Kicsit máshogy látom...szerintem az első félidőben kb ott folytattuk, ahol Madridban abbahagytuk, bár 5 helyett mondjuk 15 perc (összesen) volt, amikor jól játszottunk. Szerintem a második félidőben érdekes módon pont nekünk nem jött rosszul, hogy nem volt folyamatos játék, és nagyjából kézben tartottuk a meccset. Akkor lettünk a legstabilabbak, mikor bejött Adriano, Cesc és Keita is a középpályára. Talán a Real ellen a jövőben jó lehet ez a sok kp-s taktika, bejött már egyszer a Bernabéuban is, még Pellegrini idején. Stabilabbak lettünk, és az egyenlítő gólt leszámítva ebben a periódusban voltunk a legjobbak.Barcaman1993 írta:Nekem tegnap úgy tűnt, hogy inkább mi nehezítettük meg magunknak a meccset. Egyrészt 2 ilyen gólt nem szabad kapni, másrészt teljesen fölhagytunk a támadásokkal a 2. félidőben. Az elsőben játszottuk a saját játékunkat és jöttek a helyzetek, meg a gólok. Itt a másodikban teljesen átadtuk a teret nekik és hát benne volt, hogy esetleg egy begyömöszölt labdából gól születik. Ezután viszont ismét a saját játékunkat játszottuk és jöttek is a helyzetek. A gólon kívül is voltak helyzeteink. Ezen a hozzáálláson kicsit majd kell változtatni, bár lehet, hogy ez az erőnlétnek is betudható.
Peptől óriási húzás volt, hogy Adrianót kitette a jobbszélre, kalkulálva azzal, h Khedira lecserélése miatt Coentrao úgyis beljebb húzódik. A brazil gyakorlatilag nyerőembere volt a meccsnek gólpasszával, illetve nem nagyon tudták tartani (ezen én is meglepődtem).
Ami negatív meglepetés volt számomra, az Xavi bűnrossz játéka, bár nyilván kevesebb labdát szórt el, mint Thiago a múlt héten. A karmesterünk persze nem egészséges, de ennél több kell, akárcsak Piquétől, aki a meccs elején votl nagyon bizonytalan (a gólpassza mondjuk szép volt, ill ő is sérült volt).
Messi pedig szenzációs volt, elfogytak a jelzők...örülök ennek a szuperkupának, megérte fennmaradni. Úgy érzem egyébként, hogy a Real is hihetetlenül jó, rajtunk kívül nincs ellenfelük. Remélem, idén még verjük őket, és Mou bukik