Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez már tényleg a legalja ( mármint a nyilatkozatok ). Nem is mondok semmit, ez egyszerűen már minősíthetetlen. Egy életre elment a kedvem ettől az egésztől, nem akarok egy tetves nyomorult clásicót sem látni egy jó darabig. Ez már nem a futballról szól.looka írta:!
Egy igazi férfi.Lionel Kicsi Messi írta:http://www.youtube.com/watch?v=ck0zKU9TNr0
És akkor ez mi? elmegy az ilyen ember is a tudjátok hova..

Egyszerű! Idehozta az olasz foci durvaságátInitom írta:Holvannak azok az idők (pedig nem vagyok idős) mikor Puyol és Raúl ölelkezik meccs után![]()
Mennyivel jobb volt az... még a 2-6 nál tudtak emelt fővel veszteni,majd Mou érkezésével megtört valami.
Érdekes Schuster,Pellegrini,stb. idején miért nem voltak ilyenek?

Ugyan-ugyan, nem kell ezért elnézést kérned. Túlzottan is finoman fogalmaztálFirefox írta:Rohadjon meg a tetves féreg.Ha kitiltanak nem érdekel.Ez nem ember hanem egy büdös féreg.Elnézést mindenkitől.NIka írta:http://www.youtube.com/watch?v=B_t1fk-L ... r_embedded
eltudná ezt valaki magyarázni? ez valami ? eggyáltalán mi értelme volt ennek?

Rohadjon meg a tetves féreg.Ha kitiltanak nem érdekel.Ez nem ember hanem egy büdös féreg.Elnézést mindenkitől.NIka írta:http://www.youtube.com/watch?v=B_t1fk-L ... r_embedded
Erre én is felfigyeltem meccs közben, de sztem örülne, ha lenne ilyen támadója XDDNIka írta:http://www.youtube.com/watch?v=B_t1fk-L ... r_embedded
Nem igazán lökte vissza, inkább egy komoly fülest adott neki. Nekem nagyon tetszett, mert nem számított rá a p...szt, hogy valaki visszaáll neki és megalázza egy olyan tockossal, amit otthon ad a gyereknek, mikor játszik az étellel.wessel írta:http://indavideo.hu/video/Mourinho_inzu ... Villanovat
Műringyó akciója videóval is...
Köpnivaló...
Szerk:
És még utána a munkatársai mutogatnak Villanovára azért mert visszalökte...
Hova süllyed még ez a Madrid?
Kicsit máshogy látom...szerintem az első félidőben kb ott folytattuk, ahol Madridban abbahagytuk, bár 5 helyett mondjuk 15 perc (összesen) volt, amikor jól játszottunk. Szerintem a második félidőben érdekes módon pont nekünk nem jött rosszul, hogy nem volt folyamatos játék, és nagyjából kézben tartottuk a meccset. Akkor lettünk a legstabilabbak, mikor bejött Adriano, Cesc és Keita is a középpályára. Talán a Real ellen a jövőben jó lehet ez a sok kp-s taktika, bejött már egyszer a Bernabéuban is, még Pellegrini idején. Stabilabbak lettünk, és az egyenlítő gólt leszámítva ebben a periódusban voltunk a legjobbak.Barcaman1993 írta:Nekem tegnap úgy tűnt, hogy inkább mi nehezítettük meg magunknak a meccset. Egyrészt 2 ilyen gólt nem szabad kapni, másrészt teljesen fölhagytunk a támadásokkal a 2. félidőben. Az elsőben játszottuk a saját játékunkat és jöttek a helyzetek, meg a gólok. Itt a másodikban teljesen átadtuk a teret nekik és hát benne volt, hogy esetleg egy begyömöszölt labdából gól születik. Ezután viszont ismét a saját játékunkat játszottuk és jöttek is a helyzetek. A gólon kívül is voltak helyzeteink. Ezen a hozzáálláson kicsit majd kell változtatni, bár lehet, hogy ez az erőnlétnek is betudható.
Én is így látom, Alves tegnap óriási meccset játszott, Ronaldo a túloldalon eredményesebb lehetett volna. Az meg szerintem tény, hogy Madridban gólokkal kellett volna nyernetek, ott nem használtátok ki a szerencsétlenkedéseinket és a katasztrofális formát, 3 nap alatt tudtunk annyit javulni, hogy legalább egy ilyen nyögvenyelős meccsen be tudjuk húzni hazai pályán. Még mindig közel sem voltunk olyanok, mint pl a United ellen, de ebben vastagon benne vagytok ti is, jól támadtatok le. Mindenesetre támadásban nem vagyunk túl jók sajnos, Alves a hihetetlen védőmunkája mellett nem tudott feljönni, ehhez kéne még 1 kicsit jobb erőnlét. Illetve picit több elmozgás elöl az egész csapattól, mert az látszik, hogy ezzel a fellazult Madrid-védelemmel lehet csinálni akármit, ha össze tudjuk magunkat szedni, és a játékra figyelünk.ferninho írta:no hát először is grat
másodszor:
jobbak voltatok, ez sztem egyértelmű, mégis elég szoros lett a meccs csak sajnos az a meccs végi gól...
megnéztem volna egy hosszabítást...
most a Marcelos esetet leszámítva nagyjából ugyanannyit rúgdosodott mind két csapat (plusz nálunk volt még egy-két fura mozdulat : szögletnél Pepe, Marcelo amikor felugrás közbe kitette a lábát "Messinek" stb), csak nálatok vmiért mindig elmaradtak a lapok, ez engem nagyon zavartamúgy jó volt a spori.
ezt sajnos nem Barcelonában vesztettük el, hanem Madridban.
ott lazán le kellett volna hozni a meccset 4-2-re ha reálisan nézzük a dolgokat.
sajnáltam nagyon, hogy nem sikerült megnyerni a kupát, de viszont szoros meccs volt és jó volt nagyon az első félidő.
a legnagyobb hibát szvsz ott követte el José, hogy túl későn cseréltetett oldalt CR-rel, mert egyszerűen nem tudott mit kezdeni Alvessel. Míg Di Mariának ez sikerülhetett volna párszor szerintem.