Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ámen!Boixos írta:tényleg nem kell patkányozni, férgezni stb a madridi szakvezetőjét, de egyértelmű, h amióta ő ott van, azóta ilyenek a klasszikusok, amilyenek.
azóta fordulhat elő az, h vannak olyan madridi játékosok, akik a szó szoros értelmében arra mennek, h hordágyon vitessék le a csapatunk legjobbjait - elsősorban messit -, és murinnyó óta fordulhat elő olyan, h egy magáról megfeledkezett vaddisznó így szálljon bele egy tök ártatlan helyzetben fabregasba, abba a játékosba, akivel kapcsolatban közismert, h évek óta a barca leginkább kergetett igazolási célpontja volt. "üdv a klubban, cesc!" - biztos ez volt az apropója a dolognak.![]()
az igazán nagy edző, mint pl capello, egy béka segge alatt levő madridból tudott kihozni egy bajnokcsapatot, nálam kb itt kezdődik a szakmai tudás, nem ennél a handabandázó, szemkinyomogatós suttyónál.
régen nem ez volt a szitu, ezzel az emberrel honosodott meg ez a hozzáállás a madridnál. egyértelmű, h nem fogok sajnálkozni a madrid ilyen jellegű problémáin (sem), mert konkrétan leszrom az összeset, de az ellenfeleik, elsősorban a mieink egészségi állapota miatt mondom, h kár ezért.
Ha a patkányt sarokba szorítják, foggal-körömmel védekezni ill. támadni fog.Bányász írta:Zúghat a Barnabeuban a Jose Mourinho....ez az ember megérdemli.Vicc és szánalom amit a Real Madrid jelent 2011-ben.Sajnálom,h valakik tudnak azonosulni ezzel az egésszel.Sajnálom,h valakik még ezt is meg tudják magyarázni.
Egyébként lehetséges,h elfogult vagyok de tegnap hazai oldalról nem véltem felfedezni semmi egetrengetően provokatívat vagy sportszerűtlent.Ezért nem látok magyarázatot arra amiket tegnap láttam.De valakik nyilván ezt is meg fogják magyarázni...
ezzel csak az a gond, h nem most kell a topon lenni...visca el barca írta:elvonatkoztatva a sok ámokfutástól, a tajparaszt játékosoktól és edzőtől, határozottan látni lehet h tavalyhoz képest sokat fejlodott a madrid. ami nekem nagyon szembetűnő, hogy fizikálisan iszoyat toppon vannak..
hát ez nem kicsit torz példa, hanem fatális csúsztatás. azzal, hogy ady kurvázott max magának ártott. mourinho embereket, szervezeteket mocskol be. hihetetlen naív, ahogy hozzáállsz mourinhohoz is.Bob_Marley írta: Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!
Nehogy azt hidd, ezért fogják újra és újra megengedni maguknak a durvaságot, alattomosságot. Én még azt is el tudom képzelni, h Mou utasítja őket erre az öltözőben. Valaki okosat mondott itt a fórumon, én 13 éve nézem az klasszikusokat, de ilyen meccsek nem voltak addig, amíg nem Mou volt az edző. Ez az egyik oka, a másik pedig, h már 3 éve folyamatosan ütjük őket, ilyen mértékű egyoldalúságra én nem emlékszem a két csapat történelmében, h 3 szezonban nem tudott vmelyik csapat nyerni a másik ellen.albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?
A logikus az lenne, ha a bajnokságban kéne lecsücsülni a büntetésüket.albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?
nem tudom te hol élsz, de igenis vannak olyan emberi lények,akik inkább patkányok, és hasonló szimpi állatok, mint emberek. Most nem Mourinho feltétlen, bár ő sem valami nagy emberi értékekkel bíró tag,de nehogy azt írd nekem,h pl egy olyan "állat" aki kisgyerekeket ront meg,esetleg gyilkol, vagy egyéb dolgok, azok emberi fajba sorolhatóak. Ez nagy OFF itt, szóval offba válaszolj majd,csak már nem bírtam nézni,hogy sok esetben naiv vagy,és folytatod ennek a tahónak a védését.Bob_Marley írta:mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!
Ez nagyon eltér a tárgytól, de ebben nagyot tévedsz, nem akarok példálózni!mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!
Ezt nem tudom, ilyet nem olvastam!De el tudom képzelni, hogy ezt mondta!Kalap1988 írta:Mourinho egyik nyilatkozatában azt mondta a meccs után, hogy őt férfinak nevelték..... Nem csak a játékosairól említette, hogy férfiasan játszottak. Ez a viselkedés pedig maximum óvodában megy el. Nem tudom mit mondott Villa,de a játékosok felháborodása érthető volt ( persze nem szükséges) Marcelo esete után, ez egy őszinte düh, ami különbözik a vigyorgós, provokáló, hátulról belenyúlok a szemébe stílustól. Mosolyog, látni a videón. Óriási a különbség....