni az ilyen csapatokat akik úszkálnak a pénzben csak felesleges.Érthető hogy a legjobb játékosokat próbálják elhozni,persze eztVaratrix írta:Én ugyan nem saraztam emiatt őket. Szerintem semmi gond azzal, hogy nagy csapatot akarnak építeni. Ugyanakkor szerintem nem minden igazolásuk indolkolt, és kifizetődő, de ez az ő bajuk.
Én ugyan nem saraztam emiatt őket. Szerintem semmi gond azzal, hogy nagy csapatot akarnak építeni. Ugyanakkor szerintem nem minden igazolásuk indolkolt, és kifizetődő, de ez az ő bajuk.ab1daL írta:És akkor a City miért kapja a sarat? Nekik is van pénzük, megtehetik.
Capon írta:az még plusz 200 milla.
elbandi írta:Persze megvehetnék.Sőt ha bedobnak egy 100 milliós ajánlatot még hozzá csapjuk akár Villa-t is meg Keitat.Capon írta:Hát most miért ne vehetnék meg!?
Nyilván nem 30 milliókért ahogy a cikkben volt, de egy szép kerek összeg fejében akár el is gondolkozhatnak az eladásán.
Persze erre most kevés az esély, de ha tényleg egy horribilis összeget kínálnának érte akkor azért lenne min izgulnunk.
Persze megvehetnék.Sőt ha bedobnak egy 100 milliós ajánlatot még hozzá csapjuk akár Villa-t is meg Keitat.Capon írta:Hát most miért ne vehetnék meg!?
Nyilván nem 30 milliókért ahogy a cikkben volt, de egy szép kerek összeg fejében akár el is gondolkozhatnak az eladásán.
Persze erre most kevés az esély, de ha tényleg egy horribilis összeget kínálnának érte akkor azért lenne min izgulnunk.
És akkor a City miért kapja a sarat? Nekik is van pénzük, megtehetik.Varatrix írta:Miért? Van rá pénzük megtehteik...Firefox írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... kala-53770
Ez már kész röhej, amit ezek csinálnak
Az b*sz fel hogy a világ egyik legjobb jobbhátvédét összefüggésbe hozzák egy gazdag csapattal?UgyanmárFirefox írta:Figyelj, én rögtön gondoltam, hogy nem nagyon van esélye az Anzsinak,d e azért fel-felba*a az ember agyát ez a sok hülyeség.
Figyelj, én rögtön gondoltam, hogy nem nagyon van esélye az Anzsinak,d e azért fel-felba*a az ember agyát ez a sok hülyeség.Varatrix írta:Ez a focihoz tartozik. Az Arsenal és az udinese szurkolók sem örültek jobban, mint te, amikor bejelentkeztünk a két új fiúnkért. Mellesleg szvsz nem kell aggódnod, de amúgy egy forrást is megjelölhetnél. Mármint hiteleset...Firefox írta:Ha megtehetik, akkor menjenek a Madridhoz vagy a Cityhez, ott úgyis van bőven eladó játékos ...
Ez a focihoz tartozik. Az Arsenal és az udinese szurkolók sem örültek jobban, mint te, amikor bejelentkeztünk a két új fiúnkért. Mellesleg szvsz nem kell aggódnod, de amúgy egy forrást is megjelölhetnél. Mármint hiteleset...Firefox írta:Ha megtehetik, akkor menjenek a Madridhoz vagy a Cityhez, ott úgyis van bőven eladó játékos ...
Ha megtehetik, akkor menjenek a Madridhoz vagy a Cityhez, ott úgyis van bőven eladó játékos ...Varatrix írta:Miért? Van rá pénzük megtehteik...Firefox írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... kala-53770
Miért? Van rá pénzük megtehteik...Firefox írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... kala-53770