Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát igen. Azért nagy szerepe van Pepnek is abban hogy Messi folyamatosan világklasszis teljesítményt nyújt. Az elmúlt 3 év 11 trófeája, hűen tükrözi hogy mennyire tudja motiválni, kordában tartani a játékosokat Guardiola. Ezzel nem arra célzok hogy ha elmegy, Messi leereszt, és nem is azt mondom hogy Pep nélkül nem tartani itt. De nagy kérdés hogy mi lesz ha távozik? Mert nem úgy tűnik hogy az elkövetkezendő 10 évben itt marad, aztán ki tudja.Fecooo írta: a képességei adottak, innentől csak a pszichológiai tényezők akadályozhatják meg ebben![]()

Ezt a kupát sztem abszolút neki köszönhetjük. Csapatként a 2 meccs alapján én jobbnak láttam a Madridot, de elsősorban az ő 3 gólja, és 2 gólpassza a mi oldalunkra billentette a mérleg nyelvét.messideco írta:Adjunk hálát az Istennek, hogy ilyen focista játszik a Barcában!![]()
Köszönjük Messi!
No nem azért, bíztam én a csapatban,ezt nem arra értettem hogy nem,csak,megdícsértem őket,mert megérdemlik...peccerta írta:Meg ,és legközelebb így bízz a saját csapatodban:)
Jó éjt....
Ha lekiabálsz,kérlek holnap tedd amikor itt vagyok:)))))))))))))))
Leo Messi az isten!
Most tuti elélvezek álmomban:))))))))))))))))))))
Erre nem lehet mit mondani,persze le a kalappal az egész team előtt,edzés nélkül leverik a Realt,hát hiába már rutinkból megy...Fecooo írta:a Szuperkupa két meccsből állt, ezen szereztünk 5 gólt... Messi 3 gól+2 gólpassz, pedig 1 hete még nyaralt
csókoltatjuk Krisztiánt![]()
![]()
Akkor 2 meccs 3 gól és 2 gólpassz. Azt a kuma életbe.Capon írta:Azért Messi sem sokáig váratott minket az első góljával, nagyon rendes tőle.
Na és ő adta Villanak is a gólpasszt.
Fecooo írta:a Szuperkupa két meccsből állt, ezen szereztünk 5 gólt... Messi 3 gól+2 gólpassz, pedig 1 hete még nyaralt
csókoltatjuk Krisztiánt![]()
![]()