Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nekünk most a Getafe elleni örökrangadóraBodi írta:Huuuu ez nagyon jó,régen örültem már valaminek ennyire!!!!!Már nagyon várom!!!!
azért ez lehet kicsit erős, mert ez a meccs akkor is klasszikus lenne, ha a Barca vezetne, a Margó pedig a 20. helyen tengődne (fordított helyzet term. még véletlen sem lehetDrigo írta: sztem sima mecs lesz a JELENLEGI formákat nézve de ez addig sokat változhat(úgy gondolom h a barca sokkal jobb a real meg sokkal gyengébb lesz)
Silvanus okosan tetted fel a kérdést!M azt kérdezted h ki mit vár nem azt h mit szeretne...Igaz én még távolról sem vok realos de sztem sima mecs lesz a JELENLEGI formákat nézve de ez addig sokat változhat(úgy gondolom h a barca sokkal jobb a real meg sokkal gyengébb leszSilvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL
![]()
![]()
![]()
Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...
Én természetesen győzelmet várok,de h összejön-e..Silvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL
![]()
![]()
![]()
Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...
1értelmű, hogyha nem ronaldinho kapja az aranylabdát, akkor ott súlyos csalás vagy hozzánemértés van a háttérben.
ő viszi a hátán a cselszit, ronaldinhohoz persze nem hasonlítható!! ronaldinhohoz senki sem hasonlítható!
nálam a sorrend:
1. Ronaldinho
2. Adriano
3. Gerrard
sztem lampard dinnye lápnyomának a nyaldosására se érdemes akárhogy is utálom a bárkát és kedvelem a cselszkit de akkor sem kéne lampardnak megkapnia a labdát!