2011.08.18. 12:04:45
„Nyilvánvaló, hogy mindig van konfliktus. Marcelo szerelése nem volt annyira durva. A döntetlen sokkal igazságosabb eredmény lett volna. Már nagyon rég óta mondogatjuk, hogy mit gondolunk a játékvezetők teljesítményéről. Ennek ellenére, én szeretnék gratulálni a győztesnek." by Casillas
"Amit most mondok, azt nem kritikának szánom, csak a tényeket közlöm: nem volt náluk a labda a második félidőben a labdaszedőknek köszönhetően, ami leginkább a kis csapatokra jellemző, amikor nehézségeik támadnak. Ami történt megtörtént, és én maradéktalanul boldog vagyok a csapatommal."
"Keményen, férfi módjára játszottunk és nem rogytunk a földre minden apró kis érintéstől." by Mourinho
Mindenki ítélje meg, ahogy akarja... mindenesetre számomra úgy tűnik, hogy folytatódik a bírózás, ráadásul már Casillas által is...
De Moutól ez a kis csapatos duma, meg a férfias játék szembeállítása a színészkedéssel, a jó és a rossz két végleteként... ez számomra vérlázító, ilyen nyilatkozatok után mégis mit mondjanak a madridisták, akik vakon követik? Ohh, hát hogyne a rugdosódás belefér, Marcelo csak férfiasan játszott, valójában nem akarta felnyársalni Cesc lábát...
Amíg a portugál az edző, addig itt békesség nem lesz, és megmondom őszintén, hogy nekem nem is tetszett eddig sem az álszenteskedés, meg hogy ápoljuk a baráti kapcsolatot a két klub között... ugyan már. ez a két klub soha a büdös életben nem volt jó viszonyban, mutassanak akármit a média meg a nagyközönség felé. Ez nem egy Inter-Milan vagy egy MU vs City ellentét... Ez nem csak a fociról szól! Ezért írom azt, hogy nem Mourinho a közvetlen okozója, ő inkább csak adott egy lökést a dolgoknak, de amúgy is idő kérdése volt, hogy meddig marad fenn ez a "baráti", véleményem szerint álszenteskedő légkör, ami az utóbbi néhány évben kialakult. Nem azt mondom, hogy innentől gyalázzuk egymást mi szurkolók, meg gyalázzák egymást a játékosok meg a takarító személyzet is, de akkor is, legyen meg az a parázs hangulat, ami két ősi rivális meccséhez kell!