Barça vs. Real - El Clásico
- visca el barca
- Presidente del Barça
elvonatkoztatva a sok ámokfutástól, a tajparaszt játékosoktól és edzőtől, határozottan látni lehet h tavalyhoz képest sokat fejlodott a madrid. ami nekem nagyon szembetűnő, hogy fizikálisan iszoyat toppon vannak..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
„Az első perctől az utolsóig látványos mérkőzés volt. Nem tudok mást mondani. De a második félidő első percétől kezdve a labdaszedők bujkáltak. Ez kiscsapatoknál szokott előfordulni, amikor bajban vannak. Pepe és Marcelo nagy meccset játszott. A bíró azért van, hogy megbüntesse azokat a szabálytalanságokat, amelyeket lát. Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott – mindannyian tudjuk, hogyan végződnek a pálya egy bizonyos részén történő belépők" – mondta Mourinho, aki tagadta, hogy belenyúlt Tito Vilanova szemébe, akinek a nevét sem tudta.
„Ha azt mondanánk, nagyon elégedettek vagyunk azután, hogy nem nyertünk meg egy címet, képmutatóak lennénk. Ez egy kis trófea, de nem vagyunk boldogok, hogy nem hódítottuk el. A csapat fejlődésével viszont elégedettek vagyunk. Nagyon jól játszottunk ezen a két meccsen, fantasztikusak voltunk. Ha a Barcelona elleni találkozóinkat nézzük, az utóbbi négy hónapban kiegyenlített csatát vívtunk. Mostanáig a második idényeimben mindig jobban teljesítettek a csapataim. Ezen a két összecsapáson megmutattuk, hogy jobbak vagyunk, mint a legutóbbi szezonban" – tette hozzá a portugál szakember.
Josep Guardiola beállította Johan Cruyff rekordját, aki 11 trófeát szerzett a Barca edzőjeként. A katalán mester azonban nem a sikerről, hanem a meccs végén történtekről volt kénytelen beszélni a lefújás után.
„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt" – mondta Guardiola.
Gerard Piqué kemények kritizálta a rivális szakvezetőjét. A védő szerint a portugál edző rossz hatással van az ország futballjára.
„Mourinho tönkreteszi a spanyol labdarúgást. Bűnbakot keresnek, pedig a bűnös Madridban van. Meg kell nézni a felvételeket, és akkor majd megmondhatják, hogy ki volt a hibás. Bízom benne, hogy nem a balhéról, hanem egy nagy meccsről szólnak majd a hírek. Nem először történik meg ez, és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Remélem, ezután lépéseket tesznek annak érdekében, hogy megoldják ezt a problémát, és ne mindig így végződjön" – mondta Piqué.
Xavi is feldúltan nyilatkozott a lefújás után: a Barcelona irányítója szerint a Real Madrid játékosai szándékosan sérülést akartak okozni a katalánoknak. A középpályás továbbá úgy vélte, a fővárosiaknak a pályán kellett volna maradniuk a trófea átadásakor.
„Szégyenletes, amit a Real Madrid mutatott. A felvételek magukért beszélnek, mindez nem illik a klub nagyságához. Nem hagytak minket játszani, folyton rugdosódtak és balhézni akartak. Hiszünk az igazságban, és igazságos eredmény született. Lehet agresszíven futballozni, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek, és ugyanez elmondható Pepéről is. Szánalmas. Ráadásul még reklamáltak is. Amikor a Madrid megnyerte a kupát, mi a pályán maradtunk, nekik is ezt kellett volna tenniük" – mondta Xavi a meccset követően.
