Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt bárki befejelhette volna, nem ő volt a főhiba.MichaaBee írta:Végülis csak egy öngólt hozott össze,s emmi többet.Kash írta:Utóvégre ottvan Busquets, az Arsenal elleni Bl nyolcadöntőn back-et játszott, és nem volt semmi gond.![]()
Egyébként tényleg nincs vele baj szerintem középhátvéd poszton, de az Arsenal elleni BL nyolcaddöntővel való példálózás túl magas labda volt, bocs.
Végülis csak egy öngólt hozott össze,s emmi többet.Kash írta:Utóvégre ottvan Busquets, az Arsenal elleni Bl nyolcadöntőn back-et játszott, és nem volt semmi gond.
Nagyon kemény lesz így, mert hát Masche megállja a helyét, de kell egy eredeti poszton játszó középhátvéd isS.Agüero írta:Na, például ezért kellett volna középső védőt vennünk!Bobberto írta:Basszus....![]()
3 hétre kidőlt Piqué. Így elég sebezhetőek leszünk középen :/
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 7346.shtml![]()
Mondjuk még vehetünk, van egy hetünk rá, de nem valószínű.
alves-masch-eric-adriano védősor nem igazán összeszokott és nem is erős.
most akkor 3 hétig se Puyol se Piqué.
Szerintem csak Twitterezikmessideco írta:Iniesta miért búsúl?
Na, például ezért kellett volna középső védőt vennünk!Bobberto írta:Basszus....![]()
3 hétre kidőlt Piqué. Így elég sebezhetőek leszünk középen :/
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 7346.shtml
szerintem csak a fizetését számolja, sunyiban...messideco írta:Iniesta miért búsúl?
Kénytelenek lesznek, mert nem marad ember...Alvesnek és Mascheranonak is kezdeni kell+Messinek is.ab1daL írta:Sánchez is egy félidőt játszott tegnap, Alves ha jól tudom végig játszott a brazil válogatottban, innentől kezdve, mindegyik dél-amerikai játszhat szvsz. Masch majd megy a védelembe, ha Piqué nem tudja vállalni a játékot.Chino írta:Sztem Alves már játszani fog és Fontást nem dobják egyből ennyire a mélyvízbe Piqué ide vagy oda. Hiába a Copa a dél-amerikai különítmény nagy részének is játékba kell állni. Masch most nagyon fontos. A csatársorba pedig inkább Iniestát tudom elképzelni. De az is lehet, hogy Busquets csak kacsa, legalábbis remélem.
Sánchez is egy félidőt játszott tegnap, Alves ha jól tudom végig játszott a brazil válogatottban, innentől kezdve, mindegyik dél-amerikai játszhat szvsz. Masch majd megy a védelembe, ha Piqué nem tudja vállalni a játékot.Chino írta:Sztem Alves már játszani fog és Fontást nem dobják egyből ennyire a mélyvízbe Piqué ide vagy oda. Hiába a Copa a dél-amerikai különítmény nagy részének is játékba kell állni. Masch most nagyon fontos. A csatársorba pedig inkább Iniestát tudom elképzelni. De az is lehet, hogy Busquets csak kacsa, legalábbis remélem.
csak továbbra sem edz, nem lesz formában...LM10 írta:A válogatott orvosa szerint Busquets elég kemény belépőt kapott, ő még súlyosabb is lehet. Piquére viszont azt mondta, hogy napokon belül visszatérhet, és lehet már ott lesz a Bernabeuban is.(Persze ez még nem a hivatalos)
Tocy írta:Báhh...Piqué és Busquets is? Omg...mi az anyámér kellett egyáltalán elvinni őket...pedig Messi lehetséges játszatásával úgy tűnt, hogy talán nem is lehetünk olyan gyengék, hát így...adriano-fontás-abidal-maxwell hátul...már most látom a végét...