Xavi nyilatkozata:"Sajnos ez a Real-imázs. A felvételek magukért beszélnek. Csak rugdosódnak, állandóan keresik a perpatvart. Lehetsz agresszív, vagy túlhevült, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek! Szerencsére van igazság, és megkapta a méltó büntetését. Nem vagyunk a legjobb passzban, de még így is vertük a Realt, pedig milyen sokat készültek erre a két meccsre..."
Odanyomta a tutit a Realosoknak,szerintem ebben van egy cseppnyi cukkolás is,ami nekem nagyon tetszik

Guardiola:"Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Ha ez így megy tovább, annak csúnya vége lesz. Tennünk kell valamit az ilyen viselkedés ellen. A játékosaimat rendre utasíthatom, de nem oktathatok ki akárkit az ellenféltől.Mourinhónak tudnia kell, ki ő. Én például ismerem Rui Fariát és Aitor Karankát. Tito nagyon fontos láncszem a Barcánál. A korosztályos csapatoknál dolgozott, most pedig nekem segít, sokan nem lennének itt a Barcában, ha ő nem lenne."
Guardiola is megmondta a tutit,természetesen a maga visszafogott,elegáns stílusában.
Pique:"Valakinek közbe kell avatkoznia, Mourinho tönkreteszi a spanyol focit. Állandóan rászáll a sajtó a katalánokra, pedig nem mi vagyunk ezért a felelősek, a bajok forrása Madridban van."
Nah végreeeeeeee!!!Valaki ki merte ezt mondani!!!Mi régóta szajkózzuk ezt a forumon,de ők nem merték kimondani,most végre valaki megtette!