„Ha azt mondanánk, nagyon elégedettek vagyunk azután, hogy nem nyertünk meg egy címet, képmutatóak lennénk. Ez egy kis trófea, de nem vagyunk boldogok, hogy nem hódítottuk el. A csapat fejlődésével viszont elégedettek vagyunk. Nagyon jól játszottunk ezen a két meccsen, fantasztikusak voltunk. Ha a Barcelona elleni találkozóinkat nézzük, az utóbbi négy hónapban kiegyenlített csatát vívtunk. Mostanáig a második idényeimben mindig jobban teljesítettek a csapataim. Ezen a két összecsapáson megmutattuk, hogy jobbak vagyunk, mint a legutóbbi szezonban" – tette hozzá a portugál szakember.
Josep Guardiola beállította Johan Cruyff rekordját, aki 11 trófeát szerzett a Barca edzőjeként. A katalán mester azonban nem a sikerről, hanem a meccs végén történtekről volt kénytelen beszélni a lefújás után.
„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt" – mondta Guardiola.
Gerard Piqué kemények kritizálta a rivális szakvezetőjét. A védő szerint a portugál edző rossz hatással van az ország futballjára.
„Mourinho tönkreteszi a spanyol labdarúgást. Bűnbakot keresnek, pedig a bűnös Madridban van. Meg kell nézni a felvételeket, és akkor majd megmondhatják, hogy ki volt a hibás. Bízom benne, hogy nem a balhéról, hanem egy nagy meccsről szólnak majd a hírek. Nem először történik meg ez, és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Remélem, ezután lépéseket tesznek annak érdekében, hogy megoldják ezt a problémát, és ne mindig így végződjön" – mondta Piqué.
Xavi is feldúltan nyilatkozott a lefújás után: a Barcelona irányítója szerint a Real Madrid játékosai szándékosan sérülést akartak okozni a katalánoknak. A középpályás továbbá úgy vélte, a fővárosiaknak a pályán kellett volna maradniuk a trófea átadásakor.
„Szégyenletes, amit a Real Madrid mutatott. A felvételek magukért beszélnek, mindez nem illik a klub nagyságához. Nem hagytak minket játszani, folyton rugdosódtak és balhézni akartak. Hiszünk az igazságban, és igazságos eredmény született. Lehet agresszíven futballozni, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek, és ugyanez elmondható Pepéről is. Szánalmas. Ráadásul még reklamáltak is. Amikor a Madrid megnyerte a kupát, mi a pályán maradtunk, nekik is ezt kellett volna tenniük" – mondta Xavi a meccset követően.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Zúghat a Barnabeuban a Jose Mourinho....ez az ember megérdemli.Vicc és szánalom amit a Real Madrid jelent 2011-ben.Sajnálom,h valakik tudnak azonosulni ezzel az egésszel.Sajnálom,h valakik még ezt is meg tudják magyarázni.
Egyébként lehetséges,h elfogult vagyok de tegnap hazai oldalról nem véltem felfedezni semmi egetrengetően provokatívat vagy sportszerűtlent.Ezért nem látok magyarázatot arra amiket tegnap láttam.De valakik nyilván ezt is meg fogják magyarázni...
Egyébként lehetséges,h elfogult vagyok de tegnap hazai oldalról nem véltem felfedezni semmi egetrengetően provokatívat vagy sportszerűtlent.Ezért nem látok magyarázatot arra amiket tegnap láttam.De valakik nyilván ezt is meg fogják magyarázni...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
Ese portugues (JM) csak a cicakakát akarta kiszedni Tito füléből.
Majd az AS lehozza a képet.
Majd az AS lehozza a képet.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- ab1daL
- Director del Fútbol
Még egy verőember hiányzik onnan előröl, csak leigazolnám a helyükben Adebayort...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
hát ez nem kicsit torz példa, hanem fatális csúsztatás. azzal, hogy ady kurvázott max magának ártott. mourinho embereket, szervezeteket mocskol be. hihetetlen naív, ahogy hozzáállsz mourinhohoz is.Bob_Marley írta: Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!
