Alapvetően számomra ez a topic tabunak számít, ám a tegnapi meccs után úgy érzem muszáj írnom ide. Szerencse, hogy tegnap este nem volt rá lehetőségem, mert az a post szerintem szankcióhoz vezetett volna
Először is, úgy gondolom, hogy ez a Madrid játékban nagyon jó. Nagy nyomást helyeztek a hátsó alakzatunkra, ami sokszor csődöt is mondott. Eladott labdák sokasága, rossz helyezkedés.. Minden Madrid támadásnál görcsöltem, hogy nehogy bakizzunk hátul

Valamiért úgy éreztem, hogy bizonytalanok vagyunk a pálya ezen területén. Danit viszont ki kell emelni, Ronaldo nem sok sót evett meg azon az oldalon.

Aztán lassan átvettük az irányítást, és ennek meg is lett az eredménye. Piqué akkora zsugát adott, hogy csak csodálkoztam

Nem közönséges megmozdulás egy védőtől
2. félidő meg..
Nem értem Mourinhot, meg az egész csapatát. Ha csak is kizárólag a labdarúgással foglalkoznának sokkal jobb lenne, Nekünk is, és Nekik is! Pepe játéka számomra értékelhetetlen. Javarészt nem is a játékszert nézi, hanem az embert. Nagyon alattomos játékos, pedig alkatilag szerintem adott lenne, hogy egy jó középső védő legyen. Kár, hogy ilyen buta, és inkább a küzdősporttal foglalkozik. Marcelo meg :

Csak szánom a szerencsétlen kis brazilt. Agyatlan, szemtelen, számomra egy undorító játékos. Nehéz a szemembe Pepét megelőzni, de tegnap kiegyenlített a brazil.
Távol attól, hogy minden Barcelona játékos angyal, de az a tény, hogy hányszor fejezett a Madrid a Barca ellen 10 emberrel, nem lehet véletlen. Nem lehet minden bíró elfogult...
Mourinho magán akciója meg akkora ellenszenvet váltott ki belőlem, hogy azon gondolkodtam, vajon Dexter Morgan-t nem lehetne e meginvitálni egy kis csemegére.
Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Sajnálom az objektív Madrid szurkolókat. Nem ezt kell, hogy lássák a fiatalok. Van elég agresszivitás a pályán kívül, és jó lenne, ha ott is maradna.
Egy szó, mint száz : megvan a 2011/2012-es szezon első igazán értékes kupája. Gratulálok a CSAPATNAK!

Visca el Barca!