Mondjuk ennek a történetnek ellentmond, h. Özil eléggé törölgette a száját,(nem rosszra gondolni!

Szerk: Igen, megnéztem, ütés volt...persze ettől utána még mondhatott valamit, bár Özil az ütésért rágott be, az tuti.
Na,jöhet a 2.menet.Özil a Twitteres oldalán leírta, hogy azért tette, amit tett, mert David Villa megsértette az iszlám vallást és Ő meg akarta védeni. Az incidens külön érdekessége, hogy az FC Barcelonában 3 muszlim csapattársa is van a spanyol csatárnak.
Bob_Marley írta:Pepes részt adom, néha súrolja vagy átlépi a durvaság keménység határát!Viszont Mourinho nem magára mondta, hogy férfias, hanem a szituációkra, s ironikus pont ő is megjegyezte, hogy néha elestünk majd ápolás, labda vissza stb!Mondandójából ezt vettem ki!Ettől függetlenül a tette, hogy belenyúlt Tito szemébe, büntetést érdemel, s fog is kapni!Ahogy tőlünk Villa!Pep úriember módjára kimaradt, de akármennyire példát mutatott nem nagyon foglalkozott vele a csapat!Kalap1988 írta:Viszont Pepének egy meccsen van 2-3 olyan belépője átlagban, ami csak a K1 arénákba való... Nálunk ilyen nincs, még ha tegnap húztuk is az agyukat picit. ( nem kellett volna, de messze nem színészkedtünk állandóan, 1-2 esetről beszélhetünk és ugyanennyi elrúgott labdáról). A vita hevében mit csináltak, az egy dolog, mondjuk egy edzőnek illene példát mutatnia, nem hülye gyerekként viselkednie. ( lásd Pep, aki megteszi), ez aztán az érett, férfias férfi.....Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!
Ady Endrét belekeverni szerintem eléggé furcsa, mert Ady valóban csak magának ártott, illetve az élete vége felé óriási hívő lett, megbánta bűneit, talán a legszebb Istenes verseket írta ( ez szubjektív, máséit is szeretem). Egyébként pedig életében olyan dolgokért harcolt, amikben hitt, tiszta szívvel, nem csak a sikert hajszolta és nem taposott el másokat ennek érdekében. Mourinho pedig pont ez. Ne hasonlítsunk már össze olyan embereket a mai futballvilággal, akik pénz, paripa és fegyver nélkül, fizetség nélkül harcoltak az általuk igaznak vélt dolgokért. Valóban nagy edző, de ezt sajnos elhalványítja a szememben az emberi mivolta. Ezért nem fogom sosem tisztelni. Patkány emberek pedig vannak, ezért kell börtön, törvények és ezért mondja a vallás is gyarlónak az emberiséget. Ha mindnyájan ugyanolyan emberek lennénk, akkor békés és szép világ lenne ez, de sajnos nem az.Bob_Marley írta:Ezt nem tudom, ilyet nem olvastam!De el tudom képzelni, hogy ezt mondta!Kalap1988 írta:Mourinho egyik nyilatkozatában azt mondta a meccs után, hogy őt férfinak nevelték..... Nem csak a játékosairól említette, hogy férfiasan játszottak. Ez a viselkedés pedig maximum óvodában megy el. Nem tudom mit mondott Villa,de a játékosok felháborodása érthető volt ( persze nem szükséges) Marcelo esete után, ez egy őszinte düh, ami különbözik a vigyorgós, provokáló, hátulról belenyúlok a szemébe stílustól. Mosolyog, látni a videón. Óriási a különbség....
Rivaldo11 nem a nyilatkozatai, viselkedése miatt szimpatizálok vele, hanem munkássága!Nagy különbség!
Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!
szerk: a tette elítélendő a belenyúlok a szemébe, ezt én egy percig nem állítottam, hogy nem így lenne!Büntetést fog kapni, ami teljesen jogos lesz, s remélem ilyen a továbbiakban nem fordul elő, mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!
De még jó, h van egy ilyen nagyszerű szakértő, aki megmondja keményen a frankót. Jól oda mondtad!barca2010 írta:Mondhattok bármit, itt annyi hozzá nem értő van, hogy az fáj. Ami a lényeg, nálunk a futball, náluk meg a nyavajgás, a provokálás azzal a szemét tróger gyökérrel az élen, és ez a gusztustalan alattomos bunkó rugdosódó stílus. Ennyi! Ja és van még keserű pirula a dobozban amit 3 éve nyelnek ezek a gyökerek. Na viszlát hatalmas Madrid imádók, ki is nyalhatjátok josé seggét.
Értelek én,h eredmények miatt jó döntés, de SZERINTEM egy -ha nem a legnagyobb- nagy klub nem engedhetné meg magát,hogy az eredményeket akár a hagyományokat megszégyenítve, előtérbe hozzák.LG írta:....