Nehogy azt hidd, ezért fogják újra és újra megengedni maguknak a durvaságot, alattomosságot. Én még azt is el tudom képzelni, h Mou utasítja őket erre az öltözőben. Valaki okosat mondott itt a fórumon, én 13 éve nézem az klasszikusokat, de ilyen meccsek nem voltak addig, amíg nem Mou volt az edző. Ez az egyik oka, a másik pedig, h már 3 éve folyamatosan ütjük őket, ilyen mértékű egyoldalúságra én nem emlékszem a két csapat történelmében, h 3 szezonban nem tudott vmelyik csapat nyerni a másik ellen.albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A logikus az lenne, ha a bajnokságban kéne lecsücsülni a büntetésüket.albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
elolvasva a már nyilvános véleményeket, óhatatlanul megfogalmazódik bennem, hogy:
-nem mi lihegjük túl a "kemény" játékot? végül is egy erre odaállított szak-apparátus a 92 percet 2-3 ejnye-ejnye lappal elintézte!! az ellenfél első embere kemény,férfiasságnak minősíti amit produkáltak, bennünket meg a szellő is felbillent?!
-félreértés ne essék nem valami irónikus glosszát akarok itt kerekíteni, komolyan azt gondolom hogy, ha mondjuk ennek a két meccsnek nem lesz semmi további következménye(szankciója) az illetékes adminisztrációtól, akkor nekünk magunknak kell átértékelni a kemény -férfias játékról alkotott foglmainkat!
jó, most mienk a megfellebbezhetetlen adu: győztünk! de ha ez nem így lett volna, mit mondana akkor Murinho, a madridi szurkolósereg, a velük szimpatizáns media,....stb?
- szóval én azt mondom nem árt a tanúlságokra odafigyelni, nem árt az ilyen és hasonló "férfiasságokra" felkészülni a pályán és azon kívül is!
az eszközök és módszerek persze széles skálán mozognak de az nekem kissé kevésnek tűnik amit Pep hangoztat, hogy legyünk gyorsabbak. elsősorban azért mert és ez már alább gyakorta elhangzott a Madridot nem könnyű lefutni, egyre nehezebb kipasszolgatni, és egyáltalán egyre nehezebb legyőzni.
mi az ami máris átgondolandó?
- nem lehet a saját kapunk elé szorítva a saját tizenhatosunkon tologatni!
-sokkal kevesebb"deffenzív" játékra lesz lehetőség!(labdaszedés?!!)
-meg kellene tanulni a magasban is passzolni, vagy el kell hagyni, mert a labdavesztéseink zöme így születik
-meg kell tanulni "kezelni" a pontrúgások adta helyzet veszélyeit!
nem kell feltétlenül lehurrogni(engem),hogy könnyű okoskodni, csak leírtam, hogy milyen gondolatokat ébresztett bennem ez az egyébként emlékezetes kupa forduló.
-
-nem mi lihegjük túl a "kemény" játékot? végül is egy erre odaállított szak-apparátus a 92 percet 2-3 ejnye-ejnye lappal elintézte!! az ellenfél első embere kemény,férfiasságnak minősíti amit produkáltak, bennünket meg a szellő is felbillent?!
-félreértés ne essék nem valami irónikus glosszát akarok itt kerekíteni, komolyan azt gondolom hogy, ha mondjuk ennek a két meccsnek nem lesz semmi további következménye(szankciója) az illetékes adminisztrációtól, akkor nekünk magunknak kell átértékelni a kemény -férfias játékról alkotott foglmainkat!
jó, most mienk a megfellebbezhetetlen adu: győztünk! de ha ez nem így lett volna, mit mondana akkor Murinho, a madridi szurkolósereg, a velük szimpatizáns media,....stb?
- szóval én azt mondom nem árt a tanúlságokra odafigyelni, nem árt az ilyen és hasonló "férfiasságokra" felkészülni a pályán és azon kívül is!
az eszközök és módszerek persze széles skálán mozognak de az nekem kissé kevésnek tűnik amit Pep hangoztat, hogy legyünk gyorsabbak. elsősorban azért mert és ez már alább gyakorta elhangzott a Madridot nem könnyű lefutni, egyre nehezebb kipasszolgatni, és egyáltalán egyre nehezebb legyőzni.
mi az ami máris átgondolandó?
