Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tökmindegy hol pankrátorkodik, az ő játékának minden bajnokság klaffol, talán az angol lenne a legjobb. Ott még díjjazák is a lábtörő mutatványokat.messideco írta:LuganoPSG
Azért kíváncsi vagyok rá erősebb csapatban és bajnokságban.
Jó vásárt csináltak az olaszok. Forlán leigazolásába jóval kevesebb a rizikó, mint pl a Tévezébe lett volna.visca el barca írta:forlaninter
jók lesznek ott militoval még vagy 2 évig
amekkora pénzéhes lehet elmegy
Ezzel együtt Osvaldo nem igazol az Atleticohoz, aki a hírek szerint már el is utazott Olaszországba, az AS Roma-hoz igazol nagy valószínűség szerint.S.Agüero írta:Hivatalos:
FalcaoAtletico Madrid
Rubén MicaelAtletico Madrid
Ez a két játékos volt összesen 45 millió euro!
már ott is van pár napjasjd írta:bocs, ha már volt, de úgy néz ki, hogy Arda Turan is odakerül 12 millióért
bocs, ha már volt, de úgy néz ki, hogy Arda Turan is odakerül 12 millióértS.Agüero írta:Hivatalos:
FalcaoAtletico Madrid
Kellenek is így,hogy Forlan és Kun is elment,bár még mindig nem tartom olyan nagyra Falcaot,Forlan szerintem bármikor lefocizza..S.Agüero írta:Hivatalos:
FalcaoAtletico Madrid
Valakit muszáj lesz igazolniuk! Ha jól tudom eddig egy támadó érkezett, a Deportól Adrián?! De ha Forlán is távozik Agüero után, akkor nincs mese, bele kell nyúlni a pénztárcába!kanty írta:A cikk végén említik, h Falcao megy az Atleticoba. Rá nagyon kíváncsi vagyok, h mire lenne képes egy a portugálnál erősebb bajnokságban.
Ez igaz.csababarca írta:
Hat millió tényleg nem pénz érte,persze kérdéses a fizetési igénye.
Azt csak úgy megjegyzem,hogy két top bajnokságban nem bizonyított, mert a MU-ban szépen beégett.
Viszont Spanyolországban mindkét csapatában húzóember volt, és lődözte a gólokat.
Hat millió tényleg nem pénz érte,persze kérdéses a fizetési igénye.kanty írta:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2090785
6 millióért megérné Forlán leigazolása. Igaz, h már nem fiatal, de már két top bajnokságban is bizonyított és nem nagyon érződik a játékán, h már 32 éves. Legalább 2 jó év még biztos, h van benne. Tevez leigazolása jóval rizikósabb lenne, nem is jobb játékos, mint Forlán, plusz még ott van, h lelkileg eléggé instabil. Mehet neki akármilyen jól a játék, egyet "gondol" és elfogja a honvágy.