Az én voltam recrearecrea írta:Nehogy azt hidd, ezért fogják újra és újra megengedni maguknak a durvaságot, alattomosságot. Én még azt is el tudom képzelni, h Mou utasítja őket erre az öltözőben. Valaki okosat mondott itt a fórumon, én 13 éve nézem az klasszikusokat, de ilyen meccsek nem voltak addig, amíg nem Mou volt az edző. Ez az egyik oka, a másik pedig, h már 3 éve folyamatosan ütjük őket, ilyen mértékű egyoldalúságra én nem emlékszem a két csapat történelmében, h 3 szezonban nem tudott vmelyik csapat nyerni a másik ellen.albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?
Ajánlom lejjebb Atlantis hsz-ét. Én is hasonló képen látom.Rivaldo11 írta:Ha figyelembe vetted, annál rosszabb. Akkor a Te ítélőképességeddel is baj van. a strandos dolgot meg nem én említettem, úgyhogy az nem rám tartozik, én mindössze azt mondom, ha fizikailag ott leszünk, ahol kell, nem kell tartanunk semmitől, nálunk az esély.LG írta: Figyelembe vettem, és sztem így 50-50.
Szted ez nem lenéző? Szted ez így korrekt? Költői kérdés, mert tudom, h szted az. De legyen úgy.
Mondom, lehet szimpatizálni murinnyó-féle madriddal, csak nem kell az objektivitás álcája mögé bújtatni mindezt...
Amúgy ott van Miki hsz-e, ahogyan Ő, úgy én is a hiányos felkészülésünknek tudom be a játék képét. Tudom hogy Te nem így vagy ezzel, szerinted murinnyómegintkitaláltvalamithűdeerősezamadrid. amivel nibncs is semmi gond, mert erősek, csak mindent figyelembe véve az 50-50 nekem inkább 60-40 ide.
Van igazság abban amit mondasz. Ahogy tavaly a BL-ben viselkedett ellenünk, azt én is elfogadhatatlannak tartom. De egyedül nemcsak őt tenném sarasnak a dologban, illetve nem is csak a madridi oldalt, mert azért nálunk is van egy-két ember, akit nem kell félteni. Ettől függetlenül igaz, h JM miatt is fajultak idáig a dolgok a két klub között.ozsimiki írta:Az a baj,h nem lehet elhatárolódni, amúgy igazad van, partiban voltak, volt,h jobbak is voltak hosszú percekig, első meccsen majdnem végig, de előrébb is tartottak felkészülésben,és fizikálisan is, én egyelőre ennek tudom be. És így óriási eredmény ez a győzelem!LG írta:
Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt. A sikerünk szvsz nem teljesen megérdemelt, az első meccsek sztem egyértelműen jobbak voltak, a második meccsen kb. egy szint volt a két csapat. Ők csapatként jobban működtek, minket pedig egyéni villanások mentettek meg a kudarctól. Elsősorban Messi, aki 3 nagyon szép góllal, és 2 gólpasszal vette ki a részét a dologból. Villa kb. mind2 meccsen 0 volt játékban, de a gólja vmi egészen pazar volt. Az sem mondhatjuk, h igazán komoly lövőhelyzetből született, vmi egészen hihetetlen íve volt annak a labdának.Alves kell még kiemelni, akinek hátul köszönhetünk sokat.
Sztem nagyon jó ez a Madrid, jelenleg a bajnoki címre 50-50 százalékot adnék a két csapatnak.
Viszont ha már minden lehetőséget megragadsz,h méltasd amikor méltatni lehet Jose-t, most leírhatnád,h szerinted nem e árt továbbra is ez az ember a labdarúgásnak. Gondolom az ilyen cselekedetei miatt már nem bírod annyira...
Talán Barcásnak könnyebb elmagyaráznom,mint pár elvakult madridistának, hogy hiába jó edző Mourinho,de teljesen elbillen a mérleg az ilyen aljadék húzásai miatt, egyszerűen ártalmas a labdarúgást körülvevő fílingre ez az ember. Nem számít neki semmi más csak az eredmény, és bemocskol mindent amit csak úgy érez,h be kell, hogy azt elérje.
Ezek után meg érthető hogy elég sokan magasról tojnak rá,hogy amúgy remek pszich(opata:D)iáter, és amit elképzel azt a játékosok maradéktalanul betartják. Sajnos nagyon benne van a keze,h meccsről meccsre ugyanazokat a tarolásokat megengedi magának pár madrid játékos, hiszen mit látnak az edzőtől? Ugyan spori nem volt semmi, csak férfiak vagyunk, na meg ha kell kinyomom még a szemét is sunyiban a másiknak.