- nem lehet a saját kapunk elé szorítva a saját tizenhatosunkon tologatni!
-sokkal kevesebb"deffenzív" játékra lesz lehetőség!(labdaszedés?!!)
-meg kellene tanulni a magasban is passzolni, vagy el kell hagyni, mert a labdavesztéseink zöme így születik
-meg kell tanulni "kezelni" a pontrúgások adta helyzet veszélyeit!
nem kell feltétlenül lehurrogni(engem),hogy könnyű okoskodni, csak leírtam, hogy milyen gondolatokat ébresztett bennem ez az egyébként emlékezetes kupa forduló.
-
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.Bob_Marley írta:mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!
más téma:
amúgy meg már egy ideje az az érzésem,hogy őt senki se veszi komolyan, csak az aktuális csapatainak elvakultabb szurkolói, meg sajnos játékosai, +azon csapat fizetett újságai.
mindenki más tudja előre,h mi lesz, és mosolyog rajta, és elítéli. Persze adott esetben akinek szánja, fel is húzza magát. Viszont abban biztos vagyok,h már pár éve szinte semmit sem nyom a latba a túlnyomó többségnél Mourinho kitervelt pszicho s...rsága. Már a futballt követő emberekre gondolok, pár bíró még becumizza.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Bob: Ok, az eredményeit elvitatni nem lehet. De én hiába imádom pl. a brassóit, nagy a különbség hogy ízletesen feltálalva kapom, vagy egy adag lószr közé keverve...nem ugyanaz, úgy már nem enném meg.
Amíg ez az ember itt lesz, erre, valóságos háborúkra kell számítani. Egészen addig, amíg Perez meg nem unja.
Amíg ez az ember itt lesz, erre, valóságos háborúkra kell számítani. Egészen addig, amíg Perez meg nem unja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ez nagyon eltér a tárgytól, de ebben nagyot tévedsz, nem akarok példálózni!mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt nem tudom, ilyet nem olvastam!De el tudom képzelni, hogy ezt mondta!Kalap1988 írta:Mourinho egyik nyilatkozatában azt mondta a meccs után, hogy őt férfinak nevelték..... Nem csak a játékosairól említette, hogy férfiasan játszottak. Ez a viselkedés pedig maximum óvodában megy el. Nem tudom mit mondott Villa,de a játékosok felháborodása érthető volt ( persze nem szükséges) Marcelo esete után, ez egy őszinte düh, ami különbözik a vigyorgós, provokáló, hátulról belenyúlok a szemébe stílustól. Mosolyog, látni a videón. Óriási a különbség....
Rivaldo11 nem a nyilatkozatai, viselkedése miatt szimpatizálok vele, hanem munkássága!Nagy különbség!
Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!
szerk: a tette elítélendő a belenyúlok a szemébe, ezt én egy percig nem állítottam, hogy nem így lenne!Büntetést fog kapni, ami teljesen jogos lesz, s remélem ilyen a továbbiakban nem fordul elő, mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!

Bob, kivételesen ellentmondok neked. Marcelo hivatkozhat talán felfokozott hangulatra, Ramos is tavaly, vagy Pepe, hisz nála ez egy folyamatos életállapot. Ez persze nem kifogás, amikor tisztes embert oviskorban megtanítják az indulatait kordában tartani.
Mourinhoban az ami kibaszottul felhúz, hogy ő nem volt indulatos, dühös, csalódott lehet, de indulatos nem. Aljas megfontolásból, hideg fejjel odamegy és kinyomja az ellenfél szemét, majd elsomfordál ártatlanságot tettetve. Aki valóban elveszti az önkontrollt, az megy neki annak, akinek fájdalmat akar okozni, mint a kis Özil, nem patkánykodik, mint Mourinho. Erre nincs mentség, alattomos, a Madridhoz, a labdarúgáshoz, de továbbmegyek: férfihoz, emberhez méltatlan cselekedet.
Mourinhoban az ami kibaszottul felhúz, hogy ő nem volt indulatos, dühös, csalódott lehet, de indulatos nem. Aljas megfontolásból, hideg fejjel odamegy és kinyomja az ellenfél szemét, majd elsomfordál ártatlanságot tettetve. Aki valóban elveszti az önkontrollt, az megy neki annak, akinek fájdalmat akar okozni, mint a kis Özil, nem patkánykodik, mint Mourinho. Erre nincs mentség, alattomos, a Madridhoz, a labdarúgáshoz, de továbbmegyek: férfihoz, emberhez méltatlan cselekedet.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ne féljetek, ha ezt továbbra is így folytatja, lehet Gijonban is megpróbálják megkarcolni egy késsel, ahogy tették ezt La Corunaban. Bár hozzáteszem, ellenzem az ilyen, és ehhez hasonló cselekedeteket!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- albicelesteX
- A Vadász
Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?

-
- Director del Fútbol
Mourinho egyik nyilatkozatában azt mondta a meccs után, hogy őt férfinak nevelték..... Nem csak a játékosairól említette, hogy férfiasan játszottak. Ez a viselkedés pedig maximum óvodában megy el. Nem tudom mit mondott Villa,de a játékosok felháborodása érthető volt ( persze nem szükséges) Marcelo esete után, ez egy őszinte düh, ami különbözik a vigyorgós, provokáló, hátulról belenyúlok a szemébe stílustól. Mosolyog, látni a videón. Óriási a különbség....
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
...ha nem te magad írod, hogy személyes kedvenced ez a portugál khetseg, még azt írnám, ok, Te így látod. Na de hát ezt azér' mégse...Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!
Mi kell még, hogy lásd, hogy ez egy veszíteni nem tudó, aljas patkány??? Igen, Villától sem volt szép, de hogy egy edző, aki a világ egyik legnagyobb klubját irányítja???
Még jó hogy nem mi vagyunk a balhéért a hibásak!
Ja, és a fegyelmi bizottság helyében kiosztanék a senkiházinak vagy 10 meccses lelátói bérletet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.08.18. 12:50:52-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt" by Guardiola
"Szégyenletes, amit a Real Madrid mutatott. A felvételek magukért beszélnek, mindez nem illik a klub nagyságához. Nem hagytak minket játszani, folyton rugdosódtak és balhézni akartak. Hiszünk az igazságban, és igazságos eredmény született. Lehet agresszíven futballozni, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek, és ugyanez elmondható Pepéről is. Szánalmas. Ráadásul még reklamáltak is. Amikor a Madrid megnyerte a kupát, mi a pályán maradtunk, nekik is ezt kellett volna tenniük" by Xavi
Pep nem először ad leckét illemből, az úriembereknek nem kell kemény szavakat és gyalázó megjegyzéseket használniuk ahhoz, hogy az ellenfelük fölé kerekedjenek.
Xavi nyilatkozatát az utolsó sor miatt írtam le, az az előtti rész nem volt éppen szükséges, pláne azzal párhuzamosan, hogy Pep csillapítani akarta a kedélyeket, de persze felfokozott idegállapotban az ember sokfélét tud nyilatkozni.
(A nyilatkozatok az nso-ról vannak.)
"Szégyenletes, amit a Real Madrid mutatott. A felvételek magukért beszélnek, mindez nem illik a klub nagyságához. Nem hagytak minket játszani, folyton rugdosódtak és balhézni akartak. Hiszünk az igazságban, és igazságos eredmény született. Lehet agresszíven futballozni, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek, és ugyanez elmondható Pepéről is. Szánalmas. Ráadásul még reklamáltak is. Amikor a Madrid megnyerte a kupát, mi a pályán maradtunk, nekik is ezt kellett volna tenniük" by Xavi
Pep nem először ad leckét illemből, az úriembereknek nem kell kemény szavakat és gyalázó megjegyzéseket használniuk ahhoz, hogy az ellenfelük fölé kerekedjenek.
