Barça vs. Real - El Clásico
- Capon
- Llegenda del Barça
http://www.marca.com/2011/08/18/futbol/ ... 23858.html
Nézzétek meg a videót. Müringyó nem is az arcába csíp hanem a szemét nyomja ki. Ez azért nem semmi.
Az arccsípésről is megvolt a véleményem meg az egész szituról, de ez azért... túllépet egy határon ez a féreg.
nem ellöktem volna hanem ott helyben ketté rugom.
Nézzétek meg a videót. Müringyó nem is az arcába csíp hanem a szemét nyomja ki. Ez azért nem semmi.
Az arccsípésről is megvolt a véleményem meg az egész szituról, de ez azért... túllépet egy határon ez a féreg.
nem ellöktem volna hanem ott helyben ketté rugom.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Norton
- Jugador del Barça
Mascherano lesz az de aztán ő is oda megy Higanyhoz.Victor_Valdes írta:Talán Adriano?
http://www.youtube.com/watch?v=UNajyNeem3w
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Talán Adriano?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- aka Game90
Tőlünk ki az, aki legtávolabb áll?Sanama írta:Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)
Legnagyobb...Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
Mindig, szakadok mikor megnézem:
http://www.youtube.com/watch?v=pdzaBWfAax8

Az a bajuszos csávó...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- lahertitty
- Jugador del Barça
Műringyó legalább ma is tanult valamit: sose fordíts hátat az ellenfelednek!

- Capon
- Llegenda del Barça
Szerintem holnap be se menjenek dolgozni a liga illetékesei mert már nyitás előtt az ajtajukban lesz kb 2000 órányi videó a sérelmekről. Amilyen jó mostanában a viszony a két klub között.
- lahertitty
- Jugador del Barça
Kaká az egy nagyon rendes gyerek. Meg azért egy kicsit a Ronaldo is, mert ezekben a balhékban nincs benne.

