Van egy mondás,vagy lehet csak az én agyamban állt össze,de "olyanok a szurkolók,amlyen a csapatuk,meg az edzőjük". ez a realosokra teljesen igaz. Felsőbbrendűséget éreznek magukban,nekik mindent szabad,csak nekik lehet igazuk.
Érdekes módon,itt majdnem mindenki elismerte,hogy a vasárnapi meccsen szerencsénk volt,mert 2-3 góllal jobb volt a madrid. Ők mikor mondanak ilyet? csak a kifogások.
Szerintem a szurkolótársaim túlnyomó része az elmúlt években gond nélkül elismerte hogy jobb a Barcelona, amikor gálázott a katalán együttes, akkor pedig a játékot ismerték el. Most hogy nem volt különbség (a játék presszivitásában), mert nem volt, nem értem miért kellene elismerni azt hogy jobbak vagytok. Ki-ki meccsen több gólt szereztetek, így a kupát megérdemlitek, amihez gratulálni lehet csak.
Amit a csapatom produkált a mérkőzés utolsó perceiben, az pedig szégyen... de emiatt nem fogok elfordulni a csapattól, nem tetszett amit láttam, de szerintem meg lehet érteni a madridistákat, hogy védik a sajátjaikat... a mi klubunk, akkor is, amikor 90 percen keresztül irányítja a mérkőzést ellentmondást nem tűrően, és akkor is amikor milliónyi néző előtt leszerepel...
És annyit azért szeretnék megemlíteni, hogy sokat számít, hogy ki az ellenfél. A játékosaink nem lettek volna ilyenek, ha a Recreativo nyert volna 3-2-re. De a legnagyobb rivális tette mindezt, mint ahogy évek óta rendszerint. Emiatt az agresszivitás, mindannyian megfogjuk érni, hogy fordított szereposztással láthatunk hasonló eseményeket, mint ahogy a két klub közös történelmében megannyiszor láttuk. Ettől is riválisok vagyunk, de hangsúlyozom... nem szabad évi 3-4 mérkőzés miatt beskatulyázni a játékosainkat, mert a sportszerűtlen magatartásunkra nem lehet másik tartós példát hozni a Clásicókon kívül. Sajnos ezt hozza ki a játékosainkból a rivalizálás, és az alárendelt szerep... ilyenkor hátrány a fiatal keret, a hidegvér a játékosainkból még hiányzik... dehát a keret túlnyomó része még azt sem tudja milyen érzés a Barca előtt lenni... nos nem volt szép látvány, és még kevésbé jó érzés. De nincs új a nap alatt, sok ilyet láthattunk már, és sokat is fogunk. Éppúgy a mi részünkről, mint a tiétekről, ez csak idők kérdése. Talán emiatt lenne célszerű megválogatni a negatív jelentésű szavainkat, mert előbb-utóbb ismét aktuálisak lesznek talán épp a mi kedvenceinket illetően.