Xavi nyilatkozatát az utolsó sor miatt írtam le, az az előtti rész nem volt éppen szükséges, pláne azzal párhuzamosan, hogy Pep csillapítani akarta a kedélyeket, de persze felfokozott idegállapotban az ember sokfélét tud nyilatkozni.
(A nyilatkozatok az nso-ról vannak.)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pepes részt adom, néha súrolja vagy átlépi a durvaság keménység határát!Viszont Mourinho nem magára mondta, hogy férfias, hanem a szituációkra, s ironikus pont ő is megjegyezte, hogy néha elestünk majd ápolás, labda vissza stb!Mondandójából ezt vettem ki!Ettől függetlenül a tette, hogy belenyúlt Tito szemébe, büntetést érdemel, s fog is kapni!Ahogy tőlünk Villa!Pep úriember módjára kimaradt, de akármennyire példát mutatott nem nagyon foglalkozott vele a csapat!Kalap1988 írta:Viszont Pepének egy meccsen van 2-3 olyan belépője átlagban, ami csak a K1 arénákba való... Nálunk ilyen nincs, még ha tegnap húztuk is az agyukat picit. ( nem kellett volna, de messze nem színészkedtünk állandóan, 1-2 esetről beszélhetünk és ugyanennyi elrúgott labdáról). A vita hevében mit csináltak, az egy dolog, mondjuk egy edzőnek illene példát mutatnia, nem hülye gyerekként viselkednie. ( lásd Pep, aki megteszi), ez aztán az érett, férfias férfi.....Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!

Hagyjuk már ezt... Ő maga egy idióta vadbarom, semmi köze nincs hozzá annak, hogy korábban Itáliában edzősködött. Így született egyszerűen, hogy egy elviselhetetlen **** legyen.Lionel Kicsi Messi írta:Egyszerű! Idehozta az olasz foci durvaságátInitom írta:Holvannak azok az idők (pedig nem vagyok idős) mikor Puyol és Raúl ölelkezik meccs után![]()
Mennyivel jobb volt az... még a 2-6 nál tudtak emelt fővel veszteni,majd Mou érkezésével megtört valami.
Érdekes Schuster,Pellegrini,stb. idején miért nem voltak ilyenek?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Így van, de azért nem éppen a "túlzott" szóval jellemezném Mourinho sokadik alattomos megnyilvánulását...de nehogy már Villa legyen a gaz, miután Marcelo így beaprította Cescet...az tény, hogy kicsit túl van beszélve ez az egész, Marcelonak ez a második kiállítás-gyanús esete volt a meccsen, plusz Pepe is alakított, de azért ne vigyük túlzásba, nem volt annyira durva meccs, mint a kupadöntő. Múltkor kellett volna kapniuk 1 v 2 pirost, most Marcelo meg is kapta, bár talán kicsit későn, de szerintem a bíró nem fújt rosszul, felesleges ezen rugózni ennyit. Amíg Zsozé Mordor edzője, addig ez így fog menni.Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!
-
- Director del Fútbol
Viszont Pepének egy meccsen van 2-3 olyan belépője átlagban, ami csak a K1 arénákba való... Nálunk ilyen nincs, még ha tegnap húztuk is az agyukat picit. ( nem kellett volna, de messze nem színészkedtünk állandóan, 1-2 esetről beszélhetünk és ugyanennyi elrúgott labdáról). A vita hevében mit csináltak, az egy dolog, mondjuk egy edzőnek illene példát mutatnia, nem hülye gyerekként viselkednie. ( lásd Pep, aki megteszi), ez aztán az érett, férfias férfi.....Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!