Szerintem ez csak részben igaz.Messi-Ini írta:Hát ha rajtam múlna,akkor már ma pakolna,és küldeném el alaszkába az eskimúk közé.peccerta írta:Mou nak vége Ő is tudja.
A lapjait kiteregette,bíztak benne ,szerették de szerintem itt a vége mindenféle bizalomnak,ezt semmilyen Real nem viseli el nem hogy a mostani.
Remélem eltakarodik a világ végére a mocskos munkájával együtt.
Szép volt fiuk:)
amúgy szerintem az a gond,hogy még ha Mourinho el is takarodna,a játékosok olyanok maradnának,ahogy itt hagyja majd őket.szerintem ha ő le is lép,Ramos,Pepe,Marcelo,Arbeloa és Xabi Alonso akkor sem fogja hirtelen megszeretni a Barcásokat,és akkor is elfog borulni az agyuk ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt tervezték...szerintem amíg ez a kemény mag itt marad Madridban,addig sok ilyen favágós,bunyós meccset látunk még...
Azt hiszem hogy legtöbbjüket ha nem is teljesen, de ennél jobban lehet kontrollálni.
Ahogy én látom JM ilyen tekintetben az egyik legkártékonyabb személy aki a madridi padon ülhet.
Eleve vitát, feszültséget,botrányt azonosít a többség ha a nevét hallja...
És Ő! a vezére többekközött Pepé-nek,Ramosnak...
Kicsit mint a példa ugye, hogy a hülyeség és a szorgalom ha 1ütt jár akkor ajjajjaajjja..
Na valami ilyesmi ez is.
Ideggyengék gyógyítására szerződtetnek Rigómezőről ex lakót....
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát igen, Kaká becsülendő ebből a madridból, mindig is az volt, sosem volt az a tapló.. sajnálhatja, hogy ott játszik, na meg persze a sérüléseit.. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én nagyon bírom Kakát, már akkor sajnáltam, amikor eligazolt, de látva, hogy hozzá még egy fikarcnyit sem hasonlítható emberek játszanak a Madridban, még jobban sajnálom.Sanama írta:Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Charlie
- Öreg Harcos
Kifordul a belem, hogy minden mozdulatán látszódik pepenek, hogy sérülésre megy és belerúghasson valakibe. Nem tűnik fel a bírónak?! Marcelo meg egy szerencsétlen hobbit. Mit képzel őszintén? Saját szögletzászlójuk közelében volt egy páros lábbal való becsúszása ,attól elugrott Pedro(?) szerencsére, de a végére azért kellett ez a belépő. Neki/Nekik áll feljebb amikor számon kérik a Barcások hogy mi a tökömet csinál. Mourinho gyönyörűen ráragasztotta a játékosaira ezt a féreg mentalitást, rossz nézni ezeket a meccseket manapság. Elhiszem hogy fájó, hogy a strandolásból visszajövő 3/4 csapatunkat nem bírja legyőzni, de veszteni tudni kéne. Nagyon szeretem amikor minden apró vagy nem apró szabálytalanságot jó feltűnően mutogatva reklamálnak és lapért sírnak a bírónak, de amikor ők csinálnak valamit akkor azt is jó feltűnően mutatják hogy semmi nem történt vagy megkérdőjelezik a bíró elmeállapotát. Középpályától kezdve hátrafelé Casillasig borzalom milyen alakok alkotják a real madridot. Szégyen egyszerűen.
Roncicát rühellem egyszerűen, de amit küzd,hajt az előtt le a kalappal. Imádom nézni a könnyes semmitmondó tekintetét Barcás gólörömöknél, egyszerűen priceless. Mourinho arcát meg megnézném, amikor valaki eltördelné az ujjperceit azon az ujján amivel próbálta kibökni Tito szemét. Túl sokat megenged magának, azt hiszi, hogy ő valami Isten?!
C.
Roncicát rühellem egyszerűen, de amit küzd,hajt az előtt le a kalappal. Imádom nézni a könnyes semmitmondó tekintetét Barcás gólörömöknél, egyszerűen priceless. Mourinho arcát meg megnézném, amikor valaki eltördelné az ujjperceit azon az ujján amivel próbálta kibökni Tito szemét. Túl sokat megenged magának, azt hiszi, hogy ő valami Isten?!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Hát ha rajtam múlna,akkor már ma pakolna,és küldeném el alaszkába az eskimúk közé.peccerta írta:Mou nak vége Ő is tudja.
A lapjait kiteregette,bíztak benne ,szerették de szerintem itt a vége mindenféle bizalomnak,ezt semmilyen Real nem viseli el nem hogy a mostani.
Remélem eltakarodik a világ végére a mocskos munkájával együtt.
Szép volt fiuk:)
amúgy szerintem az a gond,hogy még ha Mourinho el is takarodna,a játékosok olyanok maradnának,ahogy itt hagyja majd őket.szerintem ha ő le is lép,Ramos,Pepe,Marcelo,Arbeloa és Xabi Alonso akkor sem fogja hirtelen megszeretni a Barcásokat,és akkor is elfog borulni az agyuk ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt tervezték...szerintem amíg ez a kemény mag itt marad Madridban,addig sok ilyen favágós,bunyós meccset látunk még...