Perez ennél jobban nem tudta volna rombolni a Madrid imázst,h őt idehozta. Capello féle foci is távol volt az igazi Madrid mentalitástól,de ez meg a legtávolabb, ami a sunyiságot, aprítást, focipályára nem illő dolgokat érinti.
Sajnos akkora az eredménykészer odaát,hogy a nézők ennek ellenére kinyalják a seggét,és dicsőítik, memóriájukra rosszul hathat az utóbbi idők eredménytelensége, Magyar drukkerekről nem is beszélve.
nah mind1.
Ha figyelembe vetted, annál rosszabb. Akkor a Te ítélőképességeddel is baj van. a strandos dolgot meg nem én említettem, úgyhogy az nem rám tartozik, én mindössze azt mondom, ha fizikailag ott leszünk, ahol kell, nem kell tartanunk semmitől, nálunk az esély.LG írta: Figyelembe vettem, és sztem így 50-50.
Szted ez nem lenéző? Szted ez így korrekt? Költői kérdés, mert tudom, h szted az. De legyen úgy.
A Real mind a 4-en barátkozni próbálab1daL írta:
Mi a közös a képekben?
Az a baj,h nem lehet elhatárolódni, amúgy igazad van, partiban voltak, volt,h jobbak is voltak hosszú percekig, első meccsen majdnem végig, de előrébb is tartottak felkészülésben,és fizikálisan is, én egyelőre ennek tudom be. És így óriási eredmény ez a győzelem!LG írta:
Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt. A sikerünk szvsz nem teljesen megérdemelt, az első meccsek sztem egyértelműen jobbak voltak, a második meccsen kb. egy szint volt a két csapat. Ők csapatként jobban működtek, minket pedig egyéni villanások mentettek meg a kudarctól. Elsősorban Messi, aki 3 nagyon szép góllal, és 2 gólpasszal vette ki a részét a dologból. Villa kb. mind2 meccsen 0 volt játékban, de a gólja vmi egészen pazar volt. Az sem mondhatjuk, h igazán komoly lövőhelyzetből született, vmi egészen hihetetlen íve volt annak a labdának.Alves kell még kiemelni, akinek hátul köszönhetünk sokat.
Sztem nagyon jó ez a Madrid, jelenleg a bajnoki címre 50-50 százalékot adnék a két csapatnak.
Szted ez nem lenéző? Szted ez így korrekt? Költői kérdés, mert tudom, h szted az. De legyen úgy.Rivaldo11 írta:Figyelembe vettem, és sztem így 50-50. Majd meglátjuk később mi lesz. De sztem akik azt gondolják, h majd nagyon nagy formába jövünk, és mindenkit agyonverünk nagyot tévednek. De ezt nem alapozom semmire, csak megérzés.LG írta: Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Azért, mert szimpatikus Neked murinnyó, meg özil és társai, még nem kell átesni a ló túloldalára...
barca2010 nagyon is jól látja ezt a kb 60%-ot. Ettől még nem nézi le az ellent, és nem elfogult.
Nem teljesen megérdemelt győzelmünkA Madrid többet dominált, több helyzetük volt a két meccsen, ezen mit kell magyarázni?
![]()
még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
LG írta: ...Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt...
A bajnokság sorsa alapvetően nem csak az egymás ellen elért eredményeken múlik. Csinálnak undorító dolgokat, stb., de attól még egy erős csapat, amelyik simán végigmegy a többi spanyol csapaton. És ha a Barcát elkapja egy formahanyatlás szokás szerint, az elhullajtott pontok könnyen megbosszulhatják a dolgot...Rivaldo11 írta: Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Azért, mert szimpatikus Neked murinnyó, meg özil és társai, még nem kell átesni a ló túloldalára...
barca2010 nagyon is jól látja ezt a kb 60%-ot. Ettől még nem nézi le az ellent, és nem elfogult.
Férfias játék...műringyónál vmi nagyon nincs rendben...Na meg őt férfinak nevelték...azért ment oda Villanovához és nyúlt bele a szemébe úgy,hogy Villanova háttal állt az egésznek...ja és miután ezt megtette,szépen megpróbált elosonni onnan...ez ám a férfiasság....ab1daL írta:Lehet itt sarazni a Barcát, a Madridot, mindent, de a vége megint ugyanaz: A Barca győz, a Madrid veszít. Ameddig ez így van, addig azt mond, amit akar a drága José mester. Inkább ezt magyarázza meg, ne azt hogy milyen a "férfias" játék.
Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?LG írta:az ítélőképességél is baj van.barca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
Komolyan, az ilyen emberek miatt érzem már egy jó ideje kellemetlenül magam Barca drukkerként. A beképzeltség, és ellenfél lenézése számomra nagyon ellenszenves dolog, ráadásul az ítélőképességél is baj van.barca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.