Amúgy sztem erre amit most láthattunk,egyszerűen nem lehet mit mondani,le a kalappal az egész team előtt,edzés nélkül leverik a Realt,hát hiába már rutinkból megy...
: D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Nem erre értem. Mert ebben ki nem volt benne?El fanático írta:Azért ő sem tűrtőztette magát, ne adjunk glóriát a fejére, bár Pepéhez, Marcelohoz, Ramoshoz és Mou sötét nagyúrhoz képest csak tanonc egyenlőre...Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
Hanem nem lép oda direkt, nem sunyi alattomos,stb..
- peccerta
- Jugador del Barça
Ronaldo nagyon nagy játékos ,minden megmozdulásában látszik.Egy baja van hogy létezik egy Messi aki nála is jobb:))))))))))))))
Egyébként emelem kalapom Ronaldo előtt,kezdem megszeretni,remélem lesz még ő barca játékos:)))))))))))
Ő volt az egyetlen korrekt focista a nagy vadparaszt real madridból.
Sajnos ismét buktak..
Ennyi
Pepe:))))))))))))))))))))))) szűűűz mária,ennek a baromnak nem tanították meg lekezelni a labdát? rem lesz videó amikor orbakezelte magát:)
Egyébként emelem kalapom Ronaldo előtt,kezdem megszeretni,remélem lesz még ő barca játékos:)))))))))))
Ő volt az egyetlen korrekt focista a nagy vadparaszt real madridból.
Sajnos ismét buktak..
Ennyi
Pepe:))))))))))))))))))))))) szűűűz mária,ennek a baromnak nem tanították meg lekezelni a labdát? rem lesz videó amikor orbakezelte magát:)
- El fanático
- Entrenador del Barça
Azért ő sem tűrtőztette magát, ne adjunk glóriát a fejére, bár Pepéhez, Marcelohoz, Ramoshoz és Mou sötét nagyúrhoz képest csak tanonc egyenlőre...Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...

- Capon
- Llegenda del Barça
ziipp írta:"rutinból még a feleségének is odalépked tánc közben..."Zozzy 5 írta:s nyújtott lábbal megy a boltba tejért is.![]()
![]()

Zozzy 5 írta:világ egyik legjobb hátvédje lehetne ha lenne agya. de nincs. és pont. olyan szinten ostoba, hogy az eltereli az egész képet a képességéről. ilyen a világon nincs, hogy ha 2szer befűzik utána borul a fejébe minden mint egy domino és nyújtott lábbal megy a boltba tejért is.

"rutinból még a feleségének is odalépked tánc közben..."

-
- Director del Fútbol
Küff.Buitre írta:Gratula a kupához!
Mostanában ez a menő. "MI FELVÁLLALJUK A FAULTOKAT". Meg hogy VV aljas. Elkövette ő is mint más, a bíró nem fújta be, de azt megvettük, UEFA, UNICEF, siófoki lovasrendőrök.Buitre írta:Pepe messze a legjobb védőnk, én igenis örülök, hogy nálunk játszik. A sportszerűtlen kirohanásait elítélem, a többi, amit a nyakába próbálnak (-tok) sózni, maszlag. Fostok tőle, ez az igazság (átvitt értelemben)
Nem félünk Pepétől, mert emberelőny lesz előbb vagy utóbb. Ami zavar az A.A., Marci taposása, persze nem fújta be a bíró, ergo ugyanaz mint VV-é, mert ezt is megkaptam már

Grat ezért az """úriemberek""" klubjának.
Isszák Mourinho szavait, ennyire vezetve csordát max az Alföldön látni.Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Lassan eljutunk oda, h. tiszteletet érdemel legalább Ronaldo, mert kimarad ezekből a dolgokból. Hajtott nagyon, de ma is kiderült, hogy egyszerűen nincs meg benne az, ami Messiben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
úgy gondolom Ronaldot egy szem kritika sem érheti,sőt,példát statuál a többinek. Végigrobotolja a meccseket,nála nincs olyan hogy lehetetlen.Corvy írta:Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
De C-ben legalább tisztelem hogy kimarad a favágósdiból. Egy felfújt hólyag, de legalább nem gyilkol.
Ne csak a pro-t ,a kontrát is figyelembe kell venni.
szerk.: jó éjt mindenki, s ne háborogjatok

Abi & Tito
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pepe nem rossz, egyenesen borzalmas. Azon kívül, hogy semmi játékintelligenciája nincs, egy vadbarom, akiben mindig-eredménytől, állástól függetlenül-benne van a piros lap. Jó pár éles szituban jött ez már elő- ez már Bl kiesést is eredményezett-de úgy látszik, a szurkolóik számára ő a védőetalon
Reméljük jó sokáig kezdő lesz még, addig jó nekünk. Fogalmatlan, képzetlen, töketlen.

Rivaldo-A Legnagyobb.
Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
De C-ben legalább tisztelem hogy kimarad a favágósdiból. Egy felfújt hólyag, de legalább nem gyilkol.
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "